Sludinājumu portāls ZIP.lv

iAuto Reģ.: 17.07.2001

iAuto komandai ir gan apņēmības pilna un priecīga ziņa, gan arī ar nelielu satraukumu! Šogad visiem mums izdevās sasniegt visu laiku iAuto apmeklējuma rekordus - 2020.gada maijā vairāk kā 150 000 unikālie lietotāji mēnesī pēc Gemius statistikas.

Jau sen lolojām sapni par savu auto sludinājumu platformu!

Tagad tas ir noticis un mūsu EON mediju grupai ar iAuto.lv, Dzivoklis.lv, Dieviete.lv pievienojas arī sludinājumu portāls ZIP.lv , kurš agrāk bija Draugiem Group.

Tāpēc aicinu foruma lietotājus palīdzēt mums:

1) Ievietot savus sludinājumus

2) šeit pat forumā vai info@zip.lv sūtīt savus ieteikumus, ko vajag ieviest, kas trūkst - tas palīdzēs uzlabot mūsu pakalpojumu kvalitāti

3) šobrīd pats svarīgākais - tā kā pārcēlām ZIP.lv uz saviem serveriem, ir nobirušas šādas tādas sasaistes - ja kaut ko tādu pamani, lūdzu dod mums ziņu.

Mērķis ir būt tirgus līderim sludinājumu servisa jomā!

 
1 2
gunbox Reģ.: 23.12.2016
1 0 Atbildēt

Ja grib auto sadaļa aktualizēt, tad obligāti ir nepieciešams sīkāks filtrs pēc kā meklēt. Vispār sludinājumu filtrēšana pēc komplektācijas jebkurai precei ir nozīmīga.

Piemēram datoram RAM. Nav filtra. Viss atrodas vienā katlā. Šobrīd ok, bet ja grib, ka parādās vairāk, tad nepieciešams maksimāli sadrumstalots filtrs. Un it sevišķi tas attiecas uz auto sadaļu. Ja reiz es meklēju auto ar autonomo apkuri, tad zip nedod iespēju atrast tādu auto.

core Reģ.: 03.01.2017
1 0 Atbildēt

Piekrītu, detalizēta meklēšana ir tas, kas pietrūkst ss.lv

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt

atbalstu

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Inbokss piešķīlis pp.lv

Zipam būs grūti.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti