Kārtot: Augošā secībā
1 2
imzz 26.07.2024 18:19

Aha. Ko tik cilvēks visu neuzzin no komentāriem Youtube ;)

imzz 26.07.2024 16:01

Nu, aizsegti nosaukumi, bet kāpēc ?

imzz 26.07.2024 15:52

Tas ir kas vairāk, kā lobēšana. Ja tev pieder avīze un zobu higiēnas preču fabrika, tad tavu zobu birstu reklāma paša avīzē tak nav lobēšana. Vienkārši pasūta pareizo viedokli cilvēkiem, kuriem jau maksā algu.

Tie 3 investīciju fondi ir starp galveniem akcionāriem daudzos masu medijos.

imzz 26.07.2024 15:15

Francijā sabotāža jau iet vaļā: ( BBC no franču avota ) 

Paldies, ka pievienojāties mums šorīt, jo mēs sniedzam jums visu jaunāko informāciju par lielajiem traucējumiem Francijas dzelzceļa tīklā pēc tā dēvētajām "ļaunprātīgām darbībām".

SNCF apstiprināja, ka ir ietekmētas trīs ātrgaitas līnijas (Atlantique, Nord un Est), kamēr uzbrukums ceturtajai līnijai, kas virzās uz dienvidiem, tika izjaukts.

Eurostar ir arī pieredzējis, ka vilcieni ir atcelti un kavēti, un tas ir ietekmējis pasažierus Londonas Sentpankrasā.

Pasažieriem ir lūgts palikt tālāk no stacijām, līdz viņi saņem paziņojumu, ka viņu vilciens noteikti kursē.

Parīzes centra ielas ir bloķētas, metro stacijas ir slēgtas, un tūkstošiem policistu, karavīru un citu apsargu ir izvietoti, lai uzturētu drošību lielajā šova dienā, lai sāktu olimpiskās spēles.

Taču diversanti uzdarbojās prom no galvaspilsētas piecās acīmredzami neapsargātās vietās.

Francijas valstij piederošais dzelzceļa uzņēmums SNCF ziņo, ka diversanti vai nu izdemolēja vai mēģināja izdemolēt piecas signālkastes un elektrības instalācijas piektdien laikā no pulksten 1:00 līdz 5:30.

Viena vieta bija Courtalain, uz austrumiem no Lemānas un 150 km uz dienvidrietumiem no Parīzes. Vietējās kopienas sociālajā medijā tika ievietots attēls ar izdegušiem kabeļiem seklā gravā, un tās aizsargājošie SNCF bruģakmeņi ir izmesti.

www.bbc.com/news/live/cxe24vg59lzt

imzz 26.07.2024 10:28

Un, vispār, pēc peļņas bigpharma top 10, Pfizer ir 1.vietā, Džonsons 3.

www.proclinical.com/blogs/2023-7/the-top-10-pharmaceutical-companies-in-the-world-2023

Un vēl, tā kā minētie korporatīvie aizdevēji ( Vanguard Group, BlackRock, State Street ) ietekmē mēdiju vidi un arī interneta meklēšanas programmu Google, ko arī viņi pārstāv ( domāju, ka nemaz nav grūti pieregulēt meklēšanas algoritmus attiecīgā virzienā ) , tad rodas domas par sazvērestības teoriju, kura varbūt pat pamatota. Proti korporatīvie aizdevēji rada informācijas telpu "Pfizer vakcīnas labas", pēc  tam paši pelna no vakcīnu pārdošanas.

imzz 26.07.2024 10:05

Intereses pēc apskatījos, kas ir lielākie Pfizer korporatīvie aizdevēji, izrādās, zināmie 3 brāļi, par kuriem jau rakstīju.

Top 3 Institutional Shareholders: Vanguard Group, BlackRock, State Street;

www.investopedia.com/articles/company-insights/082316/top-10-shareholders-pfizer-pfe.asp

imzz 25.07.2024 13:25

Te par daudz izmanto jēdzienu "meli". Atgādināšu, ka melošana ir apzināta nepatiesas informācijas paušana. Bet teorijas un hipotēzes lieto, lai kaut ko izskaidrotu esošās informācijas ietvaros. Aristoteļa sistēma bija nevis meli, bet pietiekami laba teorija viņa vēstures periodam.

Arī mūsdienās, lai visa kosmoloģija neplīstu pa vīlēm, visu laiku liek ielāpus, piemēram, ar "tumšo matēriju un tumšo enerģiju", kuras varbūt nemaz nepastāv.

imzz 25.07.2024 9:11

Materiāls izklaidei: Uzbrukums Trampam jau iedvesmojis Ugandas bērnus

www.youtube.com/shorts/cGaP1cVq5u0

Un Slepenais dienests ar Benija Hilla motīvu, manuprāt, piemērots:

www.youtube.com/shorts/VRXG7njgX5U

imzz 24.07.2024 23:36

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu trešdien savā uzrunā ASV Kongresam lietoja izaicinošu toni. Viņš aicināja Ameriku un Izraēlu būt kopā, cenšoties atbalstīt karu Gazā, vienlaikus apsūdzot kritiķus un Irānu. Pretkara protestētājus, kuri pulcējās Vašingtonā, viņa uzrunai viņš raksturoja kā "Irānas noderīgos idiotus";

Saskaņā ar avotiem un publiskiem paziņojumiem ASV viceprezidente Kamala Harisa neapmeklēja Netanjahu runu, tāpat kā aptuveni 80 Pārstāvju palātas demokrāti un vairāki demokrātu senatori. Tā vietā Harisa ceturtdien tiksies ar Izraēlas līderi.

imzz 24.07.2024 11:55

Trešdienas, 24. jūlija rītā Maskavā, Siņjavinskas ielā pilsētas ziemeļu daļā uzspridzināta automašīna “Toyota Land Cruiser”. Sprādzienā cietis tās īpašnieks, kā arī pasažiere, ziņo Krievijas izmeklēšanas komitejas preses dienests. “Telegram” kanāls “ASTRA” vēsta, ka automašīna pieder Krievijas bruņoto spēku satelītsakaru vienības Radioraidīšanas centra vadītāja vietniekam Andrejam Torgaševam, kuram, saskaņā ar aculiecinieku teikto, sprādzienā norautas abas kājas.

www.tvnet.lv/8064977/video-maskava-uzspridzinata-augsta-ranga-militarpersonas-automasina

Kušners ( Newsader) jau velk paralēles:

Ответ за Охматдет? Взорван старший офицер космической связи РФ

www.youtube.com/watch?v=6qM15ZkeWbY

imzz 24.07.2024 11:17

Atgriežamies pie pirmsākumiem: Tavs teksts:

"Praktiska jēga rasties Baltkrievijai nebija un nav līdz šai dienai. Baltkrievija bija nepieciešama rīcība pēc 1991 gada lai ES varētu pret kaut ko taisīt sankcijas. Attiecīgi propagandas mērķis bija sasniedzams ar daudz mazākiem izdevumiem, izdarot to viltojuma ceļā."

Tātad, kam tieši, tavuprāt,  bija nepieciešama Baltkrievija ( lai ko šis jēdziens arī neapzīmētu )  kā sankciju objekts   ?

imzz 23.07.2024 19:03

LGBTQ savukārt ir pārņēmuši visu "citādības" lauku un nepareizajiem "citādajiem" vispār nav nekādu lielu izredžu aizstāvēt savas tiesības.

Tikai vajadzēja atrast, kurš par to maksā, pat varavīksnes karogi netop par brīvu. Es vienu atradu, sk.manu komentāru iepriekš. Larijs Finks. Viņa fonds ietekmē , kā aizdevējs, daudzus ASV vadošos medijus, bez tam izklaides laukā  Marvel un Disneja studijas, kurām ir daudzas apakšstudijas. Arī IT milžus. Google , piemēram.

imzz 23.07.2024 18:55

"ASV Slependienesta direktore Kimberlija Čītla atkāpās no amata pēc tam, kad aģentūra tika pakļauta bargai kontrolei par nespēju apturēt iespējamo slepkavu no bijušā prezidenta Donalda Trampa ievainošanas kampaņas mītiņa laikā, otrdien paziņoja Baltais nams."

Vispār žēl bija skatīties, kā nabaga sievieti "cepa komisijas sēdē. Viņai vajadzēja ieņemt uzbrūkošu pozīciju, proti, apgalvot, ka viņa ir kvalificētākā persona, kādu DEI darbā līgšanas principu ietvaros varēja dabūt, ka DEI ir svarīgāks par drošību, un ka Trampa "lokators" nav nemaz daudz cietis :-/

imzz 23.07.2024 18:31

Cilvēks var būt gudrs vienā lietā, bet kopumā maniaks. Viens no zināmiem manipulatoriem ir Džordžs Soross, bet viņa laiks praktiski  pagājis. Tikai nesen es "atklāju" BlackRock Inc. vadītāju Lariju Finku:

en.wikipedia.org/wiki/Larry_Fink

BlackRock rīkojas ar finansu līdzekļiem apm. 7T $, apm. 250x vairāk, nekā Sorosa fonds. Bez tam viņš darbojas kopā ar Vanguard Group un State Street Corporation. Visi trīs fondi pārvalda tādus finansu līdzekļus, par kuriem varētu nopirkt kādu 1/3 zemeslodes. Un manipulācijai pietiek atliektiem galiem. 

"Atkal parādījās 2017. gada intervija ar BlackRock izpilddirektoru Leriju Finku, kurā viņš paziņoja, ka vēlas uzspiest uzņēmumiem dažādības un iekļaušanas politiku. Šis citāts ir izraisījis sašutumu konservatīvajās aprindās un diskusijas par ieguldījumu fondu lomu plašākā ESG ( aptuveni WOKE ) kontekstā."

www.forbes.com/sites/jonmcgowan/2023/06/05/conservative-outrage-over-esg-and-dei-fueled-by-2017-blackrock-ceo-video/

Nu, un kāds labums Finkam ir no DEI policijas, DEI armijas, DEI drošības dienesta ar pazeminātiem kritērijiem ? Pēdējā izgāšanos nupat mēs redzējām visā skaistumā "Trampa drošības incidentā"

imzz 23.07.2024 13:57

Kādreiz cilvēki zināja , no kurienes nāk idejas. Franču "apgaismotāji" Žans Žaks Ruso, Voltērs, Figaro libreta autors Bomaršē ietekmēja franču revolūciju. Latvijā jaunlatvieši 19.gs. veicināja latviešu nacionālisma veidošanos, kas noveda arī pie nacionālas valsts radīšanas.

Bet apm. pēdējo 15 gadu laikā pasaulē iestājās klimata histērija, pārmērīga LGBT reklāma un izmisīga sieviešu stiprināšana ( women's empowerment ). Melnās rases reklamēšana gandrīz Orvela līmenī un attiecīgas darbības, vispirms ASV, saprotams.

Un nav saprotams, no kurienes tas viss nāk, "progresa avoti diezgan anonīmi" ( kaut gan priekšstats apmēram ir ) Sabiedrība  tiek manipulēta, kas, saprotams, nav nekas sevišķs un noticis visos laikos. Par ko galvenās bažas: Par to, ka manipulatori, neraugoties uz savām iespējām, paši var būt diezgan stulbi.

Vulgarizējot: lops var domāt, labi es saprotu, ka topu dzīts, bet gans tak ir gudrs, tāpēc topu dzīts pareizā virzienā. Bet, ja gans patiesībā nav gudrs, ko tad ?

imzz 23.07.2024 12:41

Arestovičs savā elementā. Tas, ka budžetā nav paredzēts, nenozīmē, ka nevar atrast finanses, ja vajag. Tad vēl tas tā arī līdz šim nenotikušais lendlīzes variants, kuram formāli nevajag budžeta līdzekļu. 

Tad vēl ir citas valstis un bloki bez ASV, piem. Dienvidkoreja un ES. Dienvidkoreja ļoti ieinteresēta ielauzties NATO ieroču tirgū, bez tam ZK sadarbība ar Krieviju noteikti ir politisks arguments Seulā.

imzz 23.07.2024 12:01

"Eksperta teksti ir tas, ko soctīklos sauc par low effort, ieguldīts mazs darbs, tātad vai nu robežojas ar troļļošanu, vai tāda ir. Resp. viņš visus oponentu argumentus uzskata par vājiem, bet neuzņemas pūles paskaidrot, kas tad būtu tie stiprie.

Es jau rakstīju, ka Baltkrievijas PSR minēta  1945.gadā kā ANO dibinātājvalsts, ko viņš pilnībā noignorēja, pat neuzrakstīja, ka ANO ir fikcija, un viss, ko var izlasīt internetā -apšaubāms.

Tāpēc ievietoju atkārtoti: ANO dibinātājvalstis:

research.un.org/en/unmembers/founders

imzz 22.07.2024 18:30

Vispār, Britu enciklopēdijā, ko , saprotams, nevar uzskatīt par uzticamu informācijas avotu, jo informācija no manipulējama interneta, tomēr rakstīts:

Baltkrievijas P.S.R. bija viena no četrām Padomju Sociālistisko Republiku Savienības dibinātājrepublikām, kas dibināta 1922. gada 30. decembrī. Baltkrievijas P.S.R. pieauga uz austrumiem 1924. gadā, kad padomju varas iestādes no Krievijas Padomju Federatīvās Sociālistiskās Republikas uz Baltkrievijas P.S.R. pārcēla Polockas, Vitebskas, Oršas un Mogiļovas apgabalus, kuros bija daudz baltkrievu iedzīvotāju. 1926. gadā sekoja Gomeļa un Rečica (baltkrievu: Rechytsa).

imzz 22.07.2024 17:12

Sitiet boļševikus ! Poļu pretošanās kustības pēc 2.Pasaules kara dziesma:

imzz 22.07.2024 15:19

Netanjahu jau spolē uz Vašingtonu:

JERUZALEME, 22.jūlijs (Reuters) — Izraēla būs Savienoto Valstu spēcīgākais sabiedrotais Tuvajos Austrumos neatkarīgi no tā, kurš novembrī tiks ievēlēts par prezidentu, pirmdien paziņoja premjerministrs Benjamins Netanjahu, pirms lidoja uz Vašingtonu, kur viņam  paredzēts uzrunāt ASV. Kongresu.

imzz 22.07.2024 12:23

Viņa ir tālu no melnās pēc izskata. Māte indiete, tēvs no Jamaikas pēc izcelsmes. Par melno, saprotams, tiek uzdota aiz lielās un nepieciešamās vēlēšanās piesmērēties melnajiem vēlētājiem: redzat, viņa nav balta, tātad, ir melna.

en.wikipedia.org/wiki/Kamala_Harris

imzz 22.07.2024 11:11

nevis bāzties ar karaspēku suverēnās un "itkā suverēnās" valstīs ... -- Aha. Mazā Nikolā Sarkozī ierosinātā Kadafi režīma gāšanā franči labprāt palidinājās ar Mirage un Rafale, pēc tam uzaicināja tēvoci Semu ar lielo bomi, "tēvocis kārtīgi izārdījās un aizgāja, bet franči tikai blisinājās pāri Vidusjūrai uz pašu izraisīto haosu un brīnījās par "slīkstošo migrantu flotēm ar startu no Lībijas krasta.

Tā bija tieši tā situācija, kad vajadzēja bāzties, un mēģināt lietas sakārtot, nevis tikai izrādīt ārzemnieku leģionu parādēs Parīzē.

imzz 22.07.2024 10:59

Bez tam, attiecībā uz Eiropas valstīm, tās ne tuvu nav vienotas. Iezīmējas bloki. Piemēram, kopīgas intereses valstīm bij. Austroungārijas impērijas robežās. Ungārija ( Orbans ) Slovākija ( Fico ), Austrija ( Karls Nehammer ), kuras labprāt gribētu draudzēties ar Krieviju.

imzz 22.07.2024 10:46

Nešaubies ne mirkli ka daudzām Eiropas valstīm nekad nav patikusi ASV bāzšanās arābu valstīs--

"Eiropas valstīm" daudz kas var nepatikt, bet pašas nav spējīgas iebāzties nekur. Tev vajadzēja palasīt ko soctīklos raksta franču jaunatne par Francijas izsēdināšanu no Rietumāfrikas: tas ir pareizi, ka mums, sliktajiem kolonizatoriem, iedeva ar kāju pa pakaļu, vēl vairāk vajadzēja.

imzz 21.07.2024 23:40

Ja viņš pats raksta savos soctīklos, nevis kāds viņa vietā, tad zin:

Prezidents Džo Baidens paziņojumā, kas publicēts viņa sociālo mediju kontā, sacīja, ka viņš izstājas no sacensībām par prezidentu. Tas ir vēsturisks lēmums, kas 2024. gada vēlēšanas noved pie satricinājumiem un iezīmē pēdējo prezidenta amata izstāšanos mūsdienu vēsturē. ( Iepr. bija 1969.g. Lindons Džonsons )

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti