Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Omega 1997 Novērtējums: 9
Rakstīju par savu Omedziņu pagājušajā gadā. Šogad viņa vēl ir mājās un es joprojām fanoju par to, tāpat kā daudzi citi. Man ir 97. gada 2,5V6. Palasīsiet visus pārējos labos aprakstus - tas ir taisnība, nav vērts atkārtoties. Vienīgi es rakstīju, ka motors kaut kur ''dzen''ārā eļļu, mainījām galvas blīvi, nekas nelīdzēja līdz tam brīdim kamēr vienā servisā ieteica iztīrīt motora ventilācijas atveres, jo ja tās ir ciet, tad motorā rodoties lieks spiediens, kas arī izspiež eļļu ārā. Ar to pašu arī mūsu problēmas beidzās. Bet tas esot jādara pāris reižu gadā, negaidot, kamēr atkal tas notiek. Kas attiecas uz rūsēšanu, tad sākot ar 98. gadu, Opeļus arī cinkojot. Tā ir dzirdēts. Manam Omčikam mazliet rūsē tikai aizmugurējās durvis labajā pusē, nekur citur - nekā tāda, kas mani kā sievieti varētu uztraukt.
P. S. Pagājušajā gadā nopirkām Chevrolet Epica. Laba, arī paliela, skaista mašīna, bet Omegai blakus tai laikam būtu pagrūti stāvēt. Neskatoties, ka jauna, es labāk braucu ar Omegu. Starp citu, Omega pārdodas. Ar prātu saprotu, ka 2 lielas mašīnas uzturēt ir par dārgu, bet zinu, ka tur būs asaras, kad brauks prom. DRĪKSTIET PASMAIDĪT!
Un vēl! SVEICIENS 2008. GADĀ VISIEM TIEM, KURI ARĪ IR AUTIŅU MĪĻI UN KURI NEUZSKATA SAVU MAŠĪNU TIKAI PAR DZELZS GABALU VAI TIKAI TRANSPORTA LĪDZEKLI. Ticiet man - tas dzelzs gabals bieži vien ir uzticamāks par dažu labu cilvēku, to nu es piedzīvoju. Ja tu viņu kopsi un vāksi, viņš tev ies ( ja tikai tev nav ''jāizstrēbj'' kāda cita sataisītās ''ziepes''.
Vita @ 3.janvāris 2008 0:00
Visi komentāri
 
Janis 3.janvāris 2008 12:44
0 0 Atbildēt

taa ir esmu ar omegaam braucis par to kaapostu cik maksaa tiesaam laba masiina liela komfortabla klusa leeta.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti