Lasītāju pieredze par saviem auto

Volvo 960 1995 Novērtējums: 9
Nu, jā- Volvo ir līmenis. Dārgs tik, maita. Te viens rakstīja par tikšanu avārijā ar Volvo 740- pilnīgi piekrītu- es arī reiz pats redžeju, kad, laika, 760 bija ieskrējis kokā (šoferītis aizmiga) un bija principā izmetams- motors bija uzsists apmēram tur, kur logu tīrītāji atrodas, a šoferītim "tikai" lauztas kājas un priekšā sēdētājai pārsista piere. Bet, nu tas tā.
Par 960- nooormāls braucamais. Biki goviigs, smagnējs, bet ar 2,4 l benzīna dzinēju pilnīgi pietiek. Ērts, nu un protams, dažādie navaroti. Īpaši patika antena, kas pakāļā izstumjas laukā tā stilīgi un novācas, kad radio izslēdz un tas, ka uz durvju slieksnīšiem uzrakstīts- "960"- tipa- lai zin, kad kāpj iekšā, ar ko brauc : ).
80- litrīgo benzīnbāku gan nebija viegli pilnu pieliet : ))
Ar ātru braukšanu neaizraujos, bet sanāca pāris reizes tā veiklāk pavizināties. Biju patīkami parsteigts- pie 190 km/h nekas ne vibrēja, ne grabēja- mašīna klausīja. Ideāli. Tik vējš ap spoguļiem skaļāk drusku svilpoja un mušas no lampām pēc tam bija grūti notīrīt...
Par lampām runājot- slotiņas ir riktīgi laba lieta. Stipri labāk par tiem risinājumiem, kad ar augstspiediena sūkni mazgā, jo pēdējais NEŽĒLĪGI tērē margājamo šķidrumu.
Vispār, kad varēšu atkal "pacelt"- noteikti izvēlēšos Volvo.
Vai, varbūt Mersedesu vēl..
Balamute @ 20.janvāris 2007 0:00
Visi komentāri
 
Volmaars 20.janvāris 2007 23:52
0 0 Atbildēt

Ir daži jautājumi:
1.Tev bija 960 kas pēc skata tāds pats kā 940, vai tas 960 ar šaurajiem lukturiem, tipa luksus variants.
2.Kāds degvielas patēriņš ir pilsētā/ uz šosejas braucot mierīgi.
3.Vai tehniski uzticama mašīna.
4.Ja kas lūzt, kas ir vājākās vietas un cik maksā detaļas.
5.Kādas vēl vainas būtu minamas šim auto.
6. Kas šajā auto bija tāds ko tu nevarēji „pavilkt” –vai degvielas izmaksas?
7.Vai braukšana ar to ir ērta-runa iet par beņķi,stūri pedāļiem. Piemēram tas pats it kā tik lieliskais audi100/a6 man galīgi neliekas ērta braukšanai.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti