Ziemassvētkos daudz sniega, braucam uzmanīgi (+ VIDEO) 7

 
iAuto | 25.decembris 2021 10:02

Ziemassvētki atnesuši dāvanas arī sniega un slidenu ceļu veidā, tādēļ autobraucējiem jāizvēlas pareizais ātrums, lai neradītu bīstamas situācijas un nokļūtu izvēlētajā galamērķī.

iAuto novēro, ka lielākā daļa autobraucēju satiksmē piedalās atbildīgi, ievērojot pašreizējos braukšanas apstākļus, taču netrūkst arī tādu, kam kopējās plūsmas ātrums ir par lēnu.

iAuto.lv novēl priecīgus Ziemassvētkus, pateicās visiem lasītājiem un aicina iesūtīt savus foto un video, lai varētu veidot kvalitatīvāku saturu, apspriest dažādas satiksmes situācijas, drošības un infrastruktūras risinājumus. 

 
Visi komentāri
 
Eu... 26.decembris 2021 11:34
1 0 Atbildēt

Pa svētkiem nav ielikti video no Pederācijas plašumiem....pilnīgi kaut kas pietrūkst

Vernons 26.decembris 2021 11:48
0 0 Atbildēt

Neesi slinks, pats paskaties!

Slinkais 26.decembris 2021 12:15
0 0 Atbildēt

Tad jau vairs nebūs iemesla lasīt iAuto

wons 26.decembris 2021 15:08
0 0 Atbildēt

Nav sliktu ceļu - ir nepiemēroti auto, riepas

ZZZZ 27.decembris 2021 10:46
0 0 Atbildēt

Interesanti novērojumi mūsu reģionu ceļu ārēs. 1. kategorijas ceļi tiek +/- laicīgi tīrīti. Tad tie pakārtotie LVC ir pašu braucēju izbraukšanas ziņā. Un pats lielākais kuriozs, mazie lauku celiņi perfekti iztīrīti Greizo sajūtu braukšana

kontradmiral 27.decembris 2021 12:22
0 0 Atbildēt

ZSV sanāca braukt pa apvdeceļu gan turp, gan atpakaļ bija pa kādam, kas kupenās bija ieslīdējis. Tas pats svētdien uz Pleskavenes, tur gan vakarā plūsma bija jau diezgn liela īpaši no Cēsīm. Tad visi saprata, ka apdzīt jēgas vairs nav un visi godīgi uz 70-80 devās uz Rīgas pusi. Varēja just, ka ir vairāk braucēji, kas bija stirpi piesardzīgi, līkumos stipri bremzējam bet taisnēs atkal deva virsū un šos tad ir grūtāk apdzīt. Bija vietas, kur sāls vēl nebija kaisīts un bija mega slidens.

Pļurkt 27.decembris 2021 13:08
0 0 Atbildēt

ir vairāk braucēji, kas bija stirpi piesardzīgi, līkumos stipri bremzējam bet taisnēs atkal deva virsū un šos tad ir grūtāk apdzīt.

-----------------

Tādu pa pilnam ir arī vasarā, gaišā dienas laikā uz sausa asfalta, pilnīgi tukšā trase! Līkumiņu, kuru varētu bez problēmām izbraukt uz 200 km/st, šie muļļa uz 80 vai pat 70!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti