Provokācija, konflikts un iespējamās personas aiz kadra.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

Provokācija, tad agresija. Vai provocētājs pats izdomāja, ko teikt? Vai provocējamais saņēma padomus? Vai bija arī kūdīšana? Vai nonāksim līdz lielākiem konfliktiem kā citās valstīs?

degpunkta.tv3.lv/degpunkta-dazadi/ar-provokacijam-tava-mate-ir-mirusi-ventspili-sakas-divu-skolenu-kautins-tresklasnieks-noklust-slimnica/

 
1 2
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

MMX rakstīja: Šeit būtu svarīgi atzīmēt ka modernajam feminismam vairs nav gala mērķa. Pat tās sievietes, kas 70-80tajos cīnijās par sieviešu līdzvērtīgām tiesībām ir šokā par šobrīd notiekošo, jo modernās feministes vairs nespēj nodefinēt ne par ko īsti cīnās ne ko nepieciešams sasniegt. 

Situācija ar Vāciju un Zviedriju jau ir drusku blakus stāsts, jo tur darbojas aptuveni tās pašas personas bet ar mērķi "palīdzēt" bēgļiem. Arī Rietumos līdz bēgļu masveida izvazāšanai masveida izvarošana nebija izklaide, līdz ar to salīdzinājums īsti nav vietā.

Galvenā problēma feminisma problēma šobrīt jau izriet no ilgtermiņa mērķu neesamības, jo kustība pavelkās uz jebko, brīžam pat nonākot pretrunā pati ar sevi, kaut vai saistībā ar vīriešiem sieviešu sportā. Ja oriģinālā feminisma mērķis bija panākt vienlīdzību, tad šī feminisma mērķis ir iznīcināt visu kas gadās pa kājām un kad sūdi ietrieksies ventilatorā, uz vēdera lūgt žēlastību tiem pašiem vīriešiem, kuri viņas vēl pirms brīža "apspieda". Kā pats pareizi norādīji, feminisms nekādā veidā neietekmē "Greja nokrāsu" pārdošanu, kas nozīmē, ka vienīgais, kas ļauj tām aktīvistēm turpināt veģetēt ir valsts un paši vīrieši. Ja valsts izbeidzas, kā tas lēnām notiek mūsu gadījumā, vai izbeidzas vīrieši, kā ASV, kur 60+% jauno vīriešu nevēlas attiecības, tad šis trakais feminisms arī beigsies. Jā, valsts sagrūs. Jā kāds procesā cietīs vai nomirs. Jā, sieviešu tiesības atgriezīsies kaut kur viduslaiku līmenī, bet pati sabiedrība šo situāciju ir pieļāvusi. 

Šīs muļķības jau nav jaunas, ik pa laikam kāda lielāka civilizācija vai impērija sapišās paši savos iekšējos konfliktos un sabrūk - grieķi, romieši, franči, spāņi, utt. Mēs arī pamazām esam nonākuši pie punkta, kad nevienam vairs nav skaidrs kā dzīvot tālāk, vērtību sistēmas ir sabrukušas, valstu ekonomiskās sistēmas ilgtermiņā ir pakaļā, karš, kā to šobrīd pierāda krievi Ukrainā, arī vairs nav risinājums, ideoloģijas arī vairs neiet cauri, jo pilsonis vidējais neredz jēgu pakļauties kaut kādam vadonim. Sociālekonomiski sabiedrības ir stipri dziļākos sūdos par to ko var risināt ar Stambulas konvenciju, jo kā vienā diskusijā ar twitter feministi norādīju - Stambulas konvencijai ir jēga tikai tad ja valstij ir resursi lai to papīru uzspiestu. Bet kā šobrīd izrādās - valsts uz izsaukumu galvaspilsētā brauc 40min

Tās 40 minūtes esot uz izsaucējas dzīvokli, uz parku cita brigāde izbrauca ātrāk.

Kaut kur bija teorija, ka patiesībā nekāda feminisma nav, tās vienkārši ir patriarhāta varas spēles. Kaut kur veči izdomājuši, ka ar visādiem viltus gājieniem var čakarēt veselas valstis un vājo tiesības ir viens no veidiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ir bijusi pieredze saukt policistus, jo papīriem bija nepieciešama policista fakta konstatācija. Vietēja iecirkņa ekipāža atbrauca vairāk kā pēc stundas, apmaldījās, un adresi atrada tikai pēc vairāku kaimiņu norādēm - nu tā skaidrībai, Rīgas robežās, adresē, kuru zina jebkura navigācija.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 1 Atbildēt

Fakta konstatācija ir zvērināta tiesu izpildītāja pakalpojums, ja neapmierina policijas darbs.

Fakta fiksēšana – 98 euro. Ja fakta fiksēšana ilgst ilgāk par stundu, papildus maksājami 70 euro par katru nākamo stundu;

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Kaut ko kretīniskāku nespēji izdomāt, ko uzrakstīt? Lai tev veicas ar to apmierinošo policijas darbu, kad tev tā būs steidzami vajadzīga, bet maldīsies pa rajonu, prasot ceļu!

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Anonīms vajātājs internetā.

Oficiālu iemeslu kaut kā uzsākšanai nepietiekot.

Tad jābūt cilvēku labās gribas aktivitātēm.

Kaut kas tehnisks - trauksmes zvans

kurpirkt.lv/cena.php?q=trauksmes+zvans

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Lai nobloķē to vajātāju telefonā un spamā.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 1 Atbildēt

TV1 tagad. Konvencija.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti