Krievijas iebrukums Ukrainā! - Forums - iAuto

Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kāpēc Zeļenskis sadusmojās uz Orbanu ? Tiktāl, ka Zeļenskis publiski paziņoja, ka "iedošot Ukrainas armijai Orbana adresi. Kas izpelnījās gan ES valstu amatpersonu , gan Ungārijas opozīcijas līdera kritiku, un pacēla Orbāna reitingu par 3%.

Lieta tā, ka ungāri aizturēja Ukrainas konvoju: 2 busus ar 82 miljoniem USD banknotēs un zeltā. var saprast, ka vērtības nebija deklarētas uz robežas, vai konvojs saskaņots ar Ungārijas dienestiem. Orbāns esot izteicies, ka tā ir kādas "mafijas nauda". Tas, ka Ukraina reaģēja tikai pēc 3 dienām, rada iespaidu, ka šī bija privāta nauda, nevis oficiāli valsts. Pēc Mindčgeitas šķiet visai īpatnēji 82 miljonu izvešana no valsts, nesaskaņojot ar tranzītvalsti. Līdz šim informācija par šo pārsvarā ukrainiski un vēl sākuma stadijā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Kā jau vairākas reizes rakstīju - korupcijas čempioni jeb baltādainā Āfrika

0pis Reģ.: 16.02.2023
2 0 Atbildēt

Domāju, ka viss ir tieši tik vienkārši kā - Orbāns dirš ķieģeļus dēļ sabumbotā Družba naftas vada un ir ķēries pie šantāžas - atjaunojiet vada darbību vai naudu jums neredzēt, gan šo nolaupīto, gan ES aizdevumu.

Zinot Zeļenski (ne jau personīgi), nedomāju ka Orbāns ko panāks. Nu, paskatīsimies, kas notiks tālāk.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Orbāns, saprotams, šo lietu izmanto šantāžai. Bet jautājums par vērtību pārvietošanu banknotēs un zeltā paliek. Maršruts it kā bijis Austrija - Ungārija - Serbija. T.i. no Austrijas bankas uz kurieni ? Labi, Serbija nav ES, bet Eiropā, un bankas strādā. Jēga vest zeltu un banknotes ? Ieroču ražotājiem ? Black ops ? Bet problēma, ka šādi norēķinoties, daudz kas var nobirt privātās kabatās. 

0pis Reģ.: 16.02.2023
2 0 Atbildēt

It kā. Tā kā. Kaut kā. Tavi avoti varētu iedot precīzu info, nevis to it kā?

Ukraiņu presē raksta, ka vesta nauda un zelts no Reiffeisen (Austrija) (saglabāju rakstību) uz Oščadbank Ukrainā. Kāpēc veda? Cilvēki Ukrainā joprojām pērk gan dolārus, gan eiro, gan arī - kā izrādās - zeltu. Vai tas ir aizliegts? Ukrainā joprojām likumīgi. Rīgā taču arī var nopirkt dolārus, jēnas un to pašu zeltu. Jā, ir cilvēki, kas pērk zelta gabaliņus, gabalus un stieņus. Ja tas ir nelikumīgi, lai valsts iestādes ar to nodarbojas. Kāda tur darīšana Ungārijai? Pastāstiet.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

0pis rakstīja:

Domāju, ka viss ir tieši tik vienkārši kā - Orbāns dirš ķieģeļus dēļ sabumbotā Družba naftas vada un ir ķēries pie šantāžas - atjaunojiet vada darbību vai naudu jums neredzēt, gan šo nolaupīto, gan ES aizdevumu.

Zinot Zeļenski (ne jau personīgi), nedomāju ka Orbāns ko panāks. Nu, paskatīsimies, kas notiks tālāk.

orbānu vajag tāpat kā maduro - savākt un tiesāt.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti