Lasītāju pieredze par saviem auto

Mazda mazda 2 2004 Novērtējums: 8
Tā skatos ka nav nevienas atsauksmes par šo auto... daudzi ganjau nezin kas tā pa mašīnu, vismaz visi mani paziņas pirmoreiz pa tādu dzirdēja. Mašinu lietošanā dabūju šī gada jūnijā kā darba auto. Protams ka no sākuma šķobijos, jo tā tak ir sieviešu mašīna un kādu nedēļu nevarēju ar to samierināties....
Tā īsi par tehnisko pusi: kas nezin tad šī mazda2 ir uz ford fiesta bāzes tas nozīmē ka viss kas ir apakšā ir no ford... motors, kārba, izpūtējs pat bāka karoč viss. Auto modifikācija skaitās 1.6sport, motorīts griežas un velna paraušanu ja brauc divatā tad jaudas ir pietiekami priekš tāda motora/masas attiecības. Tas sport nozīmē tikai to ka ir maximāli aprīkots salons(pa to vēlāk), ļitaki 15 collu ar 195/50 gumijām miglinieki un vēl daži štunti... ja kas ļoti labas gaismas(protams nav xenon!!!) stajankā var ielīst gandrīz jebkurā. Remonti ir bijuši 2 pa šo laiku: 1. bija nobeidzies katalizātors to pa garantiju nomainija un iečekoja ka beikts arī izpūtējs( no katalizātora sabirušas zarazas un grab... ) un ūdens sūknis biki sulo, vēl ielika jaunu salona gaisa filtru un uz weekendu iedeva jauno mazda 6 patestēt, jo nebija iekļāvušies remontam paredzētajostermiņos 2. ok otrs remonts lieta tāda ka garantija beidzās 25 augustā, bet detaļas atnak septembra sākumā neko šie visu sataisa pa garantiju.
Tagad pa salonu: salīdzinot ar fiestu mazda vnk iekabina jo salons ir ok. Ir visi el. logi, el. spoguļi(apsildāmi), ādas stūre ar maģa kontroli, kondiška, automātiskās gaismas, mēraparāti ir ļoti uzskatāmi izvietoti(lieli un uzskatāmi) tas viss ir ok, bet beņķi ir pasūdīgi toč domāti maziem cilvēkiem, bet kapēc kad es (1.75m) sēžu man atālums no galvas līdz griestiem ir 17cm??? nav kur atbalstīt labo roku garos braucienos. Par brīnumu aizmugurē arī var kāds sēdēt tikai jāpaceļ pagalovņiki, citādi tie spiež muguru. Ļoti labi ka ir pilns ar visādām kabatiņām sīkumiem.
Kopumā ņemot īsts pilsētas auto, bet ja brauc garāki gabali tad jābrauc uz 100, jo pie 120/130 ir jāliek austiņas vai arī maģi uz pilno. Par patēriņu ir tā- ja brauc prātīgi tad kādi 6l uz simtu pilsēta/ārpus, ja brauc ne pārāk prātīgi un ar ieslēgtu kondišku(uz pilno) tad kādus 9l var izkūpināt. Lieku atzīmi 8, jo tā ir darba mašīna, bet sev tādu es nepirktu!
Jogis @ 4.oktobris 2007 0:00
Visi komentāri
 
seatbelt 4.oktobris 2007 19:36
0 0 Atbildēt

sūds karoč, ja uz 120 jāgriež skaļāk mafons.. :p

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti