Kārtot: Augošā secībā
1 2
Viencexpercs 26.07.2024 8:50

Wuhaņas vīrusu laboratorijā veica covida pētījumus ( kā reiz pēc tā 2002-2004 gada uzliesmojuma). Pētīja covida vīrusu pāreju no sikspārņiem uz cilvēkiem.

Tad, kad wuhaņā uzradās pirmie saslimšanas gadījumi, sazvērestības teorijas piekritējiem iedegās zalā gaisma.

Lai pazustu šaubas, ka tā ir sakritība, nācās izdomāt vēl dažus "faktus".

Viencexpercs 26.07.2024 0:01

treškārt, Fauči pētīja Ebolu, HIV, cūku gripu, MERS, SARS. viņš braukāja pa dažādām pasaules valstīm. Un es tieši otrādi, būtu jāizbrīnās, ja viņš NEBŪTU aizbraucis uz Uhaņu.

ceturtkārt. Pat ja pieņemt, ka vīruss izkļuva no Wuhaņas laboratorijas ( tā pētīja koronavīrusus kopš 2002 gada), tad tā var pieņemt, ka izkļuva un Ķīnieši mēģināja noslēpt. Nu un? Nu mēģināja noslēpt , nesanāca. Viruss izplatījās. Nu viss.

Punkts.

Kāpēc izdomāt kaut kādu sazvērestības teoriju? 

Nu gribi uzskatīt, ka ķīniesi izlaida. Nu uzskati. nafig tu piemini kaut kādu phizer, bigpharma, Fauči vai iluminātus?

Viencexpercs 25.07.2024 23:33

Bradypus rakstīja: Sazvērestības vien tev prātā... Nevaru palīdzēt, ka nesaproti, kā darbojas varas shēmas. 

Konkreti par šo Pfizer "uzvaru" - paintersejies, kas ir Fauci, kāda bija viņa motivācija un kā viņš nonāca  līdz Uhaņas finansēšanai. Pfizer tur nonāca nevis kā lielākais vai dalot peļņu, bet esot Fauci partneris.

fauči pētīja un palīdzēja cīnīties pret HIV, SARS, Ebolu, un citiem vīrusiem jo ir vadošs virusologs.

Pirmkārt, rekomendācijas par Covid  izstrādāja nevis Fauči, bet ASV Slimību kontroles un profilakses centrs (ang. – Center for Disease Control and Prevention jeb CDC). 

( !!!!!) Fauči centrā nekad nav strādājis ( !!!!!!!!) .

Otrkārt, jūnija publiskajā sēdē, kas notika nākamajā dienā pēc žurnaļugu un pavļutu rakstu uzrašānās, Fauči paskaidroja, ka pandēmijas sākumā vīruss vēl nebija plaši pētīts un CDC rekomendācijas balstījās uz zināšanām par citiem respiratorajiem vīrusiem: “Kad es [janvārī] teicu, ka aiz tā nebija zinātnes, es domāju, ka tur nebija kontrolēts pētījums, kas salīdzina sešas pēdas ar trim pēdām, ar desmit pēdām.” 

palasi šo: ( saprotu, ka tas nav tik interesanti kā lasīt par kaut kādu ļaundari, kurš grib iznīcināt visu planētu)

oversight.house.gov/wp-content/uploads/2024/05/Fauci-Part-2-Transcript.pdf?_ga=2.52360352.823294645.1718217140-356048024.1718217139

Viencexpercs 25.07.2024 23:21

neiet kopā tava sazvērestības teorija. Kāpēc viņam reklamēt konkurentu?

Atkal esi kaut ko salaidis dēlī, biedi Bradipussi

Viencexpercs 25.07.2024 23:17

kāpēc tad fauci vakcinējās ar moderna vakcīnu?

"Fauci, other top health officials receive Moderna Covid-19 vaccine on camera

The Moderna vaccine was co-developed by the National Institute of Allergy and Infectious Diseases, which Fauci leads."

Viencexpercs 25.07.2024 23:02

Bradypus rakstīja: Nu pieņemsim, ka tavai "studēšanai" var ticēt. Kāpēc pieņemsim? Tāpēc, ka parasti cilvēks, kam ir īpašas veselības problēmas un, kas "studē" būtisku informāciju par savu veselību, to neaizmirst. 

Vai arī vienkārši muldi, jo neko neesi studējis pēc būtības, vispār nesaproti, kā īsti tika definētas tās "efektivitātes problēmas" un vienkārši skrēji uz Juhņēvičas kūrēto bodīti, paļaujoties uz Rubīna reklāmu vai Pavļuta propagandu. Vēlreiz - paskaties, cik "nejauši" šī trijotne ir nejauša. Cilvēki, kas patiešām šo tēmu pētīja, izvēlējās nevakcinēties vai vektoru vakcīnas, ja nebija riska grupā vai arī mRNA ja bija. 

Un vārdu savienojums "tāds pats vektors" jau vien ir ko vērts. Analogs kā C19 saukt "tādas pat iesnas". C19 ir līdzīgāks endēmiskajiem koronavīrusiem, nekā tās vakcīnas savā starpā. Kārtējais pierādījums, ka esi sekls propagandas naratīva atgremotājs.

varbūt neaizmirst tādi cilvēki, kam ir kaut kādas problēmas, utt.

Man nebija problēmu, tāpēc negribēju lai tādas rastos.

Pirmais,ko es atcerējos bija tas, ka fizers neko neslēpa. Varēja iepazīties ar visiem viņu vakcīnu testu rezultātiem ( pat letāliem) ar rezultātiem no kontrolgrupas, utt, bet tie komunistu AZ un sputņiki visu informāciju slēpa. 

Otrkārt, izlasīju dažus rakstus ietekmīgos žurnālos*  nevis masu mēdiju žurnālos, bet zinātniskajās publikācijās.

tur, atšķirībā no sazvērestības teoriju piekritējiem, vienādi tika aprakstītas abas metodes, neizceļot mīļāko vai to, kuru nereklamēja vai reklamēja pavļuts. 

Es izlasīju kopā kādus 3 vai 4 rakstus un lasot sapratu, ka neņemšu vektora vakcīnas. Tie bija zinātniskie raksti un tur bija aprakstīts priekš gudriem cilvēkiem, nevis kā pavļutiem komiksu veidā. Un no galvas pēc n-tiem gadiem es nevaru izstāstīt kā savienojas RNS fragmenti kurā vietā. Tāpēc varēju sajaukt vai aizmirst tagad atstāstot.

p.s.

un es nezinu kāpēc sikpārņa ēšana ir kaut kāda sazvērestības teorija, bigpharma veidojums, bet kā ar pirmajiem SARS vīrusiem?

Vai bradipusi aizmirsa to vīrusu, kas radās cilvēka+kamieļa iedarbības rezultātā - kura dēļ radās pat dzejolis "Tagad atnāks pavaSARS".

Ko plakanzemieši stāsta par to - vai to radīja bigpharma bet nesanāca inficēt visu pasauli? Vai tuksnesī arī bija phizer laboratorija?

Viencexpercs 25.07.2024 18:23

Jautājumi bradipussi:

 Vai AZ neietilpa BigPfarma? Ja reiz viņus izspieda no vakcīnu tirgus fizers?

 Un kā tas sanāk, ka top 10 pharma kompānijām pēc tirgus vērtības

 Pfizer ir 9. vietā, bet AZ - 7., bet Johnsons - 3. lielākā,

 bet pēc peļņas lielākā ir Džonson, bet 3.lielākā peļņa ir firmai MERC ( kurai bez visa pārējā arī nodabojas ar vakcīnu ražošanu). bet faizers 4. 

Ko tā bigpfarma atbalsta, kā tas darbojas? Kāpēc bigpharmas darbības tādas neloģiskas - viņas izspiež viena otru, bet politika atbalsta ne to bagātāko un varenāko?

 Vai Bigpharma prezidents ir no Faizera?

 Paskairo man lūdzu, jo man nav skaidrs.

Ja reiz tā ir pasaules sazvērestība, tad tur vajadzētu to biznesu dalīt kaut kā uz visiem, nevis ienam otru mēģināt no tirgus izspiest.

Viencexpercs 25.07.2024 18:14

nevajag visur meklēt sazvērestības teorijas un slepenas brālības. Viss notiek dabisku instinktu vadībā - lauva apēd antilopi, stiprs apēd vājo, google apēd tavu bradipussisearch...

Nav nekādu slepenu brālību. Nav.

Viencexpercs 25.07.2024 18:11

Bradypus rakstīja: Atkal melo - tieši tu sevi deklarēji kā speciālistu manās sazvērsetību teorijās par kurām es pats neko nezinu. 

Un... atkal melo, jo tikko PVD nosauci par kapitālismu, bet tagad jau tas kļuva par komunismu? Kā tad īsti ir? Izlem vismaz, par ko to uzskati.

kapitālisms ir ka lielās kompānijas var aprīt mazās. Tava orkla aprij bulciņu ražotājus. Bet bulciņu ražotājus aprija arī citas firmas, piemēram - ferrero, Mars inc, Nestle, utt. Tas nav nekas unikāls pasaulē.

Bet ja tu domā, ka tas notiek PVD ietekmē, tad tā jau ir korupcija un komunisms.

Ferrero nopirka Fox's Biscuits, vai VW nopirka audi ne jau pvd ietekmē.

Viencexpercs 25.07.2024 15:17

neesmu speciālists tavās sazvērestību teorijās. Nu ja vainīgs PVD, tad vainīga korupcija un komunisms.

Viencexpercs 25.07.2024 13:06

tas ir kapitālisms.

Un komunistiem var pateikt, ka nevar apēst visus. Jo kā rakstīji - cieš kvalitāte ( standartizēšanas dēļ), bet ja reiz zūd kvalitāte, ir niša jauniem - kvalitatīviem ( un dārgiem) produktiem, jo atradīsies pircējs arī kvalitatīviem produktiem, pat ja tie būs daudz dārgāki un ekskluzīvāki.

Viencexpercs 25.07.2024 13:02

nav absurda. Tādi pati kā citas sazvērestības teorijas. 

VISAS tās balstās uz meliem, kuri sajaukti ar kaut kādie vispārzināmiem faktiem.

Labs piemērs par manu Aristoteli. Kad sajauc kopā ar realitāti, grūti atšķirt, ka tie ir meli.

ASV karogs uz mēness plīvo - parāda kadrus, kur astronauts kustina karogu, kāpēc kustina, jo tajā pašā sekundes simtdaļā, kad karogu astronauts atlaida, tas apstājās plīvot.  Meli vai patiesība? No visa video izgriezt kadrus lai "pierādītu"savu taisnību - it kā nav meli, bet zinot, ka video izgriezējs zināja, no kā to video izgriež, meli.

Viencexpercs 25.07.2024 12:56

rumāņi vainīgi

Viencexpercs 25.07.2024 12:53

tu domā, ka es visu atceros, ko lasīju 2 gadus atpakaļ. Ja es melotu, es mēģinātu melot tālāk. Es VIENMĒR, ja atzīstu kļūdu, atzīstos. 

Es labi atceros, ka pirms vakcinēšnās es šo jautājumu studēju un tāpēc uzreiz NEGRIBĒJU ne AZ, ne džoni. vai phizer vai moderna. rinda tika uz pfizer.

Tu aizmirsi par AZ efektivitātes problēmām? ( kaut kur ap 70) un Sputnika problēmām? Bet sputniks tāds pats vektors arī bija.

Viencexpercs 25.07.2024 12:15

pirmā daļa:

nevis ASV nodokļu, bet Ķīnas.

otrā daļa - tā ir sazvērestības teorija. Tādu varu arī es izdomāt -

Zini, kas HIV izdomāja? Mans vec, vec tēvs. Pierādījumi? Tas radās blakus mana vectēva mājai. Tur arī bija pirmie uzliesmojumi. Zini ar ko mans vecvectēvs nodarbojās? Viņš pētīja pērtiķu seksu. Audzēja pērtiķus un lika tiem drāzties savā starpā, turklāt ( !!!!!!) to darīja arī narkotiku ietekmē.

Viencexpercs 25.07.2024 12:11

Atvainojos, es pateicu, ka mRNS vakcīna veca. Tā bija vienīgā kļūda. 

Bet vektoru vakcīnas sputņik, AZ, johnson, visas parādīja problēmas ar efektivitāti. Arī slavenā asins recēšana ir tieši vektoru vakcīnām.

mRNS vakcīnas izrādījās dauz labākas, ne velti izstrādātājs saņēma Nobela prēmiju, kamēr AZ mēģina glābt savu reputāciju, par sputnik V vispār nerunāsim.

Viencexpercs 25.07.2024 12:00

tur tā lieta, ka likās.

Ķīna ne visur vēl visu ir pārņēmusi. 

iauto.lv var pieminēt masīnas:

Sākotnēji ķīna ražoja ASV un Eiropas masīnas, tad ražoja savas ar eiropas/ASv inženieriem, tagad pilnīgi savas. Tas bija ilgs process ( Ķīnas gadījumā ātrs)

Tā pat notiek pilnīgi visur.

Bet ir specializētas iekārtas, kuras vēl neražo paši un arī ne fakts, ka paši ražos ( jo tas ne vienmēr ir izdevīgāk). 

medicīnas iekārtas tas nav kaut kāds elektromotors un planšete.

Viencexpercs 25.07.2024 11:48

bradipussi, volx:

Pamainiet vāru "bigpharma" pret "Bigchocolate" un sanāks vēl labāka sazvērestības teorija par šokolādes ražotāju karteli, kuri visur, pat biezpiena sieriņos bāž šokolādi. Redzējāt armiju sausajās pārtikās?? Visur ir šokolāde! Kā politiķi atbalsta šokolādes karteli!!!

 Kāpēc labāka? Jo bigpharma neizmanto vergus un bērnus... bet "bigchocolate" izmanto. 

Cīnīsimies pret šo šokolādes karteli un nepirksim šokolādi!!!!!

Viencexpercs 25.07.2024 11:40

kādus ražojumus MEDICĪNISKĀ LABORATORIJĀ gribēji rezēt? Samsung? 😂 vai varbūt BMW?🙈

Viencexpercs 25.07.2024 11:37

tieši otrādi. mRNA vakcīnas ir klasiskās vakcīnas. mRNA vakcīnas tev ir iepotētas bērnībā. Ar mrna vakcīnām cīnās pret gripu, tuberkulozi, garo klepu, utt.

AZ vakcīnu ( arī sputņik un ķīniešu) pirmssākumi meklējami 70-tajos gados ASV armijā. Ar šīm vakcīnām vakcinēja ASV karavīrus, lai nedabūtu kaut kādu vīrusu ( neatceros kādu, slinkums gūūglēt).

Plašākām masām NEKAD šiīs vakcīnas NEVIENS nav izmantojis, bet pati tehnoloģija ir laba, jo tās var ātri uztaisīt ( kas arī notika, atceramies, kad palaida sputņik). Bet tur uzreiz ir mīnusi, ( atceramies kas notika ar putņik un AZ) . AZ arī sataisīja ātrāk nekā phizer, bet nekādi nesanāca "noregulēt" un pabeigt.

Jo tās ātri var uztaisīt, bet tehnoloģija ir jauna ( respektīvi, maz lietota un testēta) 

otrs mīnus AZ, sputņik, jonson, vakcīnām, jo pēc to lietošanas NEVARĒS ārstēt vēzi ar ģenu terapiju.

par Phizer uhaņā - klasisks sazvērestību teoriju gadījums. 

Phizer, kā jebkura pharma kompānija ražo ne tikai zāles. Phizer tehnoloģijas ir pa visu pasauli, arī Rīgas un Zilupes slimnīcās. Tāpēc neej ārstēties, kad saslimsi. Jo big pfarma ar phizeru tevi tur grib apstrādāt.

Viencexpercs 25.07.2024 11:16

Ko es tev meloju? 

Vakcīnas taisīja zinātnieki, izmantojot tādas pašas tehnoloģijas ar kādām cīnījās pret citiem vīrusiem kopš 19.gadsimta. 19.gs nebija pavļutu, bet visus tik un tā vakcinēja, jo tas ii VIENĪGAIS risinājums.

Pavļuts un ko - mēģināja IZMANTOT VAKCĪNAS kā SAVU NOPELNU, lai visi domātu, ka tie viņi ir pasaules glābēji, nevis kaut kāds pfaizers. Cerēja iegūt plusiņus, bet apdirās ( kas bija paredzams), plus, tas bija labs veids kā var izzagt naudu.

Viencexpercs 25.07.2024 11:06

Bradypus rakstīja: Tieši tā - dubultie standarti. 

Jo pēc viena standarta, kas atbilstu tavam apgalvojumam, adekvāta "aizstāšana" būtu, ka Baltkrievijā nav iespējams nokļūt, jo patiesībā tev tiek organizēts apmeklējums Lukašenko ierīkotā poligonā. Jo mans apstrīdēšanai piedāvātais arguments jau nekādi nebija par to, ka mēness ir izdomāts, vai ne? 

Kādēļ tev vajadzēja līkločot tik ļoti? Tādēļ, ka labi zini, ka teoriju par to, ka ārzemnieki nevar Baltkrieviju apmeklēt brīvi pārvietojoties, tiražē pat latvijas sabiedriskie mediji un tā nav kaut kāda margināla forumu sazvērnieku ideja. Attiecīgi tavs naratīvs neietu cauri. 

Ko panāci izdomājot galēju absurdu? Tikai to, ka uzskatāmi pierādīji, ka tev NAV saprātīgu argumentu pamatoti apstrīdēt piedāvāto teoriju. KBJ.

"tev nav saprātīgu argumentu"...

Mani argumenti ir klasiski sazvērestību teoriju argumenti, vēlāk būs viens labs pierādījums, ka NEVAR APGALVOT, KA MAN NESANĀCA. SANĀCA pat ātrāk, nekā es domāju:

1) Ģeogrāfija un vēsture

Baltkrievija robežojas ar Latviju. Daudzi LV iedzīvotāji tur bija, daudziem bija radinieki, daži pat piedzima. BY mums bija blakus no bērnības.

Tāpēc LV šo teoriju bīdīt ir daudz grūtāk, nekā piemēram, Kanādā.

Tas pat ar mēnesi. 60 -70 -ajos gados šo teoriju pabīdīt nemaz nevarētu, jo tad visi par to rakstīja, runāja un rādīja. Cilvēki redzēja video ( nevis kā mūsdienās - 5 sekunžu garus). Un visiem tas bija atmiņās, kā mums Baltkrievija.

2. informācija. 

Cik vidējais cilvēks zin par BY, un cik vidējais cilvēks zin par mēness nosēšanos?

Vidējais nemaz nezin kurā gadā tas notika, un kas bija OTRAIS cilvēks, jo Ārmtrongs nebija vienīgais uz Mēness. 

Nemaz nerunājot par pārējām misijām.

Tāpēc izstumt kaut kādu stulbību , kurai noticēt ir daudz vieglāk

3. Pierādijums, ka man izdevās labāk nekā plānoju:

Pēc manas vēstures pieminēšanas par to, ka Baltkrievijā ir jūra, Wala pierakstīja, ka seno cilvēku uztvere bija savādāka ( kaut kā tā), tas ir, piekrita, ka tas ir labs fakts un par to var diskutēt.

Par manis pieminēto Plīniju var izlasīt wikipēdijā, arī Aristotelis rakstīja to minēto darbu ( to var pārbaudīt), bet tas, ka viņš pieminēja Balto jūru un balto ezeru - TO ES IZDOMĀJU, zinot, ka neviens nelasīs Aristoteļa darbu un nepārbaudīs.

Tā arī tiek radītas isas sazvērestības teorijas uz melu bāzes, ko cilvēki nemaz negrib pārbaudīt. Arī tava bigpharma.

4. Ja manai teorijai pieslēgtos profeionāli vēsturnieki, ģeogrāfi,politoligi, utt  kuri varētu "izrakt"tādus faktus kā es pa 2 minūtēm, tikai labākus ( jo ilgāku laiku es neaizņēmu) šo teoriju par BY var viegli palaist "masās".

Viencexpercs 25.07.2024 10:49

es neizvairos. Labi uzrakstīšu "Jā, biedri, bradipussi, tā saka mēdiji". Es tā nerakstīju, jo diskusija bija par ko citu. 

Tu mēģini visur iebāzt kaut kādas sazvērestības teorijas. Mēdiji - ir tie paši cilvēki, kas ievēlēja stulbos politiķus, tos netaisa cilvēki no kosmosa. Domā, ka viņi kaut ko speciāli bīda? politiķi ir parasti stulbeņi, tauta - parasti stulbeņi un mēdiji ir parasti stulbeņi. Daži gudrie - tie ir kaut kādi izlecēji.  Nevajag meklēt visur kaut kādas sazvērestības teorijas.

Viencexpercs 25.07.2024 10:43

tu liec kopā politiku ar zinātnes ābeci.

Neviens taču tev neiebilst, ka tas, kas notika, pierādīja mūsdienu politiķu vājumu, stulbumu un populismu.

Cits jautājums - kas tos stulbeņus ievēlēja.... vai tik nebija tādi paši stulbeņi...

Ja kariņš pateiks, ka visiem obligāti vajag slaucīt dirsu ar tualetes papīru pēc katras diršanas, tu uzreiz beigi pirkt tualetes papīru, jo stulbais kariņš to pateica?

Viencexpercs 25.07.2024 10:39

neatbildēji uz jautājumu. neiepatikās, ka tavu naratīvu izmantoju nevietā. Paldies, ka noprecizēji.

Kādu daļu no farmācijas biznesa aizņem bio piedevas un vitamīni?

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti