- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
650 rakstīja: Jajā, patin gan augstāk, tur visa (slimības) vēsture ir saredzama.Ko kurš kuram jautāja un kādas bija atbildes.Cik dziļi intīmi personiskas.Man nav netīro shēmu, ļoti maz lietoju skaidro naudu un tev (Loham) vienkārši passtāstīju savu pieredzi ar boš slotām.Ja tev nepārvarama vēlēšanās demonstrēt trekno gaili braukšanas jomā vai logu mazgāšanā, labāk uzreiz iebāz to pats sev d/ā ;p Še reku pakalkukulē, kurš ar kuru var "sacensties" konkrēti AUTOPIEDERUMU (lohuslotiņu) jomā un kurš/cik maksājis tā dēvētos Nodokļus(ja vien esi dzirdējis par tādu jēdzienu): www.klientuportfelis.lv/en/jaunumi/9985/kesko-senukai-latvia-apgrozijums-audzis-lidz-14893-milj-eur ...gada pārskatā redzams, ka 2021.gadā AS “KESKO SENUKAI LATVIA” apgrozījums audzis līdz 148,93 milj. EUR...2021.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā AS “KESKO SENUKAI LATVIA” samaksājis 16,2 milj. EUR... www.klientuportfelis.lv/lv/jaunumi/9736/inter-cars-latvija-apgrozijums-audzis-lidz-12782-milj-eur ...SIA “Inter Cars Latvija” 2021.gadā palielinājis apgrozījumu līdz 127,82 milj. EUR ...2021.gadā uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 17,16 milj. EUR... (konkrēti "man" NAV ne mazākā sakara nedz ar senukaju, ne ar interkāru- ja te ir kāds šo uzņēmumu pārstāvis, lūdzu nosūtiet pāris komplektu neviltoto BoŠh slotiņu uz iA biroju, eksperti nogaršos un Redaktors varbūt izdalīs nabagiem/Z-svētkos)
Turpini vien.... Netin neko augstāk.... Vēl patiesību ieraudzīsi... Nu vai arī neieraudzīsi... Jo esi lohs. Turpini vien kaut ko tupi par apgrozījumiem gvelzt, lai gan ar to pierādīt tikai to, ka pats sāki ar meliem, kurus tagad nespēj pamatot nekādi. Atkārtošu vēlreiz - ja būtu gribējis padalīties ar savu labo pieredzi, nevis padirsties un kaut ko slēpt, būtu pavisam mierīgi varējis pateikt, KUR tās labās un pareizās slotiņas jāpērk, tāpat, ka to spēja pārējie atbildētāji.
Bradypus rakstīja:
650 rakstīja: Jajā, patin gan augstāk, tur visa (slimības) vēsture ir saredzama.Ko kurš kuram jautāja un kādas bija atbildes.Cik dziļi intīmi personiskas.Man nav netīro shēmu, ļoti maz lietoju skaidro naudu un tev (Loham) vienkārši passtāstīju savu pieredzi ar boš slotām.Ja tev nepārvarama vēlēšanās demonstrēt trekno gaili braukšanas jomā vai logu mazgāšanā, labāk uzreiz iebāz to pats sev d/ā ;p Še reku pakalkukulē, kurš ar kuru var "sacensties" konkrēti AUTOPIEDERUMU (lohuslotiņu) jomā un kurš/cik maksājis tā dēvētos Nodokļus(ja vien esi dzirdējis par tādu jēdzienu): www.klientuportfelis.lv/en/jaunumi/9985/kesko-senukai-latvia-apgrozijums-audzis-lidz-14893-milj-eur ...gada pārskatā redzams, ka 2021.gadā AS “KESKO SENUKAI LATVIA” apgrozījums audzis līdz 148,93 milj. EUR...2021.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā AS “KESKO SENUKAI LATVIA” samaksājis 16,2 milj. EUR... www.klientuportfelis.lv/lv/jaunumi/9736/inter-cars-latvija-apgrozijums-audzis-lidz-12782-milj-eur ...SIA “Inter Cars Latvija” 2021.gadā palielinājis apgrozījumu līdz 127,82 milj. EUR ...2021.gadā uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 17,16 milj. EUR... (konkrēti "man" NAV ne mazākā sakara nedz ar senukaju, ne ar interkāru- ja te ir kāds šo uzņēmumu pārstāvis, lūdzu nosūtiet pāris komplektu neviltoto BoŠh slotiņu uz iA biroju, eksperti nogaršos un Redaktors varbūt izdalīs nabagiem/Z-svētkos)
Turpini vien.... Netin neko augstāk.... Vēl patiesību ieraudzīsi... Nu vai arī neieraudzīsi... Jo esi lohs. Turpini vien kaut ko tupi par apgrozījumiem gvelzt, lai gan ar to pierādīt tikai to, ka pats sāki ar meliem, kurus tagad nespēj pamatot nekādi. Atkārtošu vēlreiz - ja būtu gribējis padalīties ar savu labo pieredzi, nevis padirsties un kaut ko slēpt, būtu pavisam mierīgi varējis pateikt, KUR tās labās un pareizās slotiņas jāpērk, tāpat, ka to spēja pārējie atbildētāji.
Tu ,slimniek, neveido man te "sabiedrisko domu" ("visi", "mēs","nolēmām","atbalstījām","nobalsojām" utt). Es NEpērku slotas ne veikalā, ne benzīntankā un vispār laikam nekad nevienu auto piederumu neesmu nopircis senukakajā! Es nevis tev ko tupi gvelžu, bet gan tev tupi dokumentālus faktus te piestādu ar apgrozījuma cipariem, tīšām pieliekot klāt šīs finansiālās info "izcelsmes avotu"! TU konkrēti "apstrīdēji" to "manu" labo pieredzi ar savu iestarpinājumu "par suudiem", kurus TU personīgi nopirkki senukakajā.Es TEV konkrēti iestarpināju, ka senukajā autopiederumus un riepas pērk galvenokārt Lohi- bet TU konkrēti izdari secinājumus (vai neizdari un turpini Tur/Pirkt). Pēc tam TU apgalvoji, ka leišu senukakaja apgrozījums te ir šausmīgi pats tas vis milzīgākais šite te visā LVijā.Autoritāte,elks, atdarināšanas cienīgs piemērs. Bet ES tev konkrēti saciju TO, ka senukaja SLOTIŅU (un pat visa viņu autopiederumu stenda apgrozījums pa visiem viņu 10veikaliem kopā) ir VAIRĀKKĀRT mazāks, nekā autodetaļu apgrozijums pie interkārLV. Jo tas "apgroza" gandrīz tikai autodetaļas un autopiederumus, kamēr senukaja "apgrozījums" sastāv no veļass mašīnām, dēļiem, flīzēm,zālāju/spermotozoīdu sēklām,dzīvnieku barības,kamīniem, televīzoriem, un/vai elektro instrumentiem un plaša spektra būv materiāliem.Pat Zemi tur pērk, ko puzdienās ēst! 149milj suudu senukajā pret 127milj autopiederumu interkārā! Bet tas interkārs ir LV valstij samaksājis "nodokļos" pat VAIRĀK, nekā senukajs! Plet, es rīgā aizbraukšu speciāli tev nopfotografēšu, cik man tās drazas ar to boš uzrakstu angārā kkur ir sabāztas plauktā.Mašīnas logu ar visu slotu arī uzņemšu filmā, lai Tev būtu kāds "doku/mentāls pierādījums" ;p

topinamburs rakstīja: Divi āži satikušas uz šauras laipas.
650-tais vismaz lohos orientējas un runā par lietu. Bradys jebkurā topikā dirš tikai diršanas pēc.
650 rakstīja: Ne "es" tev bāzos/virsū! To Tu te bāzies ar savu loha pieredzi senukakaja plauktā! Tev pateicu, ka es NEinteresējos, no kurienes "mans" serviss šis slotas "ņem".Pieklājības pēc tīšām nebāžu savu snuķi citu lietās, turklāt ja ne reizi nav bijis pamata kādai reklamācijai. Kā visticamāko "izcelsmes avotu" minēju vai nu Interkāru, vai Apemotoru.Kuri izplata normālas kvalitātes autopiederumus.Tev nepieleca? Bosch slotas "vispārināti" ir tiešām labas- kā jau sacīju, ja šo lasa Bosch pārstāvji, uzdāviniet iA potālam "uz testu" vismaz kādu 1gab šo slotu! Lai nav prasta neslavas celšana, ja tam "zīmolam" vispār kāda sava reputācija interesē.Un ieskaitiet katrs slotu interesents iA portālam pa kādiem 50cent, par taisnīgu produkta "reklāmu", nevis par kādu fuffeli ;p Lūk, paskaiti "zaudējumus"- spešal priekš tevīm sameklēju,šis ir konkrēti no mana auto.Beidzamo komplektu uzmainīju 2021g decembrī, šoruden vienu jaunu paņēmu uz priekšdienām, bet esmu taupīgs ž'hiids un pagaidām vēl īsti nav pienākusi "vajadzība".
"NEinteresējos, no kurienes "mans" serviss šis slotas "ņem"." tātad itkā apgalvo, ka slotas tev maina servisā. Tajā pat laikā tev atdod tukšās kastītes, kuras tu mājās krāj. Pilnīgi normāli. Nu tā, ka nemaz neliekas, ka esi iesaistītais tajā viltošanas shēmā, jo skapis pilns ar īstajām "demo" slotiņām, kuras jāreklamē, lai lohi pirktu viltojumus un ķer paniku, ka kāds apšauba, ka uz nezināmas izcelsmes Bosch kastīti var paļauties.
650 rakstīja: Izlasi augstāk, es jau atbildēju.Deguns/dibenā- tā ir šausmīga diagnoze.Man tā ir savureiz gadījies, ka aizsūtu kadu tādu degundibeni pēc normāla risinājuma,bet pēc tam man pašam kauns par viņa uzvedību. Šhitādu xiuijņu es nudien savā virzienā neesmu dzirdējis teju visā savējajā iespējamā loha mūžā.Vienīgi šajā te visnotaļ "koleģiālajā" vietnē.Tas vienkārši norāda uz to, ar kādu passaules uztveri konkrēti Tu pats dzīvo un ar kādiem "sarunbiedriem" tu ikdienā esi pieradis runāt.Arprāts.
Nabadziņš, visu mūžu ir izdevies noslēpeties, saucot visus par lohiem, bet šeit tavu huiņu pirmo reizi kāds ir atkodis.
ezis71 rakstīja: Es pērku pie autodraugiem,nekad nav gadījušās sūdīgas,protams tās ir Bosch.Man jau arī nav izvēles jo pie slotiņas ir vējstikla šķidruma smidzināšanas sprausla.Parasti slotas mainu rudenī vai ziemā,ja uzliek jaunas pavasarī tad pa vasaru viņas paliek cietas un ziemas mīnusos iet pa vējstiklu ar baigo trobeli.Man parasti 1 gadam pietiek,varbūt var arī ilgāk bet man patīk kad labi slauka.
Pēc rakstītā izklausās, ka vismaz kāds šeit saprot, kādu slaucīšanas kvalitāti gribas :D Pamēģināšu.
650 rakstīja: Jajā, pamēģini gan, vienīgi pirms apmeklējuma izšņauc degunu un atceries par Niansi ;p Ieiesi pie autodraugiem, uzreiz pajautā izcelsmes avotu un palūdz uzrādīt Gada pārskatu.Skaties vēl izrādīsies, ka arī viņi kko pērk senukakajā. Varbūt iesākumam paņem vienu- skaties kādu īsāku un no kāda svaigāka gada/modeļa.Pakaļējajam logam domātās arī pārdod pa vienai un tās ir lētākas, piestiprināt var ar savilcēju.
Nē nu neapšaubāmi ar šo komentāru tev uzbāzos un kašķi meklēju, vai ne? Kaut kā vēl acīmredzamāk jau izpausties nevarēji.
650 rakstīja: Ā, sveiks.Tagad sacentīsimies par "pēdējo"(beidzamo) vārdu šajā saturīgajā Tēmā.Kā tu domā.Kur autodraugi iepērk savas tālākpārdodamās autopreces.Un kad tu ieiesi autosenukakajā pajautāt/kassierei.
Nu skaidrs, ka tu to vēlies un arī uzvarēsi, ja uzbāzies ar savu caureju pat tad, kad vienkārši atbildu kādam citam.
650 rakstīja: Klausies, degundiben gailēn Bpiedri, man jau likās ka konvulsijas beigušās, bat izrādās ka fig tur.Tās kastītes man visas ir ar kaut ko pilnas, pie kam mājā neko nekrāju un atcerējos kur ir vēl 1 kasstīte arī ar pakakaļas (loga)tīrītāju.Tavam tam salvāž kāram varbūt varētu noderēt.Tāds diezgan īss, nebūs tik sāpīgi.. ;p
Jā, neko nekrāj... Gan jau kastītēs izēstos konfekšpapīrīšus esis sabāzis - ja nu noder.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
20
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
5
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13