- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bradypus rakstīja: Vergs ir vergtura īpašums - t.i. kapitāls. Sistēma, ko tu apraksti, nekādi nav sociālisms. Tev ir nepārvarama vēlme jebkuru valsts varas izpausmi saukt par sociālismu.
verdzība tika atcelta. lasi kārtīgi. Tad, tavuprāt, kapitālismā visu saražoto produkciju dala centralizēti? Ko tu smēķē? Un kā kapitālismā viss tiek konfiscēts valsts ( pilsoņu) labā. Starp citu, dalīja tikai starp pilsoņiem, bet atbrīvotie vergi pilsoņi nebija ( tikai viņu dzimušie bērni). Un tāpēc bijušajiem vergiem nepienācās nekas, kas tika dalīts. 😂😂😂 Jāatzīmē, ka Paragvajā vergu kapitālisma laikos bija maz. % daudz mazāk, kā tajā pašā Brazīlijā.
Bradypus rakstīja: Lasīt jau varu. Tikai tas nepalīdzēs tev domāt. VISU konfiscēt valsts varas (saimnieka) labā, ir verdzība. Pabarot sev piedrošos lopus kūtī nav sociālisms, to dara jebkurš viskapitālistiskākais fermeris. Bet, protams, kapitālismu piesaucu ar zināmu ironiju - tik vien kā kapitālisms tur ir tuvāk nekā sociālisms, ja totālu diktatūru vispār uzskatām par ekonomiku jēgpilnā izpratnē, nevis privāto diktatora saimniecību.
Nu man viss skaidrs. Ir divi varianti: 1) Tev nepatika mana frāze - "ka sociālisms daudz maz izdevās". Varu nomierināt. Pēc tā sociālisma sekoja bruņošanās, liels karš ar lielāko L-Amerikas kuģu kauju ( kas notika upē) un gandrīz pilnīgu ( !!!) vīriešu un zēnu iznīcināšanu. Kad Paragvajā atgriezās gūstā saņemtie vīrieši ( apm 10 000) tie izrādījās gandrīz vienīgie vīrieši valstī. Tāpēc nomierinies. Viss kā tev patīk - sociālisms noved pie haosa un iznīcības. 2) Grūti laikam tev cīnīties pret spoku. Jo kārtējo reizi pierādi, ka tavs nīdētais sociālisms neeksistē. Tavs bieži pieminētais valsts īpašums izrādās var palikt par vergu darbu un tas vairs nav sociālisms... Latvijā Latvenergo arī vergi strādā. un mums ir kapitālisms. Nu tu klauns!😂😂😂
Krotow rakstīja: Brady, neesi sajaucis sociālismu ar sociāldemokrātiju?
Viņam sociālisms eksistē no krievu propogandas naratīviem. Brisele - komunisti. krievi - vienīgie pasaules kapitālisti. Punkc. Pārējo - izdomā pats.
Volx rakstīja: Investori ir spiesti pakļauties kreiso spiedienam. Black Rock ofisa NY bārstijusies ar oglēm, jo tie, maitas, nav samazinājusi savas investīcijas ogļrupniecibā. Tāpēc BR atbalsta visas klimata iniciatīvas utt Baidens tak tā pat pakļaujas kreiso spiedienam. Vot neiegūsim mēs jaunu naftu Amerikā i vsjo visi projekti apturēti.
Hmm kā gan mani varētu piespiest ieguldīt naudu ar zaudējumiem? Un Baidenam ir savas darīšanas un uz manu naudu tas neattiecas
imzz rakstīja: Viņi ir pārāk lieli, lai izlidotu no tirgus. Un mierīgi var atļauties atsevišķās vietās strādāt ar zaudējumiem. Un, ka viņi grib audzināt sabiedrību, par to taču es citēju BlackRock menedžerus. Cilvēkiem, kuriem ir pārmēram lieli līdzekļi uznāk vēlēšanās pārveidot pasauli pēc saviem ieskatiem. www.blackrock.com/corporate/about-us/social-impact/advancing-racial-equity Vēl viens piemērs: Ir North Face apģērbu līnija. Tos var vienā vietnē iegādāties ar 25% atlaidi ( laikam tikai ASV ), ja nokārto online "rasu vienlīdzības eksāmenu". Nu, kāpēc lai firma zaudētu 25% ? Vietnes, kurs šīs šmotkas tirgo, mātesfirma atkal ir pārstāvēta ar minētajiem fondiem.
Es nesaku licenci atņemt. Es saku: piedzīvotu klientu bēgšanu uz citām - mazāk aizdomīgām platformām. Pārdevēja piekopta audzināšana tomēr tāda glupa ideja. Pārdevējs tiek nomainīts zibenīgi North Face plaši pārstāvētu esmu redzējis tikai Nepālā. Pārējos tirgos tiem neko labi neiet. (Jo nu ražo arī štruntus). Iespējasm tas izskaidro, bet pa īstam tā ir parasta atlaide, kuru gribi izcelt ar kkādu vēstijumu. Iespējams par godu Nepālas hindusiem.
imzz rakstīja: Lielais sports Ķīnā ;) 14. aprīlī Pekinā notika pusmaratons, kurā vīriešu titulu izcīnīja Ķīnas nacionālais rekordists maratonā He Jie. Tomēr viņa uzvaras leģitimitāte ātri kļuva apšaubāma.
Labākajās komunistu tradīcijās. 😂