Kārtot: Augošā secībā
PagaidaamK2 22.06.2019 22:50

Ak, jā, un Hyundai! Noteikti papētīšu tuvāk. Paldies!

It kā steiga liela nav - ir braucamais, tik gan gribētos pēc iespējas ātrāk savu. Iespējams, vēl var pagaidīt, kad parādīsies kāds demo auto no dīleriem. Kā tas vispār notiek - kad viņi atdod demo mašīnu pārdošanai? Kad nāk jaunāks modelis vietā? Varbūt kāds zina kaut ko tuvāk?

PagaidaamK2 22.06.2019 22:45

Labsvakars!

Paldies par necerēti lielo atsaucību! Nene, neesmu ne aizdzērusies, ne feiks. Kā arī es īsti nezinu, kā loceklis manā dibenā palīdzētu man tikt uz darbu un atpakaļ, bet Shiiram droši vien ar to ir pieredze

Pārlasīju pāris komentārus un pārskatīju savus auto variantus. Un sapratu, ka man ir pāris lietas, ko piebilst:

1. Es meklēju auto ar maksimāli mazu nobraukumu. Tāpēc 240k te gluži nederēs. Kāpēc? Mani tiešām iepriecinātu autiņš, kas prasītu pēc iespējas mazāka čakara. Tieši šī iemesla dēļ pārdevu audi - tā mašīna mani izveda. Man nebija ne laika, ne vēlmes, ne līdzekļu katru brīvdienu meklēt servisus, kas sapratīs, kur grab, kur tikšķ, kāpēc turbīna raustās un kur paliek viss antifrīzs. Es gribu mierīgi dzīvot, neuztraucoties par to, vai tikšu uz darbu.

2. Augstākminētais arī man liek mazliet baidīties mašīnu pirkt no rokas. Iepatikās komentāros ieliktā Mazda - bet vai kāds man var pastāstīt, kāpēc tiek pārdota laba mašīna ar rūpnīcas garantiju? Man tas uzreiz liek domāt, ka sista vai vismaz ar kādu nenormālu defektu. Jā, man bail vēlreiz iegrābties.

3. Par mašīnas izmēriem - lai gan nenoliegšu, ka ar universāli sajūta stabilāka, izmēri labāk jūtami un parkoties vienkāršāk, kaut kā skatos uz hečbekiem. Un pikaps - tētis priecātos, ja varēti ar viņu šaut līdzi medībās, bet tāds šoreiz laikam nebūs mans mērķis

Paldies visiem vēlreiz par ieteikumiem un idejām!

PagaidaamK2 21.06.2019 19:54

A ko darīt, ja ne visiem dzīvē lielākais sapnis ir sēdēt pie Porsche stūres?

Labi, piekrītu - mazliet pārspīlēts par sapni - ne es ar Fabiu īsti esmu braukusi, ne iedziļinājusies. Ko tur slēpt - man vienkārši patīk tā mašīna - šķiet kompakta, izskatīga, ērta mašīna ar savu odziņu. Tas arī viss.

Es sapņoju reālistiski Bet, jā, jaunu Fabiu (automātu) no salona patlaban atļauties nevaru. A kam tagad viegli?

PagaidaamK2 21.06.2019 19:11

Paldies! Jā, es gudri pētu internetā par to Ecoboost, bet pie sludinājuma nekas par to nav teikts. Rīt pošos uz Inscape un tad jau noskaidrošu uz vietas.

Vai drīkst zināt - kas slēpjas zem "normāla komplektācija"? Man tiešām šajā pieredze maza :/

Lasītākie raksti

Jaunie raksti