Mazda CX-30 2019 tests, atsauksmes un iespaidi 2020

GadaAuto Reģ.: 20.09.2014

Jaunais Mazda CX-30 2019 / 2020, kāda pieredze?

 
Janis_Mezulis Reģ.: 23.04.2014
6 0 Atbildēt

Nu, Mazda, malači! Šajā CX-30 var iemīlēties! Skaists! Skaists! Skaists! Arī brauc maigi, kā maija dienvidu vējš, ne pārāk stiprs, bet patīkams un silts. Klusais bezturbīnas motors atgādina vecos laikus, kad benzīnnieku neintrālajā gaņģī nemaz nevarēja dzirdēt. Jā, ir rūpīgi jāklausās, lai varētu saklausīt šo motoru. Sajust to nevar! Citi tur moka elektromotorus ar smagiem akumulatoriem, un ir aizmirsuši, ka, samaksājot inženieriem, ir iespējams uzbūvēt labu un ekonomisku motoru arī bez turbo šmurbo. Arī dizaina valoda katrā nākamājā modelī kļūst kvalitatīvāka, nezaudējot atpazīstamību. Šis ir vienīgais japāņu auto , kas ne tikai tur vāciešiem līdzi, bet arī rāda savu ceļu, pa kuru braukt ir prieks un bauda.

rolis Reģ.: 31.08.2001
2 0 Atbildēt

Mazdas pārstāvji regulāri iepriecina mani ar lielisku auto krāsu. Klasika ,ķiršu sarkana perlamutra ! Skaisti!

Vislielāko uzslavu gribu veltīt ato gaumīgajam salonam. Tas protams skatā no vadītāja vietas! Nekā lieka, gaumīgi un nesamāksloti!

IntarsVizbulis Reģ.: 20.07.2019
1 0 Atbildēt

Mazdai ne vainas. Par 31'590€ ar pilnpiedziņu, automāts un 180 ZS nav slikti. Braukšanas ziņā viss labi, pogu nav pārāk daudz un displejs vienkāršs un saprotams. Braucot pa sliktāku asfaltu šur tur nedaudz bija dzirdama salona plastikāta detaļu kustība kas likās dīvaini jaunam auto. Pirkt vai nepirkt tas ir katra paša lēmums. Sarkanā krāsa protams Mazdai ir iespaidīga . Jautājums kas būs ar atpakaļpirkuma vērtību pēc 5 gadiem, taču citādi es teiktu ir vērts padomāt.

JanisGrinhofs Reģ.: 20.04.2013
2 0 Atbildēt

Mazda ir laba kā vienmēr. Viss pārdomāts un saprotams. Dizains atpazīstams, tas ir Mazdas dizains. Arī auto salons ir tik pat pārdomāts. Viegli veikt dažādo funkciju vadību, slēdži un pogas ir "pa rokai". Nav pretenzijas pret apdares kvalitāti un izmantotajiem materiāliem. Viss akurāti un eleganti, taču pārāk vienkārši, pietrūkst odziņas. CX 30 ar savu 2,0 benzīnieku nav nekāds sportists, tam vairāk piestāv ģimenes auto loma. Auto brauc labi, droši tur trajektoriju. Taču uz nelīdzena seguma par sevi liek manīt piekare. Tā klaudz, laikam lai zinātu, ka darbojas. Automobīlim cenu diapozonā 23500-35990 tā kā gribētos klusāku. Potenciālajiem pircējiem būs par ko padomāt.

AldisZelmenis Reģ.: 12.01.2017
1 1 Atbildēt

Lielisks auto ar premium salona garšu, kur var atrast līdzības ar BMW, Audi, Infiniti u.c. dizaina risinājumiem un arī materiālu izvēli. Uz to ir patīkami skatīties, tajā ir vēl patīkamāk sēdēt pilota krēslā, bet vislabāk ar CX-30 ir braukt. Viens no Gada Auto 2020 lielākajiem atklājumiem ! Tiem, kam patika Mazda CX-3, bet nepatika, ka otrajā rindā tajā nav vietas- Mazda CX-30 ir Jūsu auto!

Axe123 Reģ.: 08.07.2021
0 1 Atbildēt

Janis_Mezulis rakstīja: Nu, Mazda, malači! Šajā CX-30 var iemīlēties! Skaists! Skaists! Skaists! Arī brauc maigi, kā maija dienvidu vējš, ne pārāk stiprs, bet patīkams un silts. Klusais bezturbīnas motors atgādina vecos laikus, kad benzīnnieku neintrālajā gaņģī nemaz nevarēja dzirdēt. Jā, ir rūpīgi jāklausās, lai varētu saklausīt šo motoru. Sajust to nevar! Citi tur moka elektromotorus ar smagiem akumulatoriem, un ir aizmirsuši, ka, samaksājot inženieriem, ir iespējams uzbūvēt labu un ekonomisku motoru arī bez turbo šmurbo. Arī dizaina valoda katrā nākamājā modelī kļūst kvalitatīvāka, nezaudējot atpazīstamību. Šis ir vienīgais japāņu auto , kas ne tikai tur vāciešiem līdzi, bet arī rāda savu ceļu, pa kuru braukt ir prieks un bauda.

Mazda laba. Tik Android auto nav standartā. Tikko sava 6 2017.gada iehakoju pa taisno bez bloka. Tagad waze oriģinālajā ekrānā, Spotify arī. Viss no oriģinālajām pogām vadās vai no touch (arī braucot)Carplay bez bloka nevar.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti