Kurš ir labākais taksometrs?

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Vienam labākais ir lētākais, citam ātrākais, citam svarīgs ir komforts. Padalāmies ar pieredzi!

 
iAuto Reģ.: 17.07.2001
1 0 Atbildēt

Vakar gribēju pie lidostas noķert jauno Rīgas Taksometra parka taksi, bet bija tikai sarkanie! Nostopēju vienu un pie stūres dāma, jāatzīmē, ka brauca ļoti labi un ātri!

Te mūsu video no jaunā takša prezentācijas... ceru, ka mani tomēr izvizinās

Sandiz Reģ.: 29.08.2005
0 0 Atbildēt

tas kuram nav piesmēķēts salons!

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Ui, šito sen neesmu pieredzējis! Es pats nekad neesmu saucis Pandu, bet vienreiz nācās tajā iesēsties, jo draugu kompānija bija tie šo izsaukuši. Pēc tam vairāk neesmu ar to braucis.

Vai tiešām 1 EUR ir to vērts!?!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Tikai ar Pandu. Negribas man pārmaksāt par to, ka mani pavizina ar it kā jaunāku auto. Un kaut kā Alviksai vai Džokeram nav uzticības. Bet tā diezgan vienalga ir, ar ko aizved, ka tikai ātri, droši tieku vajadzīgajā punktā. Līdz šim ir atbraukušas gan 15-gadīgas škodas, gan pilnīgi jauni fōkusfordi. Mašīnas ir bijušas tīras, nepiepīpētas, šoferi ļoti korekti un "metieni" arī nav bijuši. Izņemot pašu pirmo reizi, kad atbrauca opis nojātā piepīpētā mazdā ar gaudojošiem gultņiem, uzbāzīgs bez gala, piedāvāja visādas biznesa shēmas... Toreiz aŗi nodomāju, ka nekad vairs... Bet kaut kā sanāca tajā pašā dienā braukt vēlreiz, bija jau labāk.

Bet, nu labi, pārāk bieži jau arī nesanāk braukt, kādu reizi mēnesī... Un vai tiešām būtu jāpārmaksā tikai 1 EUR, ja ar S-maxu brauktu? Man kaut kā neticas, ka Baltic vai RedCab no lidostas uz Baložiem vestu par 10-11 EUR (Panda ņēma 9,50).

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 1 Atbildēt

Manuprāt, labākais taksometrs ir tāds, kuram var uzticēt savu bērnu nogādāt uz un no skolas, nesatraucoties, ka varētu kas nelāgs atgadīties.

Pandas ir vislētākie, bet tur nav no kā prasīt atbidību, jo katrs ir pats sev priekšnieks. Lielākā daļa maksā Pandai licences maksu un ikdienas nodevu par to, ka sagādā klientus, bet tā strādā pats par sevi. Šajā ziņā Baltic Taxi un RedCab ir drošāki.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 1 Atbildēt

Piekrītu par visiem 100%!

PANDA - ir ļoti lēti, taču kontingents un auto stāvoklis (nereti) nekad mani nesaistītu ilgtermiņā.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Kas notika ar Bona M, bija patīkami ar jauniem MB un Audi pabraukāt?

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Bona M = Riga Taxi = žuļiku kantoris. Melnie merši un baltās toyotas bija vislielākie krāpnieki. Krāpa tūristus gan lidostā, gan pilsētā. Ārzemniekus no lidostas uz centru veda pa 70 latiem, Rīga - Jūrmala - par 150 latiem. No McDonalds (pie Laimas pulksteņa) līdz autoostai ņema 10 LVL. PaldiesDievam šos vismaz tikpat kā ir izdevies izskaust. Nevienam nekad neiesaku izmantot tos taksometrus, kas, pārkāpjot CSN prasības, gaida savus klientus Vecrīgas apkārtnē un pašā Vecrīgā. Cens ir vismaz x 3 salīdzinājumā ar pamatotajām cenām.

andzins1111 Reģ.: 14.01.2014
1 0 Atbildēt

Lady Taxi, man patīk paklausīties kā viņu dišpečere ar visām "meitenēm" tur runājas. Vadītājas kā kura pagadās, dažas brauc ļoti saraustīti un nervozi, bet ir arī ar labām iemaņām dāmas.

Maris Reģ.: 06.06.2001
0 0 Atbildēt

Vecrīgā gan nekad neņemu, bija taču izslavētās baltās Toyotas, pats arī ar viņiem vienreiz strīdējos

jaaanis Reģ.: 29.06.2004
0 0 Atbildēt

nomik,

Arī zem Baltictaxi brauc daudz un dažādi sia, IK utt, nezinu vai visi, bet ir bijuši dažādi. Arī no tiem, domāju, ka nekādu īpašu atbildību nepaprasīsi ja kaut kas notiks.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Baltic Taxi katram taksometram ir savs mikrouzņēmums, piemēram, SIA Borts 1, SIA Borts 2 utt. Kāds uz durvīm uzlīmēts borta numurs, tāds cipars arī iet uzņēmumam nosaukumā. Nav bijusi darīšana ar viņiem, bet domāju, ka jebkurā gadījumā no viņiem atbildību prasīt ir vieglāk nekā no Pandām.

Vakar Vienības gatvē viena Lady Taxi izpildījās. Pilnīgi vai žēl bija, ka nav man mašīnā videoreģistratora. Būtu ko vērtēšanai ielikt portālā. Tādam taksim es sevi vest nekad neuzticētu, kur nu vēl savus bērnus. Pārsteidz fakts, ka joprojām ir tādi autovadītāji, kas nesprādzējas. Tā vakardienas dāma bija viena no tādām.

AnK Reģ.: 06.10.2014
1 0 Atbildēt

Jau ilgus gadus braucu ar BalticTaxi vai RedCab. Ja jau esmu gatavs maksāt par braukšanu ar taksi, tad lai ir tīra mašīna, kas nav pavisam sagrabējusi, šoferis, kas ir pieklājīgs un ar garantiju saprot latviešu valodu, kā arī nav visu laiku jālūr uz skaitītāju, lai saprastu, vai gadījumā nekrāpj. Vārdu sakot, lai būtu normāls komforts.

Protams, braukšanas manieres ir dažādas redzētas arī šiem šoferiem. Pārsvarā normāli, daži kretīni gan arī pagadījušies. Bet tā jau ar visiem takšiem visur. Un ja jau kretīns pie stūres, tad vismaz kretīns modernā mašīnā ar normālu drošības aprīkojumu, nevis sarūsējušā lūznī bez gaisa spilveniem

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti