Lielu daļu lampu var izjaukt (t.i. nezinu tādas kuras nevarētu) , bet daļai tas "stikls" turas uz hermētiķa - tās ir grūti atvērt, t.i ir pareizi jāuzsilda un tad jāver vaļā. Tatad ja grib to darīt samekle video kā to darīt tavai lampai, es kadreiz atceros redzejis recepti Toyota Celica ap 2000 gadu ka to dara, un mūsējie no Celica kluba ar to bija izdarijuši.
BET es visupirms papētītu vai problēma vienkārši nav taja ka to regulatoru "bumbiņu" tipa gali ir izslīdējuši no tādas ka U veida skavas plastmasā, es reiz tos mehaniskos nomainīju uz elektriski vadamiem ieks Hondas ...
Neregulējas V50 2008 gaismas - iesakiet risinājumu
Sveiki! Priekšā tehniskā apskate, džeki nevarēja noregulēt priekšējās gaismas, ir nobīdījušās.
Uznesu lampu augšā, tiešām, griežot tos tumblerus ar seškanti, nekas nenotiek.
Iepriekš viss bijis labi, x gadu lietošanas laikā nebija ar šo problēmas, neviens neko nav lauzis, grābstījis tur, izņemot lampiņu maiņa.
Precīzi jautājumi:
1. Kāda pieredze? Vai tiešām tikai jauna lampa ir risinājums? Vai no lietotiem auto ir vērts skatīties, aizejot ar savu muciņu, pārbaudot, vai regulējas??
Nav nekādas pieredzes, uz ko jāskatās, pērkot lietotu lampu.
2. Varbūt ir serviss, kas var atraut vaļā, noregulēt un nofiksēt uz mūžiem to lampu?
3. Varbūt ir variants, kā lampu var atjaukt, un atdzīvināt to mehānismu?
Būšu pateicīgs, ja pastāstīsiet savu pieredzi!
P.S. Pašam rokas diezgan līkas, nomainīt lampu varēšu, bet pats lampu nesalabošu...