Šorīt Rīgā autobusa un džipa sadursmē gājuši bojā divi cilvēki 7

 
Nozare.lv | 23.maijs 2014 7:45

Šorīt Rīgā autobusa "Ikarus" un apvidus automašīnas "Porsche Cayenne" sadursmē gājuši bojā divi cilvēki, bet vēl divi cietuši.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, plkst.4.23 tika saņemts izsaukums uz Ganību dambi, kur bija sadūries autobuss un automašīna. Avārijas brīdī autobusā bija tikai viens cilvēks - šoferis, bet automašīnā - vadītājs un divas pasažieres.

Negadījumā gāja bojā divi automašīnā esošie cilvēki, bet trešais guva ievainojumus. Savukārt autobusa šoferis pats bija spējīgs izkļūt no transportlīdzekļa un aiziet līdz mediķiem.

Kā aģentūru LETA vēlāk informēja Valsts policijas (VP) preses pārstāvis Dairis Anučins, pēc sākotnējās informācijas, apvidus automašīna, pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu, iebrauca pretējā joslā un tur sadūrās ar satiksmes autobusu "Ikarus", kurš brauca bez pasažieriem.

No gūtajām traumām notikuma vietā mira apvidus automašīnas vadītājs, 1988.gadā dzimis vīrietis, un pasažiere, 1991.gadā dzimusi sieviete. Vēl viena apvidus automašīnas pasažiere cieta un ar traumām tika nogādāta slimnīcā.

Kā sacīja Anučins, apvidus automašīnas pēdējais spidometra rādījums bijis 80 kilometri stundā.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, negadījumā iesaistītais ir "Rīgas satiksmes" autobuss, kurš avārijasbrīdī nepārvadāja pasažierus.

VP skaidro negadījuma apstākļus.

 
Visi komentāri
 
anonimikis 23.maijs 2014 11:23
0 0 Atbildēt

tas saucas grave race. cojonistiem patīk.

Vernons 23.maijs 2014 12:14
0 0 Atbildēt

Spidometrā no trieciena bija palicis sadursmes ātrums. Kāds tas bija?

anonimikis 23.maijs 2014 13:13
2 1 Atbildēt

80. bet īsts atsaldenis tak pilsētā nesprādzējas.

LMT 23.maijs 2014 13:11
0 0 Atbildēt

CSDD vīri ieslēdz kondišku un turpina lasīt delfus...

Chankaishi 24.maijs 2014 5:11
0 1 Atbildēt

Kaut vai tikai 80, autobuss ap 50 - kopaa 130, frontaala sadursme - iespeeju izdziivot pamaz, vienai pasazhierei paveicies!

GT 24.maijs 2014 6:42
0 1 Atbildēt

Nekādi 130 km/h bet 80 km/h.

Tik daudz raidijumu bijis par šo, noskaties kaut vienu.

draco 25.maijs 2014 14:41
0 0 Atbildēt

klasiskajaa fizikaa aaatrumi summeejas. relatiiviskajaa - ne gluzi, bet shie aatrumi ir stipri par mazu relatiiviskajai, taa ka var droshi summeet gan.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti