Mercedes-Benz EQV elektroauto tests, atsauksmes un iespaidi 2022

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Jaunais Mercedes-Benz EQV autotests no 2022 gada, kāda pieredze?

 
PILOTENS Reģ.: 05.09.2002
2 1 Atbildēt

Ideāls busiņš ... viss kārtībā ar šo auto. Ārzemju viesiem patiks un būs ērti, ja ar tādu tos sagaidīsiet lidostā. Protams ļoti labi derēs arī ikdienas lietošanai, jo brauc viegli. Vienīgi tā aizdedzes atslēga mani pārsteidza ... kkas no 90to gadu beigām, bet tas bija vienīgais trūkums, kuru atradu.

GuntarsPulss Reģ.: 16.09.2016
2 0 Atbildēt

Mersedess arī elektrisks ir un paliek Mersedess. Var redzēt, ka šajā gadījumā ražotājs centies, lai elektriskā versija izskatītos un funkcionāli būtu maksimāli līdzīga parastajam dīzeļa variantam. Laikam tādēļ saglabāta tradicionālā aizdedzes atslēga. Taču cena ap 100 tūkstošiem eiro runā pati par sevi.

IngarsT Reģ.: 27.11.2017
1 0 Atbildēt

Ja kāds no pretendentiem varēja tēmēt uz Gada premium auto titulu, tad tas noteikti bija EQV. Pirmkārt, te ir zīmols, otrkārt, te ir augsts komforts un presitžs, un, treškārt, te ir arī premium segmenta cienīga cena virs 80 tūkstošiem eiro. Cik nu testa brauciena laikā izdevās pavizināties, ripo ļoti labi, bet, kā jau tas ar mūsdienu elektromobiļiem mēdz gadīties, ik pa laikam prātā iezogas doma par sniedzamību. Par 84 tūkstošiem gribētos lielu, bet te ir tāda viduvēja, tāpēc EQV drīzāk derēs kādai glaunu hoteļu ķēdei, lai vizinātu viesus uz un no lidostas. Vai arī valstsvīru apkalpošanai Pierīgā.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti