Ko labu vai sliktu varat pateikt par šo auto,ir vērts iegādāties ?

Sveiki,ir jautājums par šo auto,vai ir vērts iegādāties?

https://manslizings.lv/lietoti-auto/18083-mercedes-benz-ml320\

Paldies jau iepriekš

Priekš tam ir paredzēts tas googles AI muldoņa:

Lai gan pats dzinējs ir pazīstams ar savu ilgmūžību, W164 šasijai nepieciešama rūpīga apkope, lai izvairītos no dārgiem remontiem. Īpašnieku ziņotās bieži sastopamās problēmas ir šādas:

Eļļas dzesētāja blīves: Dzinēja eļļas dzesētāja gumijas blīves laika gaitā mēdz nolietoties un noplūst. To nomaiņa ir darbietilpīgs un dārgs darbs.

Degvielas iesmidzinātāja noplūdes: Iesmidzinātāja blīvju noplūdes, kas pazīstamas arī kā "melnā nāve". Blīves var sabojāties un tās ir jānomaina.

Pneimatiskā piekare: Modeļiem, kas aprīkoti ar Airmatic piekari, novecojot var rasties noplūdes vai kompresora atteices.

Un šo visu jau es biju pajautājis tam AI ,gribēju varbūt kko uzzināt no cilvēku pieredzes

Nez kāpēc esmu pārliecināts, ka šī ir reklāma? Ja autors tuvākajā laikā nepārliecinās par pretējo, dzēsīšu nafig. Topikam jebkurā gadījumā nav paliekošas pievienotās vērtības, jo autors (MI bots) nav pacenties kaut ko uzrakstīt par auto, bet tikai ielicis linku, kurš pēc brīža tāpat vairs nestrādās.

Nopietni nav reklāma ,esmu ieinteresēts auto iegādē,bet neesmu personīgi auto pārzinis ,tapec atradu forumu kur uzprasīt 

Tieši par reklāmu iedomājos uzreiz - normāls cilvēks uzraksta marku, modeli, gadu - nevis iešauj linku uz konkrētu sludinājumu. 

Ok, ja nu nav reklāma… Nu tad mums vajadzētu saprast, vai tu domā par konkrēto auto vai modeli kā tādu. Es personīgi vecam mersim ietu ar līkumu, it īpaši, ja līzingā. Augšā jau tur rakstīja. Dzinējs labs, bet vienalga ir iespējams ieberzties uz dārgiem remontiem. Šādu mašīnu (īstenībā jebkuru mašīnu) nekādā gadījumā nedrīkst pirkt, ja nav lieka nauda rezervē, kuru iztērēt negaidītos remontos.

MalzaharMid rakstīja:

Nopietni nav reklāma ,esmu ieinteresēts auto iegādē,bet neesmu personīgi auto pārzinis ,tapec atradu forumu kur uzprasīt 

Ja nopietni, nosacīti lux auto. TaD rēķinies ar rezervē kabatā, praktiski otru tādu pat summu $$, neplānotiem remontiem! 

Kaut kā ļoti mazs nobraukums tik vecam mersim, pēc numura spriežot kādi padsmit gadi Latvijā

1. Šāds auto labā stāvoklī nemaksās nepilnus 5 tūkstošus. Beidzam sapņot un atveram acis;
  2. Ja tu gribi šādu auto, bet spēj maksāt tikai šādu cenu, tu to nevari atļauties.

Punkts.

Tam auto ir trīs acīmredzami defekti:

1. Tas ir Mersis

2. Tas ir dīzelis

3. Tas ir vecs

Jānovērš vismaz divi, lai es to pusi sāktu skatities.

GB12 rakstīja:
  1. Šāds auto labā stāvoklī nemaksās nepilnus 5 tūkstošus. Beidzam sapņot un atveram acis;
  2. Ja tu gribi šādu auto, bet spēj maksāt tikai šādu cenu, tu to nevari atļauties.

Punkts.

Pēc tam, kad kkas saplīsis pircējs griezīsies pie pārdevēja un tas tieši šàdi atbildés - ko ta tu gribéji pa 5tk, tur jau sàkotneji ir ielikta atlaide lai tu viņu saremontētu( nopistos ar to autiņu)

Mums tak ir tiesiska valsts:

"Ja pārdevējs apzināti noklusējis vai slēpis būtiskus defektus, par kuriem pircējs nav zinājis, pircējs ir tiesīgs vērsties tiesā un prasīt līguma laušanu vai kompensāciju" :-/

Jā, bet…

1. Ne visi to zina;
  2. Pirmajos mēnešos vēl jā, bet pēc tam tev pašam būs jāpierāda, ka tas bija slēpts defekts, nevis radies tavas lietošanas laikā.

Lai cik vecs un nojāts būtu auto tas sludinājumā spīd un laistās kā jauns.

imzz rakstīja:

Mums tak ir tiesiska valsts:

"Ja pārdevējs apzināti noklusējis vai slēpis būtiskus defektus, par kuriem pircējs nav zinājis, pircējs ir tiesīgs vērsties tiesā un prasīt līguma laušanu vai kompensāciju" :-/

Un cik tas ir reàli? Tad jau visi lietotu autiņu tirgotàji bankrotétu.

Reāli, tas, saprotams, nav, uzsvars uz : "apzināti noklusējis" . Pierādi, ka kāds ko noklusējis apzināti. Tur jau vajadzētu privātdetektīvu, kurš apmeklētu servisus, kur šis auto Latvijā ticis remontēts, un uzdotu jautājumus. Pie kam šāda rīcība atkal būtu pretrunā ar personas datu aizsardzību u.c.

Rietumos un Skandināvijā tieši tā arī notiek un šo praksi piekopj jau gadiem. Tāpēc arī tur mašīnas ir dārgākas, jo savas poteciālās saistības pārdevējs ierēķina cenā vai arī novirza apdrošinātājam… Bet mūsu savu tiesību zinātāji, kā vienmēr, grib gan zivtiņu apēst, gan uzsēsties uz locekļa…

Mīļie cilvēki, mēs TO, iekārojam ar acīm un sirdi! Bet tikai vēlāk ieraugām, kas slepjas zem spīguļiem un makiāžas. Ja dabā, sāktu skatīt no apakšas un funkcionējošo faktisko stāvokli, finanses ko prassa pabarot TO. Iespējams skatītos uz jaunu Dacīti!? Bet kotletes garšo…vai visiem? Cits piem, ar žiguļi ņemās, lai gan rinda ar citām tādām labākām. Ko teiksi Tu?

lai jau pērk. Pabraukās, papisīsies, pēc jāda laika nopirks citu vācieti, papisīsies, un tad sapratīs, ka jāpērk auto, nevis vācu auto izstrādājumi.

Ja cilvēks izskata pirikšanai vecu mersedesu, tur nekādi padomi nepalīdzēs.

Tu tak nezini, kam tieši cilvēkam to auto vajag. Varbūt grib nopucēt un nolikt pie sētas, lai atstātu iespaidu uz kaimiņa meitu ;)

Citādi, ja braukšanai, tad: 4MATIC pilnpiedziņa

* AIRMATIC DC pneimatiskā piekare

* Adaptīvā amortizācijas sistēma

* Vario / ātrumam pielāgojama stūres iekārta. Un ja nu vēl "tomāts nosprāgst (?)

Vecam mersim šitādu vikrutasu remonts tak ir ahūnais melnais caurums "brīvajiem līdzekļiem"

Es piekrītu par mersedesu, jo jebkas cits Vācijā ražots būtu jēdzīgāka izvēle. Savādāk tava retorika izklausās pēc mana fātera - oi, vācieši sūdi - izrādās šis savai Japāņu miskastei motoram jau uztaisījis kapitālo un tas pat ir normāli - tagad kad šis mēģina bīdīt šo sūdu, es katru reizi izrēcu viņu no panckām ārā pa tēmu “ja tu būtu nopircis ceturto golfu, es tev būtu sataisījis dažus elektronikas niekus un tu brauktu, nevis pistos ar miskasti kurai salons jūk ārā” 🤣 Tu te gan jau arī gribi ieteikt kaut kādu lielu, sarūsējušu Amerikāņu dzelža gabalu kura dizaina aizsākums meklējams vienā periodā ar Sputņiku 😂

Pa lielam jau nav sliktu vai baigi labu auto.Ja ir budžets ierobežots protams jāapskata kas un kā lai nav baigais draņķis vai slikonis uzpucēts,bet ja patik un ir daudz maz normāls auto tad jau var pirkt un jāseko līdz un jākopj un jālabo jau visi, gan veci un arī jauni auto.Bet nu protams ka ir arī tadi kas jau tiesam nav izskatīšanas vērti un ir neveiksmīgi vai apkopei padārgi auto,tomer tāpat jau Cilvēki izvēlas un brauc un ir gatavi maksāt.Kā saka -kadam Māte,kadam Meita.

Ja budžets ir 5k, tad ir jāpērk padsmitgadīga Corolla, Golfs vai Astra, nevis šitāds… 

Te nu taisnība arī.Jo ja tas budžets nav liels un arī uz priekšdienām tā ir kā ir tad jaapdomā kā varēs apkopt,lai nav tā kā lielai daļai.Pa pēdējiem eur iegādājas auto un tad pat ne eļļu ne citu ko elementāru nevar atļauties nopirkt un apkopes veikt un apgalvo ka ātri plīst un lūzt un auto slikt kautgan nav iespēja pilnvērtīgi parūpēties par to.

Viencexpercs rakstīja:

lai jau pērk. Pabraukās, papisīsies, pēc jāda laika nopirks citu vācieti, papisīsies, un tad sapratīs, ka jāpērk auto, nevis vācu auto izstrādājumi.

Ja cilvēks izskata pirikšanai vecu mersedesu, tur nekādi padomi nepalīdzēs.

un kurš tad būtu tas sapņu auto, kas  pusmiljonu  nobraukts neradīs nekādas propblēmas, citas markas nemaz tādu nobraukumu nevar sasniegt. Vācu auto varbūt vēl Volvo atsevišķi Toyotas modeļi,kas spēj tik ilgi kalpot, To var pārliecināties par vecajiem lietotiem auto ,kas redzami ielās.

TDi 3.0, 4.2, 5.0 ! 

Domāju, ka jebkura benzīna Honda pusmili nobrauks. Protams, ja īpašnieks būs veicis labu pretrūsas apstrādi. Gluži tāpat kā VW, MB, BMW utt

Zinaman čivikam ,man šķiet 1,6 motorītis, pēc 350tukst, bij diezgan sadilis un sāka tērēt eļļu, un protams civika sen zināmā rūssa, bija javeic lieli metināšanas darbi, lai gan no virspuses izskatījās tīri smuks

Aigars1981 rakstīja:

Te nu taisnība arī.Jo ja tas budžets nav liels un arī uz priekšdienām tā ir kā ir tad jaapdomā kā varēs apkopt,lai nav tā kā lielai daļai.Pa pēdējiem eur iegādājas auto un tad pat ne eļļu ne citu ko elementāru nevar atļauties nopirkt un apkopes veikt un apgalvo ka ātri plīst un lūzt un auto slikt kautgan nav iespēja pilnvērtīgi parūpēties par to.

Man jau liekas, ka autors vnk bija izlicis reklāmu: skat cik lētu Mersi bobiku te var iegādāties. Tāda uz gatera strādniekiem tēmēta reklāma

Lasītākie raksti

Jaunie raksti