CNN nerādīs Dziesmu svētkus, pārāk daudz nacionālisma.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

Nerādīs dziesmu svētkus! Esot par daudz nacionālisma! CANCEL kultūra.

neatkariga.nra.lv/komentari/bens-latkovskis/420475-musu-dziesmu-svetkus-neradis-cnn-zinu-bloka-jo-tajos-jausama-nacionalisma-ena

"Lūk, horeogrāfa Rūdolfa Gediņa tiešā runa: “...vai nav tā, ka arī visa pirmssvētku kustība starp Dziesmu svētkiem balansē uz tādas bīstamas nacionālistiskas augsnes, kurā tiek slavinātas tās grūti definējamās, puslamuvārdā nosauktās "tradicionālās vērtības"? Tautiņdejas, teiksim, ir galēji heteronormatīva lieta gan acīmredzamu iemeslu dēļ, gan tāpēc, ka cilvēki ar īpašām vajadzībām tajās netiek iekļauti.”

Šajā Gediņa izteikumā kā ūdens pilē iekļaujas viss mūsdienu “intelektuāļu” pasaules redzējums. Pareizāk sakot, viņu fobijas. Īstas fobijas (bailes), nevis to pašu “intelektuāļu” plaši piesauktās viltus fobijas, no kurām patiesībā neviens nebaidās. Gediņš uzskaita visu to, no kā dziļi sirdī šausmīgi baidās."

 
JanJan Reģ.: 07.02.2018
6 0 Atbildēt

Nu raksta virsraksts pamatīgs clickbait. CNN drīzāk nerādīs, jo viņiem pilnīgi pajāt, kas ir Latvija un kas notiek Latvijā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Neatkarīgi no dziesmu svētkiem esmu padomājis par tēmu, kuras īsti ir tās valstis, kuras nosaka uzvedības normas Rietumu pasaulē. Un tās ir: ASV, Lielbritānija, Francija. ( Vācija ne, jo zaudēja 2.Pasaules karu )

ASV: migrācijas valsts "pēc dizaina", Lielbritānija un Francija: bijušās koloniālās impērijas, kurām pienākas uzņemt bijušo koloniju pavalstniekus.

Un rezultāts ir grūti vai ne vispār sagremojams "multikulturālisms", kura sliktākās nianses izpaužas kā atsevišķu "community" regulāra dumpošanās un sliktākajā gadījumā pa reizei terora akti. Tā, ka nav pamata uzskatīt, ka ASV, Lielbritānijas un Francijas valstu realitāte der to "uzbūves modeļa" reklāmai.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 1 Atbildēt

Bens galīgi baltmaizē jēgu noēdis.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Tāpat kā CNN ir pie kājas mūsu svētki, man dzili pie kājas ko un kā dara CNN un kādas atmazkas domā. Es to daru savam priekam, ja kādam ar to ir problēmas , tad "maza būdiņa ar sēžam caurumu" ir abās teritorijas malās ...

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

Pat krievu laikos dz-svētkos (un daļēji arī Jāņos/Līgos) nacionālisms tika atļauts.Kāda daļa iesaistīto domā,ka turpmāk būs līdzīgi,aizmirstot to,ka Pasaule ir mainījusies.

Atbēgt uz svešu valsti un tur tajā patvēruma pagalmā izkarināt Savas valsts karogu- nu tas gan NAV nacionālisms,tā vnk tāda inter-nacionanonālā Pieklājība. Tolerance,tāteikt.Kura pie zināmām devām var novest pie smagas infekcijas.

1984 Reģ.: 30.11.2021
3 0 Atbildēt

Nodevas bija jāmaksā par atļauto nacionālismu - Dziesmu svētkos kopkorim ar sajūsmu nācās dziedāt Deņ Pobedi (ne tik (senajā) 1985.gadā. Jūtupā minētais ir atrodams). Bet jā, komunisti (70tajos un 80tajos) nacionālismu atļāva krietni lielākās devās nekā šodienas globalizatori

Davidich Reģ.: 13.01.2018
0 1 Atbildēt

Nerādīs tādēļ, ka svētkos neplīvo Eiropai nu jau tradicionālais varavīksnes krāsas karogs!

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 1 Atbildēt

Par Eiropu runājot, ka tik smaguma centrs, vismaz militāri politiskais  nepārvietojas uz jauno Eiropu. Ja nostiprināsies jaunā Ržečpospoļita: Ukraina-Polija-( Lietuva ), pie kam Ukraina un Polija būs apbruņotas līdz zobiem, ,tas vien piedos pamatīgu nacionālismu, un neviens pret to nevarēs pīkstēt. 

Visi tik atskaņos Oi u luzi červona kaļina ;)

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Drīzāk jau kāda Višegradas kompānija varētu izveidoties - Polija, Čehija, Slovākija, Ungārija, varbūt vēl kāda(s) no Balkānu valstīm. Ukrainai(ukraiņiem) stipri jāpamaina sava mentalitāte - man paziņa pirms dažiem gadiem starptautiska koncerna biznesa ietvaros pieskatīja Ukrainu, viņa rezumē bija īss un kodolīgs - tā ir unikāla valsts, tur visi zog visu.

wons Reģ.: 26.07.2017
1 0 Atbildēt

1984 rakstīja: Drīzāk jau kāda Višegradas kompānija varētu izveidoties - Polija, Čehija, Slovākija, Ungārija, varbūt vēl kāda(s) no Balkānu valstīm. Ukrainai(ukraiņiem) stipri jāpamaina sava mentalitāte - man paziņa pirms dažiem gadiem starptautiska koncerna biznesa ietvaros pieskatīja Ukrainu, viņa rezumē bija īss un kodolīgs - tā ir unikāla valsts, tur visi zog visu.

It, kā citu pasaulē tā nebūtu Vienīgi atškirība, ka citur to dara profesionālāk. Ja neredzi, ka zog, nenozīmē, ka nezog

Jau pietiek ar poļiem un ukraiņiem, tas jau pietiekams spēks.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 1 Atbildēt

Poļiem ukraiņi patreiz ir kā turki Vācijai 70tajos - lētā darbaspēka ādere. Šaubos, vai tuvākajās desmitgadēs tur būs iespējamas kādas līdzvērtīgas partnerattiecības. Patreiz tur vairāk izskatās pēc metropole/kolonija veidojuma. Par zagšanu - jā, zog visur, diemžēl. Pat Ķīnā, kur par korupciju publiski stadionā cērt nost galvas. Tik laikam mūsu pārskatāmajā Rietumu pasaulē Ukraina ir korupcijas čempioni (par Āfriku un Latīņameriku varam tikai minēt)

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

CNN pēc būtības ir pie kājas, ko mēs te svinam. Pārāk sīka vienība. NRA laikam iet uz galu un Bens nu meklē peļņas iespējas ar prastiem clickbaitiem.

Tas Gediņš būs kārtējais marksistiskā liberastisma produkts. Kultūras akadēmija, ko var gribēt.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Pavēro tendenci - tādi gediņi sarodas arvien kuplākā skaitā un bļauj aizvien skaļāk. Dzirdīgas ausis arī atrodas. Kā tajā anekdotē:

- Vai tad viņus kāds diskriminē?

- Nē, ser! 

- Tad kāpēc viņi tur bļaustās?

- Pi...si, ser!

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Vēls.Istabā sēž Nataša Rostova,Andrejs Bolkonskis,Pjērs Bezuhovs un (prottams,arī) poručiks Rževskis.

Rostovai pēkšņi pasprūk pirdiens.

Bolkonskis momentā izrāda cēlsirdību: -Kungi, tas biju es! Atvainojiet!

Pēc dažām minūtēm Nataša nopiržas vēlreiz.

Te kājās pielec jau Bezuhovs. -Kungi, tas biju es. Nenoturējos. Atvainojiet!

Tad pieceļas Rževskis. -es te drusciņ izskriešu pēc šņabja,drīz būšu.Ja tā stulbene apdirsīsies, noveliet visu uz manīm..

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti