Atsauksmes par interneta veikalu Wish, pieredze, neiepērcies

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kādas atsauksmes par interneta veikalu Wish, kāda pieredze?

 
Dkurs Reģ.: 09.09.2019
1 0 Atbildēt

Aktīvi reklamējas visur un ķer uz muļķi cilvēkus, kas ir uz jūs ar iepirkšanos no Ķīnas. Dāsni finansē jūtubes un citus influencerus.

Aliexpress stipri labāks veids, kā iepirkt Ķīnas šiportrebu.

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 0 Atbildēt

Piekrītu ka ali preces tirgo ar intensīvu reklamēšanos un bieži nereālas atlaides, bet dārga piegādes cena, kurā acīmredzot iekļauta preču cena.

Vispār darbojas, bet katram pašam izdevīgums jāizpēta.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
2 1 Atbildēt

Ķīnas lētā un sūdīgākās kvalitātes prece.

Raamais Reģ.: 14.06.2003
1 1 Atbildēt

Esmu apmierināts gan ar kvalitāti, gan cenu. Iepērkos bieži, jo veikalos vajadzīgo bez blēdībām nenopirkt.Piegāde gan varēja būt ātrāka.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Wish ir vieta kur var pirkt lētas viduvējas kvalitātes šmotkas. Tikai nepērciet neko no elektronikas. Lai gan ja jums ir daudz liekas naudas... ziedojiet to slimu bērnu ārstēšanai.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Kaut kādus niekus bērnam esmu pamēģinājis nopirkt - kvalitāte atbilst cenai. Kaut kur pa vidu starp Wish un Ali ir Banggood. Bet ja grib kvalitatīvas lietas, tad tomēr Ali, meklējot lielos tirgotājus ar labām atsauksmēm.

Patisons Reģ.: 24.04.2017
2 0 Atbildēt

Lietoju Ali elektroniku, Uni-T, Anker, Soundcore, saules paneļus WG(aktīvi izmantoju meža kamerām) utt., pilnīgi nekādu sūdzību, pagaidām, vienīgā lieta, kas nestrādā ir bezvadu austiņas pēc 2.5 gadu lietošanas(bija labojamas, pārlūzis vads savienojuma vietā, bet tur pārāk maz vietas, lai to eleganti salabotu). Ir zināms laiks jāinvestē izpētē, lai atrastu, kas tiešām ražo un ne tikai aplīmē ar vajdzīgo uzlīmi to vai citu gadžetu, un apzinos, ka arī labas lietas nemaksā kapeikas pat Ķīnā. Sāku lietot Xiaomi pāris gadus pirms to sāka tirgot LV, viena no retajām lietām, kas LV šobrīd ir nopērkama par sakarīgu ciparu un vairs nerentējas čakarēties ar muitu. Daudzu LV veikalu sortimentos ir Ali produkcija x2 vai x3 lielāku cenu. Amatnieku tirgos un Facebook arī ir ļoti iecienīta Ali produkcija . Wish nevaru ieteikt, agresīvas reklāmas un šķiet pārcenots Ali sortiments. Mans sāpju slieksnis ir līdz 60 Eur, ar atsevišķiem izņēmumiem. Tikai mana subjektīvā pieredze.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Noteikt neiesaku, neesmu arī mēģinājis, bet pēc sortimenta redzams ka pārsvarā krāpšana. Arī internetā(jā jā tajā pašā kur visādas kefīra mulķības) var iepazīties ar pieredzi. Lai gan paziņa no Somijas, gauži apmierināts, ka nopircis ģitārai mediatorus par 1eur un nesaprot kā tik lēti, jo Somijā nieka viens jau nemaksā lētāk par 1eur.

Aliexpress ir labāks pat par Ebay un Īlona Maska radīto Paypal.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti