Palīdziet atrast Volkswagen Touareg 3L dīzeli līdz 4300 euro - Forums - iAuto

Palīdziet atrast Volkswagen Touareg 3L dīzeli līdz 4300 euro

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Palīdzi, lūdzu, atrast “dzīvāko” Volkswagen Touareg braucamā stāvoklī priekš militārpesonas no Ukrainas:

• Modelis: Volkswagen Touareg
  • Gads: Sākot no 2007.gada
  • Motors: 3.0 dīzelis
  • Cena: līdz 4300 € (vēlams mazāk)

Tu vari palīdzēt, iesūtot sludinājumu saites vai padomu, kur šādu auto operatīvi atrast vai kam pievērst uzmanību.

Paldies par palīdzību!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Un es joprojām nesaprotu, kāpēc tieši Touareg? Nevis daudz izturīgāko un uzturēšanā lētāko, bet savu funkciju ne sliktāk pildošo Landcruiser vai Pajero…

1 1 Atbildēt

Es neprasu viņiem pamatojumu, labi, ka parametrus atsūta, dzinēju un nav lieka komunikācija. Tu vari pamēģināt pieslēgties, sazināties ar ukraiņiem un tad pie reizes uzdot jautājumu kāpēc tas vai tas!

0 0 Atbildēt

Ja pērk, tad viss kārtībā. Ja runa būtu par ziedojumu, es gan pajautātu, Bet, nu, labi, tikai ziņkārība. Jo, cik bijusi darīšana, parasti nosauc parametru - tur pilnpiedziņas buss, kravas kaste vai tml. Nevis konkrētu marku/modeli… 

P.S. Paldies par piedāvājumu. Uz tādas kategorijas auto meklēšanu man īpaši čuja/ņuhas/poņas nav, bet, ja vajag aizgādāt uz UA, mans numurs tev, šķiet, bija… 

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Zini kā ir - ja caurgājamība nav absolūta #1 proritāte, tad Touregam ir vieglā auto piekare - var straujākus manevrus neapgāžot auto izveikt , ja nu pēkšņi svajagas + noteikti ka bremzes ar labākas utt …

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Tuaregam caurgājamība ir ok. Īpaši ja pneima un pilnais LOCK. Paziņa mednieks, jauni iegādāto Amaroku, kad jau garantija beidzās, pārdeva. Vietā nopirka 2016 Tuareg! Es uz pakaļas, ko tā? Esot labāk pa meža uc neceļiem cauri izbraukt!

1 0 Atbildēt

Līdz brīdim, kamēr tur viss strādā… Te laikam atkal slēdzas man skeptiķis iekšā attiecībā uz 4300 euro un 2007. gadu.

0 1 Atbildēt

Tas jau viss no ierobežotiem resursiem.

Aigars1981 Reģ.: 23.01.2026
0 0 Atbildēt

Par Tuaregu parasti dzirdu ļoti labas atsauksmes un esot ļoti laba automašīna un uzticama .

Pats nesen intereses pēc pameklēju un atradu vienu labu variantu tikai par 4k Raudas auto vienīgi laikam jāsaprot kā tur ar tām piekarēm ,pneimo vai parastā-visiem tak bail no tiem baloniem sensoriem ,atceros kad Lexus 470lx sākās problēmas ar pneimo ārprāts tur kamer visu saveda kārtībā un nemaksāja arī lēti🫣

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

ss nav daudz šādā cenu kategorijā ar atbilstošiem parametriem, pēc sludinājuma teksta tāpat neko nepateiksi, jameklē, kas viņus var pārbaudīt klātienē , visslabāk savā servissā(garāžā)  un tad izvēlēties labāko par piemērotāko cenu

0 0 Atbildēt

Ja atrodi ko līdzīgu vai tuvu tam, lūdzu, ieliec šeit saiti. Tas tiešām palīdz, bet tā atfiltrējot, jo ukraiņu puiši skatās šo tēmu, un tad beigās sūtam man izvēlētos un es savukārt taisu īso pārskatu par 3-5 auto no CSDD. 

Bigās 1 vai 2 auto, kurus vedam uz padziļinātu pārbaudi.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Tieši laikā. Liela jauda, piekabes āķis, viss bloķis un tumša krāsa. Apskate arī vēl derīga.

www.ss.com/msg/lv/transport/cars/volkswagen/touareg/binnho.html#photo-4

0 0 Atbildēt

Ukraiņi atbildēja, ka 5.0 L galīgi nederot, jo baigi dārgas rezeves daļas, ja kaut kas jāremontē un apkalpošana arī dārga. Šitas dzinējs ir ļoti kaprīzs. Neiesaku arī no savas puses.

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

Ja grib baudīt Rīgā tad atliek tikai divi otrais un ceturtais

0 0 Atbildēt

Paldies!

Jaunākais forumā

Lasītākie raksti

Jaunie raksti