Labais piemērs kā Latvijā tiek organizēta satiksme ceļu būvdarbu laikā uz Liepājas šosejas Babītē (+ VIDEO) 7

 
iAuto | 2.septembris 2024 11:22

Tātad var! - iAutolv atrod būvdarbu objektu, kur satiksme ar korekti izvietotām ceļa zīmēm un apzīmējumiem sakārtota tā, ka nevienam nerodas pārpratumi.

Prieks skatīties!

Viena no versijām, ka varbūt atbilde jāmeklē pasūtītājā!?

 
Visi komentāri
 
Hm 2.septembris 2024 12:15
7 2 Atbildēt

Ārpus Rīgas notiekošie remontdarbi ir ļoti sakārtoti. Viss ir viegli saprotams un praktiski bez liekiem pārpratumiem. Cilvēki zin ko dara un ir profesionāli.

Bet tas, kas notiek Rīgā ir vienkārši liels liels bardaks. Rīgā nav bijis neviens ceļubūvobjekts, kur viss būtu autovadītājiem vai gājējiem viegli saprotams. Izskatās jau pēc sistēmas, ka viss notiek tādā bardakā. Neviens neparko neatbild. Varbūt kādreiz kādam parāda ar pirkstu,  bet tāpat neviens sodīts netiek. 

Kamēr sistēma Rīgā netiks mainīta un nebūs kādas letālas sekas tikmēr nekas nemainīsies. Un  jāsāk ir jau ar pašu augšu.

boliks 2.septembris 2024 14:28
0 0 Atbildēt

Juglas un Tallinas viadukta daļas remontdarbos ir īsts bardaks. Par darbiem uz šosejas pie ātruma 90 km/h dažreiz brīdina tikai balts bus ar parastu ceļa zīmi uz durvīm, bez nekādiem konusiņiem.

650 2.septembris 2024 15:30
2 0 Atbildēt

Pats tas interesantākais, ka ap ulmaņa lohugatvi notiekošajos darbos tas bardaks ir novērojams jau nezkuro mēnesi.Taču NAV bijis sakarīga "komentāra" no kādas iesaistītās orgānizācijas vai kur nu vēl no tā dēvētajiem "uzraugiem" vai "drošibas x-pertiem".Nekādas ne mazākās "taisnošanās"- lohiem vienkārši ir jāsaprot, ka notiek Darbi.Skaidrs, ka iespēja "iebilst" te līdzinās nullei.

Šādi līdzīgi vadītājus neinformējošie nolaidīgi noziedzīgie stulbumi massveidā notika arī iepriekš- gan ilgstošajā lidostas viadukta čakarēšanas laikā, gan ulmaņa/vienības krustā noorganizēto izrakumu periodā, gan pat tagad- kad nupat steidzamības kārtā tika organizēti šuvju lāpīišanas darbi uz (brūkošā?) ulmaņgatves dzelzceļpārvada, virzienā no/centra.Pat NAKTĪ (tumsā!) tur bija novērojami tikai uz attīecīgās "slimās joslas" vienkārši sasprausti vadstatņi, bez kādiem tur papildu brīdinājumiem.

Pat wāzē šis viss bija tikai atsevišķos retos laikos iebakstīts- kas lieku reizi liecina par to, ka reālas bīstamības gadījumā tikai retais braucējs apķersies izveikt kkādas darbības "citu labā".

Tāds pat suuds ar šiem te joslas vidū pēkšņi uzslietajiem bezpersoniskajiem vadstatņiem ir bijis novērojams praktiski pie jebkuras mazākās iespējas- veselu gadu no vietas ik pa laikam čakarētajā u-gatves slimajā vietā zem bauskasielas pārvada virzienā uz/centru, uz mūkusalas ielas, uz vienībasgatves, uz valdeķuielas- nu tak absolūti pilnīgi Dajebkur!

Bumms 2.septembris 2024 18:25
5 0 Atbildēt

Nu kāds saimnieks pilsētā, tāds bardaks. Arī starp nākamajiem kandidātiem neredzu labāku

iAuto 2.septembris 2024 20:12
2 0 Atbildēt

Tas ir labs jautājums

BMW 3.septembris 2024 10:22
1 0 Atbildēt

Vilnis Ķirsis bija lielākais iepriekšējo domes vadītāju kritiķi satiksmes organizācijas jomā! Tagad Ķirsis tika pie siles un salaida visu pilnīgā Ķirsī.

Vernons 5.septembris 2024 17:42
0 0 Atbildēt

Tas ir Rīgas apvedceļš!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ceļu būvnieki uzliek zīmi 50, bet paši brauc uz 70 km/h ar smago pa Rīgas Jūrmalas šoseju būvdarbu zonu (+ VIDEO) 9

iAutolv uzfilmē būvnieku transportu, kas brauc ar ātrumu 70 km/h objektā, kur paši būvnieki uzlikuši maksimālā ātruma ierobežojumu 50 km/h. Lasīt vairāk

 

Kur lai tos liek? - Zēbriges osta Beļģijā sāk pārpildīties ar elektromobiļiem 6

Zēbriges osta Beļģijā ir viens no lielākajiem loģistikas centriem Eiropā, taču arī tam ir savas robežas. Lasīt vairāk

 

Sākusies Eiropas ceļu policijas tīkla "Roadpol" akcija "Drošības dienas" (+ VIDEO) 10

“Joprojām kā ikdienā, tā arī šīs akcijas laikā visvairāk konstatēto pārkāpumu skaits ir tieši par ātruma pārkāpšanu, kas ir apmēram puse no visiem pārkāpumiem arī ikdienā,” sarunā par “Drošības dienu” akciju raidījumā “Rīta Panorāma” sacīja Valsts policijas Reaģēšanas pārvaldes priekšnieks Juris Jančevskis. Lasīt vairāk

 

Likumsargi dažu stundu laikā aptur vairākus steidzīgus autovadītājus (+ VIDEO) 5

Aizvadītās nedēļas izskaņā, 14. septembrī, Valsts policijas Satiksmes drošības vadības biroja Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību gan Ropažu novadā, gan Smiltenes novadā, fiksēja trīs īpaši steidzīgus autovadītājus – viens no viņiem brauca ar 177 km/h pie atļautajiem 110 km/h, taču vēl viens autovadītājs ne tikai krietni pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, bet brauca arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Minētie autovadītāji tika apturēti un saukti pie atbildības. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti