Logu tīrītāji

zekunde Reģ.: 02.01.2023

Kaimiņa mašīnai logu tīrītāji citreiz paliek katru reizi savā vietā, citreiz strādā viss kā nākas . Logu tīrītāja mehānisms beigts ? Kāimīņ kuru kaimiņu sauc

 
1 2
ctx1 Reģ.: 02.01.2022
3 0 Atbildēt

Tā kā tādi bomži.. ko var ņemties. lohu lohi, šitā piedrist topiku

Pats arī izmantoju bosch aerotwinu, 90% gadījumos, super.

Ir bijis, kad liekās, ka par ātru izbeigušās, bet nu izmet un nopērc citas.. vidēji nu ne mazāk kā gadu iet, tā vismaz šķiet. Varbūt arī vairāk...Nav citu ko darīt, kā drukāt palagus ar kkādu kantoru apgrozījumu  

Tas bredipiss ir kadrs no tādas cilvēku sugas - zeme ir plakana, un tagad ej un viņam pierādi ka tā nav.

Nav tak vērts pat diskutēt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu bet protams, problēma tak ir, ka pajautāju, kur labāk slotiņas pirkt, uz ko daudzi spēja normāli atbildēt, nevis tas, ka viens lecīgs gailēns, kas visus sauc par lohiem, bet pats mājās krāj slotiņu kastītes, nolēma, ka ir nepieciešams nez ko pierādīt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Klausies, degundiben gailēn Bpiedri, man jau likās ka konvulsijas beigušās, bat izrādās ka fig tur.Tās kastītes man visas ir ar kaut ko pilnas, pie kam mājā neko nekrāju un atcerējos kur ir vēl 1 kasstīte arī ar pakakaļas (loga)tīrītāju.Tavam tam salvāž kāram varbūt varētu noderēt.Tāds diezgan īss, nebūs tik sāpīgi..  ;p

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

650 rakstīja: Klausies, degundiben gailēn Bpiedri, man jau likās ka konvulsijas beigušās, bat izrādās ka fig tur.Tās kastītes man visas ir ar kaut ko pilnas, pie kam mājā neko nekrāju un atcerējos kur ir vēl 1 kasstīte arī ar pakakaļas (loga)tīrītāju.Tavam tam salvāž kāram varbūt varētu noderēt.Tāds diezgan īss, nebūs tik sāpīgi..  ;p

Jā, neko nekrāj... Gan jau kastītēs izēstos konfekšpapīrīšus esis sabāzis - ja nu noder.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pag, man šon slinkums kur braukt, rīt apkakopošu un ievietošu loh- pierādījumus ;p

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

ezis71 rakstīja: Es pērku pie autodraugiem,nekad nav gadījušās sūdīgas,protams tās ir Bosch.Man jau arī nav izvēles jo pie slotiņas ir vējstikla šķidruma smidzināšanas sprausla.Parasti slotas mainu rudenī vai ziemā,ja uzliek jaunas pavasarī tad pa vasaru viņas paliek cietas un ziemas mīnusos iet pa vējstiklu ar baigo trobeli.Man parasti 1 gadam pietiek,varbūt var arī ilgāk bet man patīk kad labi slauka.

Vakar izņēmu pakomātā no autodraugiem pasūtītās Bosch Aerotwin. Pirmais novērojums - kastīte ir savādāka, nekā Senukai tirgotajām. Redzēs, kā kalpos. 

Bet par kastītes atšķirībām nu jau paliek interesanti - safotografēju (jo kastītes nekrāju) un kad būšu Senukai, paskatīšos detaļās, kas tieši atšķiras un vai no tā kaut ko var izsecināt.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Bradypus

Pazīstams cilvēks, kas tirgo vairumā mēbeļu furnitūru, pats mocās ar kvalitātes un autentiska ražotāja atšifrēšanu. Tad nu viņš man veselu lekciju nolasīja, kā tur pēc iepakojuma materiāla, kas tiek ražotas daudzās malās pasaulei, kaut cik var līdzi kvalitātei sekot...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jajā, protams,senukakajā vienmēr (katrreiz) ir dabonams jaunākais svežaks,tur šhitos suūdus 4x dienā pieved.Īpaši priekš tiem, kam tā mašhīna ir kāda retāka modeļa un/vai agrāka gada.Jā.

Iepakakojumam nav nozīmes, dzeltenu no balta jebkurš lohs atšķir.Vienīgi ka viņam trūkst informācijas/par!, ka tieši tas dzeltenais iepakojums ir kādus vismaz gadus 10 vecs un tam "vecajam" modelim pat uzraksts uz pašas slotas izskatās citādi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Šeku reku jautri pavisam paliek. Sākšu ar faktu izklāstu - tiem kas pavisam saprotamā kārtā negrib garos palagus lasīt cauri.

Tātad trīs mēnešu atpakaļ attopos, ka neesmu kā ierasts pa ceļam Vācijā nopircis logu slotiņas un, cerot, ka arī līdz Latvijai mūsdienās nu jau nonāk normālas preces, neko daudz nedomādams nopērku Senukai Bosch Aerotwin slotiņas. 

Trīs mēnešus vēlāk saprotu, ka tām šajā īsajā laikā ir iestājies "rudens" pavisam bez jebkāda ekstrēma pielietojuma (ar vācu slotiņām ir arī dubļu mašīna braukta). 

Vīlies pirkumā un atkal jau ticībā Latvijā nopērkamo preču kvalitātei uzdodu šeit jautājumu, kur un ko pirkt, jo vajag tagad un Vācijā tik drīz nebūšu. 

Normāli cilvēki padalās ar pieredzi. Bet uzrodas lecīgais gailēns, kurš izmisīgi sāk slavēt tieši Bosh Aerotwin. Sauc visus par lohiem. Diskutē par dažādu uzņēmumu apgrozījumu. Tikai pats galveinais - izvairās no atbildes, kur pērk pats un kādēļ tad nedrīkst pirkt Senukai. 

Kad pēc šīs aizdomīgās rīcības saņem jautājumu vai pats ir iesaistīts šajā shēmā, sāk vilkt ārā "pierādījumus" - izrādās mājās skapī ir krājumi ar pareizajām Bosch kastītēm... Bet to, kas ir nepareizās, spītīgi netaklāj. Nē nu, lai jau - visi ir lohi un dīvaiņi, tikai ne tas, kas krāj tukšas logu slotiņu kastītes. 

Kad apnīk tas spams, izvēlos no jēdzīgajām atbildēm sev tīkamāko un pasūtu slotiņas no autodraugiem. Lecīgais gailēns uz to reaģē turpinot saukt visus par lohiem un sakot, ka autodraugi negābs, ja nezin to... Nesaka jau ko. 

Kad slotiņas saņemu pakomātā, tās ir tieši tādā kastītē kā lecīgā gailēna bildē. laikam jau īstās... Bet ir sajūta, ka tās iepriekšējās gan bija savādākā. 

Ierakstu savu sajūtu tepat un, protams, lecīgais gailēns nekavējoties reaģē un pēkšņi māk iepostot bildi, kādas nevajag pirkt. Paliek pavisam interesanti un pa ceļam iebraucu Senukai, kur ieraugu tieši to, ko jau gaidīju... 

Turpinājums (deduktīvi ilustratīvā daļa) sekos...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tak ej tak tu 1reiz tiešām d, resnaiss kruppi ;p

-kastītes visas ir Pilnas, vēl arī atradu aizmugurējo kastīti ar visu saturu, tas tāds īsāks/tievāks un tev kāreiz ielīstu Pareizajā vietā

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Mieru, gailēn, mieru... Pats vien izvēlējies ažiotāžu sarīkot. Tagad saņem, ko pasūtīji.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-jajā, ir ok, no tava bēdu lohstāsta te lieliski viss saprotams, reku ir, tev būtu kāreiz pēc izmēra...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Disklaimeris - ši ir pasaka, visas līdzības ar reāliem cilvēkiem ir tikai nejauša sakritība. 

Alberts, kurš darbojas veiksmīgajā start-upā "Lohapgāde" kā izejvielu sagādnieks, pēkšņi pamana, ka viņa uzņēmuma izplatītais produkts publiskā telpā tiek kritizēts. Alberts, kā jau lojāls darbonis, metas produktu aizstāvēt. Tomēr zināmas "Lohapgādes" darba specifikas dēļ ir spiests pūst miglu acīs, nevis likt kārtis galdā. 

Tomēr tā miglas pūšana neveicas un nākas no pagultes izvilkt reklāmas materiālus, ar kuriem savu produktu reklamē. Bet, kā jau mēs visi zinām, pat pankūkas reklāmās ar mašīneļļu, nevis medu, aplej, tādēļ iecere rezultātu nesasniedz. Bet notiek vēl ļaunāk, to Alberts nav gaidījis...

Klients, kuru vajadzēja pārliecināt par to, ka "Lohapgādes" izplatītais produkts ir lieliskākais tirgū, tomēr nopērk no konkurenta reklāmas materiālu. Ko nu, kā glābt situāciju? Alberts nu jau zin, ka jāparāda, ko nedrīkst pirkt, lai kādam neienāktu prātā, ka tieši "Lohapgādes" produkcija ir tā nepērkamā. Un Alberts LABI zin, ko nedrīkst pirkt - jo tieši to jau pats sagādā "Lohapgādei", kas glābj kokus, nodarbojoties ar "ekoloģisku iesaiņojuma nomaiņu" no nesmuka dzeltena kartona uz skaistu un modernu plastmasu.

Un pat Alberta priekšnieks nezin, ka Alberts ne vien par ļoti labu cenu prot iepirkt izejvielas, bet piegādātāji viņiem vēl piemaksā, jo Alberts viņiem nodrošina noliktavas atlikumu utilizāciju. 

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vecs resns prātupakūkojis Kruppis izmanīgi ielien "forumā" pēc tā dēvētā Padoma.Viņš domā, ka potenciālie "atbildētāji" tūliņ viņam bučos viņa (suudaino) roku un boonusā vēl uzdziedās Z-svētku dziesmiņas.Jo te taču viņa ieskatā gandrīz visi ir Lohi, turklāt nospiedoši lielākā to daļa viņam par kaut/ko ir "parādā".Iepakojuma veidam 'n izskatam nav juridiska spēka- tas vienkārši ir tāds informatīva rakstura LOha tests.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti