Jūrmalas dome informē par satiksmes organizācijas izmaiņām Dubultos, taču nepiemin smagos pārkāpumus 1

 

Foto: jurmala.lv

Jūrmalas Dome | 7.oktobris 2021 16:40

iAuto komentārs: Jūrmalas domes pārstāvji 7. oktobrī savā mājas lapā un sociālajos tīklos informēja sabiedrību par satiksmes plūsmas izmaiņām un pievienoja sekojošas fotogrāfijas, kur ir vērojama virkne neatbilstību ar satiksmes organizēšanas shēmu un pārkāpumiem, kā, piemēram, uzkrāsota gājēju pāreja bez attiecīgas ceļa zīmes un vai bez luksofora.

Jūrmalas domes izplatītā informācija:

Pārbūvējot Dubultu satiksmes mezglu, ieviestas būtiskas satiksmes organizācijas izmaiņas Dubultu prospekta un Rūdolfa Blaumaņa ielas krustojumā, kā arī Dubultu prospekta un Baznīcas ielas krustojumā.

Baznīcas ielas posmā no Rūdolfa Blaumaņa ielas līdz Dubultu prospektam ir noteikta vienvirziena satiksme Dubultu prospekta virzienā.

Rūdolfa Blaumaņa ielas posmā no Dubultu prospekta līdz Baznīcas ielai ir noteikta vienvirziena satiksme Baznīcas ielas virzienā un mainīts satiksmes virziens.

Foto: jurmala.lv

Turpmāk, braucot no Rīgas puses Kauguru virzienā: Dubultu prospekta un Baznīcas ielas krustojumā labā pagrieziena veikšana vairs nav iespējama;

nokļūšanai uz Rūdolfa Blaumaņa ielu un uz Baznīcas ielu veicams labais pagrieziens uz Blaumaņa ielu no Dubultu prospekta.

Foto: jurmala.lv

Braucot no Kauguru puses Rīgas virzienā: Dubultu prospekta un Baznīcas ielas krustojumā kreisā pagrieziena veikšana vairs nav iespējama;

Foto: jurmala.lv

nokļūšana uz Baznīcas ielu ir iespējama Dubultu prospekta un Slokas ielas krustojumā, turpinot ceļu pa Rūdolfa Blaumaņa ielu.

Aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem, uzmanīgi sekot līdzi ceļa zīmēm!

Satiksmes mezgla pārbūves 3. posma darbi turpināsies līdz decembrim. Visus Dubultu satiksmes mezgla būvdarbus ir plānots pabeigt līdz nākamā gada martam.

Foto: jurmala.lv

PAPILDINĀTS 8.10.2021 plkst. 14:52 augstāk redzamā satiksmes organizācijas shēma tika laobota uz šo:

 
Visi komentāri
 
iAuto 8.oktobris 2021 14:23
0 0 Atbildēt

Kur ir izveidotas pagaidu gājēju ietves un regulēta gājēju kustība?

Interesanti, ka bruģis uz ietvēm nav uzlikt, jo tas visticamāk nav laicīgi pasūtīts pienācīgā apjomā. Tā šos darbus jau sen varēja izdarīt pēc elektroinstalāciju veikšanas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti