Parkošanās sistēma

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014

Sveicināti!

Nezinu, kāpēc nevar atvērt iepriekšējo topiku par šo tēmu. Tāpēc rakstu pa jaunam.

Jautājums būs par parkošanās sistēmas uzstādīšanu 4.golfam. Autiņam ir salīdzinājumā sūdīga komplekācija. Nav mans personīgais autiņš un pircis arī to pats neesmu, bet uzturu mašīnu kārtībā un sekoju līdzi mašīnas tehniskajam stāvoklim. Agrāk vai vēlāk mašīna tiks pārdota, tāpēc gribās celt tās vērtību, šoreiz ieliekot pārkošanās sistēmu, kura man personīgi neko nedotu, jo ar parkošanos problēmu nav ne mazāko. Kā jau minēju tas tiktu darīts pārdošanas nolūkam.

Vai kāds ir uzstādījis šo sistēmu tieši 4.golfam? Internetā redzēju, ka caurumi ir urbti tajā plastmasā. Sanāk, ka neviens no sensoriem nav bamperim pa vidu, jo tur ir numurzīme. Man nepatīkamākais būtu caurumu urbšana, jo īsti nezinu to optimālāko un pareizāko attālumu, to starpā, kā arī cik tālu jābūt sensoriem no bampera sāniem.

Sanāca diktāts, bet cerams, ka sapratīsiet domu.

Paldies!

 
1 2
iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Nujā, kameras uzstādīšana nav sarežģīta, tik kā piestiprināt kameru un aizvilkt vadu līdz spogylim, kurš nāk līdzi kamerai.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kā es ieliku logus un spoguļus? Ieliekot. Kā tas notiek trešajam golfam - divi vadu buntiņi no vienām durvīm uz otrām, kuru gali vēl jāsabaksta drošinātāju kastei piespraustajos atzarotājos, durvīs atbilstošie izpildmehānismi, atbilstošie plastmasi ar slēdžiem un durvju vadi ar atbilstošajām fīčām - mk3 gan vēl bija tāds prikols ka tur durvīs kaut kas mainījies 2-3 reizes - no sākuma ieliku Vento ar spoguļiem vadus, bet tas bija no pirmā izlaiduma eksemplāra, a muterei ir 1993. gada beigas, tur jau durvīs nācis viens dzelzītis, kuram vadi apiet apkārt, tādējādi iegūstot garumu - nācās pagarināt. Šoreiz bija no golfa durvīm izņemti vadi, ārdīju ārā, pieliku vajadzīgos vadus esošajos buntos, te izskatījās ka bija pat vēl lielāks garums, bet tas man bija pie kājas, garāki bija man nevajadzīgie vadi. Ā, un vēl bija jāaiztaisa caurumi durvju apšuvumos - golfā, no kura ņēmu ārā logus, tie jau bija aiztaisīti ar korķiem, kuri piedevām bija fofāgena oriģināldetaļa :O , paņēmu tos. Vispār biju pārsteigts, ne tikai par tiem korķiem, bet arī to, ka tam golfam, no kura ņēmu, bija logi bet nebija spoguļi, un tas nebija pašlikts, jo tur bija nevis divi atsevišķie plastmasi, viens logiem, otrs spoguļiem, bet viens vesels.

Mk4 princips noteikti līdzīgs bet šis tas visdrīzāk atšķiras.

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Tad man vajag mk4 donoru, lai varētu ielikt elektriskos logus un spoguļus? Jo elektriskajiem logiem vajag tos motoriņus, kuri stumj logu uz augšu, vismaz tik cik es zinu. Bet ir jāārda ārā kaut kas no salona paneļa, lai varētu uzstādīt gan logus, gan spoguļus.

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Lai nav jātaisa jauns topiks, uzdošu jautājumu šajā. Gribu nopulēt autiņu, jo uz virsbūves ir zilas nogulsnes no šampūna jeb notecējumi. Zinu, ka tos var dabūt ārā tikai ar pulēšanu. Vai kāds ir pats pulējis savu auto? Nopulēt es varētu pats, bet esmu apstājies pie visām pulēšanas pastām. Kuras pastas ir vajadzīgas. Pēc pastu uzklāšanas, nopulēšanas jāklāj virsū arī vasks labākam efektam un ilgākai noturībai, bet par vasku viss skaidrs.

Paldies, vēlreiz!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Paga, es kaut ko nesaprotu. Jau aizdomājies līdz tam, ka pirkt vēl vienu 4.trusi, lai pārdotu šo? Atslābsti un vienkārši tirgo nost. Nu, neatsitīsi tu to ieguldīto naudu ekstrās. Labi, ja pusi dabūsi atpakaļ. Nav tas modelis. Un nav problēmu to pārdot tādu kāds tas ir. Iemet kādā Talsu placī un aizies grabēdams.

Un vispār - ko pirki tādu pliku, ja zināji, ka tādu pārdot nevarēsi?

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

Vispaar, nav jau slikti, ka portaals ir vieta kur iesaaceejiem uzprasiit padomus kaa un ko dariit, bet peec taa, ka topika autors vispirms izlielaas, cik vinjsh advanceets auto kopeejs un miileetaajs, ka shameejam pat padomus 30 gadiigi viirieshi prasa, saak uzdot jautaajumus, kaa izdariit primitiivas lietas, paliek mazliet diivaini.

Kaut kaads VW Fans Nr 2 uzradies.

Laikam autoram auto kopshana un uztureeshana saistaas ar auto mazgaashanu un salona tiiriishanu! Tehniski pilniga nulle.

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Gb12, tu izlasīji, ko es rakstīju? Negribu atkārtoties vēl kādu 10.to reizi. Un nezinu no kurienes esi izrāvis, ka es gribu 4.golfu. Kā jau iepriekš rakstīju, mašīnu nepirku es un tā nav mana personīgā mašīna. Uzturu to kārtībā un, vienkārši, ir interese kaut ko ielikt, uzstādīt. Kā man tas ir bijis jau kopš bērna kājas.

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Robchix, neiešu iegrimt neskaitāmās un bezjēdzīgās diskusijās par tavu komentu. Diemžēl tu maldies, tehniski es neesmu nulle. Ar tādām lietām kā sensori u.c. neesmu aizrāvies, tik cik ssmu licis centrālo. Ja jau dažiem labiem šeit galvenais if uzd****, tad paturiet savas negācijas pie sevis. Kā jau tipiskie latvieši, tikai kādam uzd**** . Paldies!

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Es joprojām palieku pie varianta par feiku

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Tad, kad mašīna tiks izlikta pārdošanā, varēsi braukt pārbaudīt. Vismaz , tad pieleks, ka tu kļūdies

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Īpašniek, klausi taču pieredzējušus cilvēkus un pārdodot to golfu, iedod līdz jaunu ziemas riepu komplektu un pielej pilnu bāku. Jaunajam īpašniekam, kurš diez vai būs turīgs cilvēks (cits jau tādu vāģi nepirktu), tas būs daudz lielāks bonuss, kā greizi uzlikts neorģinālais parkings.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti