Lasītāju pieredze par saviem auto

Honda Civic 1993 Novērtējums: 6
Dzinējs 1.5, bāzes modelis. 130k uz spidometra.

Ņemot vērā auto ikdienišķumu, šis būs plusu un mīnusu saraksts, kuru citi īpašnieki var papildināt pēc sirds patikas... : )

Plusi.
'Lec' momentā jebkurā diennakts un gada laikā!
Viegli vadāms, stūre gan diezgan lēna, bet ar labu reaktīvo pretestību.
Pilsētā dinamika ir pietiekoša, ārpus pilsētas - varēja būt labāk. Motors ļoti elastīgs.
Ļoti viegli slēdzas ātrumi, labs pedāļu bloks.
Degvielas patēriņš ārpus pilsētas 5-7, pilsētā - 8-9 litri.
Maza pašmasa.

Mīnusi.
Zems. Ziemā (un arī vasarā ne uz asfalta) ir stipri jāpiedomā, vai šinī ceļā ir vērts iebraukt.
Bagāžnieka atvere (citādāk nosaukt nevar: ) ir ļoti maza, kaut ko pārvadāt ir problemātiski.
Bamperi ir no plastmasas, ar sintētisku pārklājumu mašīnas krāsā. Tikko kaut kur piespiedies, paliek zīmes uz visiem laikiem.
Jebkādu ekstru trūkums.

Remonti. Nekas liels. Detaļas gan dārgas.
Sajūga pilns remonts pēc mēģinājuma palīdzēt vienam idiotam neievelties ar visu auto grāvī.
Izpūtēja pakaļējā daļa nomainīta, jo bija gan sarūsējusi, gan arī pats neapdomīgi strauji pārvietojos pa ceļu ar priežu saknēm.

Rezjumē.
Lai gan auto nav slikts, otrreiz nepirktu, laikam jau praktiskā rakstura mīnusu saraksts ir pārāk garš...
Labucis @ 28.janvāris 2003 0:00
Visi komentāri
 
shearer 1.februāris 2003 12:47
0 0 Atbildēt

un kaa tad "veiksmiigo" skanjas izolaaciju... pat pie 3000 apgriezieniem jau liekas, ka seedi traktoraa... :( Un apdare arii piesuukaa normaali.. biideklis gan muuzhiigs un ljoti paklausiigs.

Labucis 4.februāris 2003 9:02
0 0 Atbildēt

Motorītis ta maaziņš... :) Nav brīnums, ieminot grīdā to dzird...
Lai gan man īstenībā patīk dzirdēt dzinēju strādājam, citādāk aizmigt var... :)
Piemirsu 'piemīnusot' apkārtējās vides trokšņus - grab tomēr salonā, šinī ziņā varēja būt krietni klusāks.

one 20.februāris 2003 14:38
0 0 Atbildēt

1987. gada akords ir limuziins, saliidzinot ar so civic...Japaanju versija par golf teemu...Es izceltu vieniigi saliidzinosi veeljopropjaam moraali nenovecojuso dizainu!

extremmeitene 15.maijs 2003 15:56
0 0 Atbildēt

Nupat tiku vaļā no 1990.g tādas mašīnītes,varbūt tas tā nežēlīgi skan-tiku vaļā,bet jūtos briesmīgi laimīga.Jau 2 mēnešus pēc tā pirkšanas dabūju mainīt motoram galvas blīvi,labi tas nu tā,tas jau var gadīties katrai mašīnai,tūlīt pēc tam jāmaina bija ritenim gultnis-50 Ls.Ar to visa lūšanas plejāde tikai sākās,mašīna sāka palikt ļoti skaļa-izrādījas ātrumkārbā kaut kādi gultņi sabiruši,tālāk sekoja labākais-mašīna pie lielāka ātruma,t.i uz šosejas sāka "peldēt",gāja kā pa sviestu-izrādījās,ka jāmaina visas bukses(tikai priekšējās,kuras ir 4,katra maksā 90 Ls,par pakaļējām nemaz vairs neinteresējos)pie visām nelaimēm ārī eļļas patēriņš bija briesmīgs(2 ned.lēju klāt pa 1l).
Secinājums viens-japāņu mašīnu vecāku pa 10 gadiem pirkt nevajag,lūst viņas gan salīdzinoši mazāk nekā tādas pašas klases eiropas mašīnas,bet ja sāk,tad viss pēc kārtas
Ir,protams arī viņām lieli plusu,uz ko es pati iekritu viņu pirms 1 1/2 gada to nopērkot(pa šo laiku nemaz sliktāka tā nekļuva,kaut arī es roku tur nepieliku)viņas daudz mazāk rūsē,ir klusākas,nekas negrab,dizains jauks,vienā vārdā sakot viņas ir tādas smukiņas,uz to pašu iekrita arī
šīs mašīnītes nākamais pircējs.

Latvaans 17.jūnijs 2003 21:06
0 0 Atbildēt

Kaada tev ellee stuure viegla? Tev stuures pastuuzis, vai? Es savas koleegjes cirvikam peec sava eskorta (arii bez stuures pastuuzha) stuuri pagriezt nevareeju... Sajuuta it kaa buutu tramvajs no vietas jaaizkustina... un pirmo reizi pieseezhoties meerenus motora apgriezienus notureet arii nav iespeejams :)) bet varbuut jaunajaam tas ir noveersts

honda_fan 18.augusts 2003 21:24
0 0 Atbildēt

juus jau te iisteniibaa diezgan glupiibas runaajat cik man liekas... man civicam nekaadas iipashaas kaites nau bijushas... 92. gada 1.3 motoriic pilseetaa super dinamisks... aarpus pilseetas tieshaam zirgi pietruuxt... eljlju neteeree nemaz... nau stuures pastuuzis bet stuure viegla... nez latvaani kaadas bija tam civicam riepas 215?? labuci ta jau tu neesi redzeejis emaz civicu ar extraam... nesaki ka nau taadi el. spogulji logi luuka.. vis ko var sadabuut... skaljsh tieshaam bet ir varianti.. jaapastraadaa un to var noveerst... nezinu extreammeitenei kapeec taadas probleemas... autinjsh nolaadeec...:) man nekas taac nau bijis..
ta kaa iisteniiba autinjsh pat ljoti labs... tik lielaakumotoriiti.. taa ap 1.6 buutu ok..
p.s. pa to pakaljeejaa stikla gumiju... to vispaar gruuti dabuut un nau taa ka vienkaarshi vinja tik daargi maxaa..
zinu paziistamai riigaa pakaljeejo logu izsita un tumbas izvilka... gumiju bija gruuti sadabuut bet nu jau viss ok...

Bullit 30.decembris 2004 18:47
0 0 Atbildēt

Mashiina laba, bet laai taa paliktu dauz jaaliek iekshaa gan nauda gan laiks,darbs.Man pasham 1992.gada 1.5 baigais brashulis ar otro robu var liidz 90km/h uzcelt,bet nu jau saak pagurt.Piekriitu hondas fanam gribaas tieshaam ko jaudiigaku 1.6 Vti ar 160 zirgiem.Lielaakaas probleemas man ar piekari aizmuguree nomainiiju visu 150ls samaksaaju.Nu nevar piekrist Sareram izolaacija nav slikta,tas jau nav nekaads treshais golfs.Forshi ka taadaa mazaa vagi tik daudz ekstru frichiem vajadzeetu maaciities.

melnaCC 15.jūnijs 2005 15:25
0 0 Atbildēt

Taadi gudrinieki... Brauc ar 90. gadu mashiinaam un suudzas par probleemaam. Taapat ar extraam. Ja neesi par taam maxaajis, taadu arii nebuus... Tie, kam nepatiik Hondas, nav normaali... Nav autoprieka Golfistos.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti