Braucu garām , redzēju nu šoreiz pasākums bija uz augsta viļņa.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Braucu garām , redzēju nu šoreiz pasākums bija uz augsta viļņa.
mhm, kādā sakarā, kur ir Jūrmala un kur ir Spice? nav kaut ko sajaukuši? ![]()
Loud Spice! pareizi ![]()
Conqueror rakstīja:
mhm, kādā sakarā, kur ir Jūrmala un kur ir Spice? nav kaut ko sajaukuši? ![]()
Loud Spice! pareizi ![]()
Līdz jūrasmalai nepietika beņa. Un tur nelaiž. Iedomāties nemaz nevarētu, pat sapņos, kā šādu saietu/sabrauktu/ izveiktu pie jūras!
Dēļ tādiem latviešiem kā Tu un tml, kuriem otrs latvietis ir gardākais ēdiens arī šādi pasākumi tur nenotiek😇..ka tik kautko iepļekāt negatīvu ne cienījamais zzz😇
Kur viņi nodokļus maksā, a? Naudu Jūrmalai, troksni Rīgai 😉
ro rakstīja:
Dēļ tādiem latviešiem kā Tu un tml, kuriem otrs latvietis ir gardākais ēdiens arī šādi pasākumi tur nenotiek😇..ka tik kautko iepļekāt negatīvu ne cienījamais zzz😇
ro?
Kur negatīvisms? Ka populārs auto portāls nepaziņo laicīgāk, kaut 3h? pirms? Es tur arī neilgi pirms braucu, varēju arī ar jaunieti uztusēt! Kur redaktora iĀ jaunais vadītājs? Tā iespaidi būtu kā reiz interesantāki, nē? Varu pastāstīt ka ne pārāk sen vēl Spilves pļavās notika benzīņa galvu izklaides, ar! Tag drīz būs airošovs.
Kamdēļ jūrasmalā nevarētu atvēlēt un iedzīvināt ko šādu? Citādi tur sūnu ciems… Nu vismaz Smārdes Jūrmalā!?
Ok, Zzzz būšu Tevi tad pārpratis.. par Jūrmalu kā sūnu ciemu piekrītu..boring pilsēta ar vienu nabaga jomas ielu un pisotru bīčbāru pludmalē, kur tiešām iegriež ballīti..ja pilsēta pretendē uz kūrortpilsētas statusu, tad vasaras laikā gribu ,lai tur action būtu kā Spānijas Benidormā…savādāk tādu piķi par vasarnīcas īri jāmaksā būtu tikai par baltām smiltiņām?😉😇.. un kādu krutu pludmales festivālu autofaniem arī varētu …miladzem tak atļāva pa pludmali ārdīties dēļ sava lielkoncerta🤣…bet jā latviešu burning man būtu kruta!!!!! Es tosč piedalītos😉..peace un lai visiem jauka diena😉
Loud Jurmala 2026 auto saiets
Gaiss burtiski vibrēja - pie Spices pulcējas Loud Jurmala 2026 auto
Vairāk te https://iauto.lv/zinas/latvija/52724-gaiss-burtiski-vibrja-pie-spices-pulcjas-loud-jurmala-2026-auto-video