Mercedes B170

mercedes170 Reģ.: 07.09.2022

2006. gada auto, benzins, gaze - automats

Biezi vien, kas pastav sastrēgumā - Drive rezīmā, pēc tam spiežot gāzi nekas nenotiek. Ir jaieliek Neitralaja un tad tikai Drive un jazpiež gāze.

Kas varetu būtu par problēmu?

 
darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Nav jātaisa vairāki topiki ar savu sāpi, pietiks ar vienu! Ja jau neviens nav atbildējis, tad vēl pagaidām nav bijis neviens, kas zinātu, kas par vainu. Bez tam - varēji izveidot nosaukumu informatīvāku, piemēram, Mercedes 170 ātrumkārbas problēma.

Droši vien, ka vaina ir kārbā, bet neko daudz no automātiem nesaprotu, tādēļ precīzāk nepateikšu.

boliks Reģ.: 22.03.2004
0 1 Atbildēt

Ātrumkārba šim modelim ir mēsls. Savulaik taisīja, izmaksas +-2000 EUR.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ja gribas tikt skaidrība tad jamēģina precizak aprakstīt simptomus ko īsti tas " nekas nenotiek nozīmē", ja spiežot gāzi motora "dziesma" nemainās, tad akseleratora pedāli saistītās lietas ir problēma, taču domājis laikam esi, ka spiežot gazi gridā motota apgriezieni ceļas, bet auto vienkārši nekust uz priekšu, un tā tad ir kārbas problēma.

Un pirmais ko es darītu paskatitos kas ar eļļas līmeni, karbā. Tāpat cik sen mainīta eļļa un filtrs utt. un nevajag kautrēties zvanīt kaut MB dilera servisam un uzprasities, kādas ir biežākās šo verķu problēmas ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu tā kā lietoju automātus, tad ir dzirdēts par pārkaršanu sastrēgumos. Tāpēc jaunajiem automātiem ir manuālais režīms, ko iesaka lietot sastrēgumos. Wala, tas nav 1,2,3 ātrumi(pazeminātie) , tā ir pilnvērtīga visu 7ātrumu pārslēgšana.

Vienīgais šajā gadījumā tā novēršana stipri vienkārša, ieliec neitrālā un viss atkal strādā? Ja kārba pārkarst tad aiziet kkādā avārijas režīmā tad tu stāvi ceļa malā un gaidi kamēr atdzesēsies.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Sarunāsim ka šito tuftu nestumsi, pilnvērtīga 7 un vairāk ātrumu pārslēgšana ir tikai daļai kārbu, un lielākā daļa lietotaju vispār pat nezin kas par karbu tā ir (robots, divsajūgs, variators vai tiešām pilntiesīgs automāts) . Šitam MB (neemu lietojis), bet man šķiet ka bija iespējams variators, un tas ienes radikàlas atšķirības gan yzvedība, gan apkalpošanā !

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu, kāpēc tāds dusmīgs? Protams, ka es nezinu cik jaunajiem automātiem ir šāda manuālā ātrumu pārslēgšana. Bet Kia/Hyundai visas kārbas ir šādas jau vismaz gadus 5cus.

Mercedesam no 2006.g. visticamāk nekas tāds nav. Es to pievedu kā piemēru, ka daudzi jauno Hyundai kārbu lietotāji ASV rakstīja atsauksmes par šito pārkaršanu. Viņi tak bieži savos haivejos iekļūst korķos un tur arī dročījot tas notiek. Tāpēc pārej uz manuālo, lai kārbai nejauktu smadzenes un saglabātu to dzīvu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Nav dusmīgs, tikai vēlos, lai pasākums nekļūst par izpratnes "normu". Citādi būs kā tam ex-kolēģim ar Jaguar - kārbas maina , gandrīz kā kasetes vecajos kasešu atskaņotājos (ja ja par to pašu jas 3x kārbas mainīja, un ja tagad atmiņa nevilj tad tas bija 1-3 gadu "ietvaros" )...

Nu nav visas kārbas vienādas, un pat tās kuras paredzētas "raustīt", lielākajai daļai būtiski samazinas resurss, vai ari tas jau ir mazs pēc definīcijas salīdzinot ar klasisku automātu !

Vēl lidzīgs jox bija kad čaļi pastāvīgas AWD piedziņas sistēmā izdomāja, ka var ieslēgt 2WD (FWD) režīmu (kurš paredzēts tikai bremžu testam un regulēšanai), un aizbrauca yz tuvējo veikalu pārbaudīt " kā auto iet un vai ir ekonomiskāks", mana ziņa 5.min. intervālā pēcfakta uzzināšanas līdz samiem nonāca par vēlu ...

Starpasu difs - pa pieskari ... un no veikala vairs tikai uz evakuatora ...

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Man interesanti, kas tas par auto, kuram tā viegli AWD sistēmu var nokaut?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Toyota Celica GT4 ar viskozo sajūgu starp asīm, nav paredzēts braukt ar atslēgtu AWD (tipa 2 rati priekšā velk ), bet ir tāds kloķis ar ko zem auto šo režīmu var ieslēgt, lai varētu pārbaudīt un regulēt bremzes.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

(*c) ...spiežot gāzi nekas nenotiek,, -ta nah/ujam ir kko jāspiež,ja reiz nekass nenotiek

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti