Tas viss ir stulbiem cilvēkiem, kādai mazai sabiedrības daļai, kādā dzīves posmā tas var noderēt, bet tā, pilnīgs murgs!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tas viss ir stulbiem cilvēkiem, kādai mazai sabiedrības daļai, kādā dzīves posmā tas var noderēt, bet tā, pilnīgs murgs!
Nākotnē arī iAuto būs maksas funkcijas un abonementi.
Bradypus rakstīja:
Palasi WEF Švāba plānus un uzzināsi, ka esi tiem stulbajiem cilvēkiem jau pieskaitits. Nomāsi un nekur neliksies, ja pirkt neļaus.
Skaidrs, ka esmu, maksāju tak par elektrību, gāzi, internetu, utt. Mēģinu nemaksāt par sēdekļu apsildi, pagaidām tā vēl strādā
Vari jau ironizēt un tālāk par šodienu neskatīties, bet, piemēram, Volvo jau ir runājis ar dīleriem par iespējamību, ka auto vispār netiks pārdoti, tikai iznomāti. Un digitālā eiro ieviešana dos iespēju kontrolēt jebkādas preču kategorijas, kam aizliegt iegādi īpašumā. Šādi mērķi ir jau definēti, vari tikai cerēt, ka “populistiem” izdosies tos nepieļaut.
Zin kā cilvēks pielāgojās, no Latvijas jau esmu aizbraucis, neizslēdzu variantu, ja mūžš būs garāks, būs jāpamet arī ES ![]()
Nu šis ir iemesls, kādēļ es visticamāk neesmu aizbraucis - jo nav jau skaidrs, uz kurieni - šī ir globālistu ievieta sērga. ES ir tikai viens no intensīvākajiem perēkļiem. Bet jā - Argentīna kā variants jau sen liekas interesanta
Jaunzēlande, kas visādā ziņā ļoti patīk, šajā jomā šobrīd ir vēl slimāka. Diemžēl ar angļu valodas zināšanām ir par īsu pastāvīgai dzīvei ārpus “anglosfēras”, bet tā ir šīs sērgas pārņemta pilnībā, izņemot ASV, kur, savukārt, uz Trampa cīņu ar viņiem labāk tomēr skatīties no malas.
Jā, tā ir problēma atrast vēl vietas uz planētas, kur gan gribētos dzīvot, gan var dzīvot.
Vai tad maz vietu tepat Latvijā? ielien dziļi laukos un izbrauc reizi gadā. Eiropā to lauku papilnam, ja nepatīk LV klimats.
Visvairāk runā par autopilotu, kā potenciālo abonementu, ko daudzas firmas jau izskata. Un runa ne jau tikai par Teslu. Tikai man liekas, ka ņemot vērā to, ka autopiloti ir daudz drošāki avāriju ziņā, man liekas, ka reālistiskāk būs abonēšanas maksa par iespēju pašam vadīt auto.
Gribi vadīt auto - "subscribe" - par 9,99 EUR mēnesī.
To summu varētu piekoriģēt atkarībā no kandidāta pēdējo 5 gadu braukšanas un naudas plūsmas vēstures, tarifu augstākajā galā efektīvi bloķējot auto vadīšanu pārāk nemierīgiem tipiem. Kā autopilota pasažieris - lūdzu, pats pie stūres - nē.
0pis rakstīja:
Vai tad maz vietu tepat Latvijā? ielien dziļi laukos un izbrauc reizi gadā. Eiropā to lauku papilnam, ja nepatīk LV klimats.
Sanāca reiz būt Kurzemes pusē pie jūras, tur ir viens čalis, kas meža vidū ķipa savu republiku uzbūvējis, pat mašīnai uztaisījis savus numurus, policija tieši bija izkratījusi nesen šo. Šis man stāsta, ka LV pat neesot likums par Policiju un tā viņa nedrīkstot aiztikt! Esot pret sistēmu, utt., bet naudiņu par pirti vajag Eur.
Paldies, tāda dzīve man neinteresē
Motorolers rakstīja:
0pis rakstīja:
Sanāca reiz būt Kurzemes pusē pie jūras, tur ir viens čalis, kas meža vidū ķipa savu republiku uzbūvējis, pat mašīnai uztaisījis savus numurus, policija tieši bija izkratījusi nesen šo. Šis man stāsta, ka LV pat neesot likums par Policiju un tā viņa nedrīkstot aiztikt! Esot pret sistēmu, utt., bet naudiņu par pirti vajag Eur.
Paldies, tāda dzīve man neinteresē
Nu, ir jau vēl PSRS izjukšanas noliedzēji, sak, pie varas hunta vai aktieri, bet šobrīd ilgi par to runāt nevar, jo jābrauc uz partijas kongresu 🙂
Degvielas cenas: Dīzelis 1.677 un 95 benzīns 1.617 EUR - 5.3.2026 Straujākais kāpums dīzelim 6 centi (+ VIDEO)
15
Valainis: 200 tūkstoši tonnu degvielas un gāzes rezerves – valsts gatava enerģētikas izaicinājumiem (+ VIDEO)
27
Valainis: 200 tūkstoši tonnu degvielas un gāzes rezerves – valsts gatava enerģētikas izaicinājumiem (+ VIDEO)
27
Šķīdoņa dēļ 367 grants autoceļu posmos ieviesti transporta masas ierobežojumi; applūdis vietējais ceļš Jelgavas novadā
1
Maksas pakalpojumi automašīnās un citur - nākotne?
Mūsdienās daudz kur ( sevišķi ASV) populāri paliek piedāvāt abonēšanas maksas par kaut kādiem pakalpojumiem, kuras agrāk varēja tikai nopirkt.Lūk daži piemēri:
1. Mēbeles kā abonements
Feather – mēbeļu noma ar mēneša maksu (dīvāni, galdi, gultas).
Rent-A-Center – sadzīves tehnika un mēbeles ar iknedēļas/mēneša maksājumiem (rent-to-own modelis).
2. Sadzīves tehnika kā pakalpojums
Whirlpool testēja programmu “appliance-as-a-service”, kur par mēneša maksu nodrošina veļas mašīnu ar apkopi.
3. Printeri un mājas biroja tehnika
HP piedāvā HP Instant Ink – tu maksā mēneša maksu par izdrukāto lapu skaitu, nevis par kārtridžiem.
4. Ikdienas patēriņa preces ar automātisku piegādi
Amazon “Subscribe & Save” – zobu pasta, mazgāšanas līdzekļi, papīra dvieļi u.c. tiek piegādāti regulāri ar automātisku maksājumu.
Dollar Shave Club – skuvekļi uz abonementa.
Kādas varētu būt nākotnes tendences auto jomā? abonements par sportisku uzrāvienu? Abonements par automātisko kondicionieri?