Kārtot: Augošā secībā
Diva 14.03.2014 11:43

darklight rakstīja: Aizmirsu piebilst: ja budžets ir 5K, tad auto jāpērk pa 3, maksimums 4K, jo tā nemēdz būt, ka tikko nopirktam, lietotam auto neatklājas nekādas vainas, kas steidzami jānovērš. Tur tad arī ietaupītā nauda aizies, toties varēs braukt bez bēdu ar tehniskā kārtībā esošu auto.

Paldies! Labs padoms- pirkt lētāku un uzreiz visu saremontēt.

Diva 11.03.2014 13:21

VWfans rakstīja: Pērc 2008.-2009.gada Opel-Meriva ar benzīna motoru!

Kāpēc man pirkt tieši šo? Vai varat paskaidrot, kas tur tieši tāds labs?

Diva 11.03.2014 13:19

smaidiigais rakstīja: Papild.

Te Tev ieteiks tikai to, ko paši piedzīvojuši.

Es neko jaunu nepateikšu, sakot, ka skaties pats / pati, kas der/ patīk, un tad meklē www info par konkrēto modeli. Degv. Patēriņa reālos rādītājus www.spritmonitor.de. visu ko citu, YouTube videoapskatos dazdazadi valodu varianti pieejami. Parkers.co.uk samērā labi lietotu auto apsskati no visādām t.sk izmaksu pusēm.

Tā kaut kā

Paldies par tām lapām, tās noteikti apskatīšos!

Par gada izmaksām nevaru spriezt, jo vienkārši nezinu. Jo mazāk, jo labāk, protams. Pagaidām mēs būtu 3 braucēji, bet pēc gadiem, iespējams, jau vairāk .

Modes tendences, domāju, ka nav noteicošas. Auto glabāsim, droši vien, sētā. Radi, draugi, kaut ko jau zina, bet nav tādi pavisam spečuki. Par servisiem arī neko nezinu, tepat pie mājas jau arī visādi ir, bet es nezinu, cik viņi labi. Vienā teikumā sakot, esmu pilnīga iesācēja un neko par auto un to kopšanu, uzturēšanu nezinu.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti