Omoda 9 tests Latvijā 2026 / 2027 - reālais patēriņš, cena, atsauksmes, plusi un mīnusi

Jaunā Omoda 9 apvidus auto tests Latvijas ceļos – kāda ir reālā pieredze ikdienas braukšanā ar Omoda 9? Testējam jauno Omoda 9 pilsētā, uz šosejas un grants ceļiem, analizējot komfortu, gaitas īpašības, balstiekārtas darbību, trokšņu izolāciju un braukšanas dinamiku Latvijas apstākļos.

Apskatām Omoda 9 plusus un mīnusus, salona kvalitāti, multimediju sistēmu, drošības un vadītāja palīgsistēmas, bagāžnieka ietilpību, salona plašumu un praktiskumu ikdienas un ģimenes lietošanā. Kāds ir reālais degvielas patēriņš Latvijā dažādos laikapstākļos un braukšanas režīmos?

Vai ir vērts pirkt jaunu Omoda 9? Kāda ir jaunā auto cena Latvijā, pieejamās komplektācijas, papildaprīkojuma konfigurators, garantija un tehniskie dati? Kāds ir nobraukums elektriskajā režīmā un plug-in hibrīda sistēmas darbība ikdienas braukšanā?

Reālas atsauksmes, auto tests, pirmie iespaidi un viedokļi par Omoda 9

Diezgan simpātisks auto,ar plašu salonu kas nedaudz atgādina nelielas nianses no Mersedes.Krēsli ļoti ērti, un ērti izmantojamas un viegli pārredzamas visas nepieciešamās funkcijas .Dinamisks un stabils uz ceļa.Šis auto ir tādiem mierīgiem ģimenes izbraucieniem paredzēts.

Omoda 9, Chery Tiggo 9, MG S9, Jaecco 7, Lynk & Co 08… droši vien sarakstu var turpināt vēl un vēl.

Ja man aizsietu acis un būtu jāpasaka, kas tas ir par auto, būtu grūti pateikt, kurš ir kurš. Lai man piedod ĶTR ražotāji, bet man tie visi modeļi šķiet kā brāļi vai vismaz brālēni. Nu dikti līdzīgi gan pēc braukšanas sajūtām, gan aprīkojuma. Vienvārdsakot, normāli auto ikdienas vajadzību apmierināšanai. Ja tie visi maksātu zem 40k EUR, to popularitāte LV tirgū pieaugtu vēl straujāk. 

Ja es tādu iegādātos, tad vienīgi operatīvajā līzingā, lai pēc 3 (5) gadiem nebūtu jādomā, kā to pārdot. Šāda problēma pārsvarā nav tik aktuāla Eiropas vai Japānas brendiem.

Kļūst arvien aktuālāka, īpaši ja beigusies garantija. Privātajiem pārdevējiems savus auto, vismaz tādus, kas maksā virs 10 tūkstošiem, pārdot kļūst arvien grūtāk, jo sabiedrība kļūst izglītotāka… Saprot, ka licencētu pārdevēju vismaz pa Bez Tabu varēs izvazāt… 

Omoda 9 ir, manuprāt, neveiksmīgi īstenota projekcijas uz vējstikla funkcija. Ļoti krāsaina, daudz informācijas un traucējoša. Ja lietotu šo auto ikdienā, samazinātu vizualizētās informācijas apjomu (ja tas ir iespējams) vai izslēgtu šo funkciju vispār

Nomiks, uc utt piedodiet, bet katram savs. Un tas ir ļoti labi. Te nu ļoti dizainā lielas līdzības ar kādu, manā vērējumā, pārslavētu uzlēcošas saules zemes brenda Lux modeli. Un skatamies salona interjeru…nu ir viņš interesantāks kā salīdzināmās vienības. Un eksterjers arī, tas pat no priekšpuses noformējuma ir izskatīgāks kā, diemžēl cita ne EU ražotāja mokās nesaprotamais lux pelēcīgas dizains. Šis Omoda 9 manā 2.- 3. vietā. Šoreiz balsoju ar vairāk ar sirdi un sajūtām, neiedziļinotie tex niansēs. Ļoti patika.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti