Var izlaist arī par 10k eur, vien ko tas dod, ja tādā var ielīst viens ne pārāk liels pigmejs bez bagāžas?
Ir būtiski, vai tie 20k ir konkurētspējīgi, salīdzinot ar citu ražotāju produktu.
Var izlaist arī par 10k eur, vien ko tas dod, ja tādā var ielīst viens ne pārāk liels pigmejs bez bagāžas?
Ir būtiski, vai tie 20k ir konkurētspējīgi, salīdzinot ar citu ražotāju produktu.
darklight rakstīja: Nu jā. Būs līdzīgi kā ar Dacia Spring - izreklamēja lētu elektroauto, bet realitātē izrādījās pārcenots mopēds ar jumtu.
Es vēl neesmu pārliecināts, ka tuvākajos gados elektromobiļi būs tik pieejami.
Lūdzu, te par 10k:
citroen.andremotors.lv/modeli/ami
Braukt var un elektrisks. Protams, kā jau darklight izteicās, tas vairāk mopēds, bet nu reklāmā jau sīkumos neizplūst
iciks rakstīja: Lūdzu, te par 10k:
Braukt var un elektrisks. Protams, kā jau darklight izteicās, tas vairāk mopēds, bet nu reklāmā jau sīkumos neizplūst
Paldies, dies es šo tad labāk izvēlos. www.ss.com/msg/lv/transport/cars/bmw/i3/cfgcoh.html
ZZZZ rakstīja:
iciks rakstīja: Lūdzu, te par 10k:
Paldies, dies es šo tad labāk izvēlos. www.ss.com/msg/lv/transport/cars/bmw/i3/cfgcoh.html
Es gan šo:
core droši ņem ciet👍 ļoti laba cena! Bet tikai ar nosacījumu, ka ir savs serviss un mehs...Eļļas kanniņu bagāžniekā un seko līdzi katiem. Kad viņi sāks birdināt savas keramikskās smiltiņas caur abām turbo pūtēm tajos silindros būs tādi svētki maciņam, ka maz neliksies. Cik tam tur ķēdes matoriņam maiņa? Karoč K€€€ lidos kā pa reni🙈 utt uc...Apkope ātri vien sasniegs to summu ko atdevi par pašu tačku.
Āāāā BMW
GTD2 rakstīja: BMW dīleris, būtu labāk stāstījis par savām sametinātām un sasmērētām auto virsbūvēm, nav jarunā par to ko neko nejēdz
🙈😂 https://www.youtube.com/watch?v=Q83LT9i6TuM
ZZZZ rakstīja: Lūdzu, te par 10k: citroen.andremotors.lv/modeli/ami oly-lv.com/
Šeit ir sniegts pilnīgs pārskats par iespējām
Braukt var un elektrisks. Protams, kā jau darklight izteicās, tas vairāk mopēds, bet nu reklāmā jau sīkumos neizplūst core droši ņem ciet👍 ļoti laba cena! Bet tikai ar nosacījumu, ka ir savs serviss un mehs...Eļļas kanniņu bagāžniekā un seko līdzi katiem. Kad viņi sāks birdināt savas keramikskās smiltiņas caur abām turbo pūtēm tajos silindros būs tādi svētki maciņam, ka maz neliksies. Cik tam tur ķēdes matoriņam maiņa? Karoč K€€€ lidos kā pa reni🙈 utt uc...Apkope ātri vien sasniegs to summu ko atdevi par pašu tačku.
Par ilgtermiņa izmaksām ir labāk domāt uzreiz.
Rīt alus par velti!
2027. gadā - Volkswagen elektroauto par 20 000 eiro
Sapņo ka 2027. gadā - Volkswagen elektroauto par 20 000 eiro iauto.lv/zinas/pasaule/49489-2027-gad-volkswagen-elektroauto-par-20-000-eiro via @iAutolv