Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Astra 1992 Novērtējums: 7
Pirms diviem gadiem manā īpasumā nonāca OPEL ASTRA 1.7D, baltā krāsā, divas durvis. 2000USD. Pēc divu dienu braukšanas nojuka ģenerators. Lādēšana viņam nojūk vispār reizi divos mēnešos, sāku jau pie tā pierast. Tad oglītes, tad siksna.
Ziemā lec slikti. Kā ārā mīnus 10, jāmeklē ir vadi, bet bieži vien pat vadi nav palīdzējuši, tad ar vilkšanu kādus 200 metrus.
Pavasarī ievēroju, ka OPELIS patiešām rūsē. Arkas, sliekšņi, bagāžnieks. Ar motoru ari ir bijušas problēmas. Gredzenu nomaiņa, šāles, visi saļņiki, sadaleni vēl slīpēja. Eļļu tagad ēd vairāk.
Hadene vispār izturīga. Neesmu nekāds mierīgais braucējs (ja patrāpās kāds zemes ceļš, tad patīk paskriet, bet kur ar dīzeli normāli līkumu izņemsi, neceļ viņš ārā) pirksti, bukses, aporas reizi gadā mainītas ir.
Pārsvarā nedēļā sanāk apmēram 1500 km nobraukt un noskrējiens tagad ir apmeram 320 000.
Ekonomisks: pilsētā 7L, ārpus 5.5L
Bet grab.
Koljan @ 5.maijs 2004 0:00
Visi komentāri
 
Kamikadze 5.maijs 2004 8:29
0 0 Atbildēt

vispaar jau visiem vecajiem opeljiem peec 1 ziemas pa riigu aizmugureejaas arkas, sliekshnji, etc pilniigi noteikti, ka buus sakjeerushi ruusu, lai arii rudenii nekas neliecinaaja par ruusas esamiibu ... patiesiibaa visi necinkotie un shvaki nokraasotie auto peec dazjaam riigas ziemaam saak mest ruusu aaraa :(

Garaiz 5.marts 2005 13:17
0 0 Atbildēt

Pats gan braucu jau menesus 7 ar 1.6i benzinu, 2 durvju hetcbeku. Nu nav ne vainas. Kaa jau visiem hetcbekiem grab biski aizmuguree.
Saku tagad skatiities, rusa sak nakt uz aru, ir jau uz aimugurejam arkaam, un pie bakas.
Masinu nopirku pa 1200EUR, uzskatu, ka cena prieks tada auto ir laba, ja njem veraa, ka ir gan centralaa atslega, stures pastiprinatajs utt, un ed ar mazs 6-7l, ja taa pratigi brauc.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti