3 stundas par 15 centiem lētāk: Tikai šodien Circle K samazinās degvielas cenas par 15 centiem 49

 

Foto: Publicitātes attēls

Circle K | 15.decembris 2022 9:15

Šodien, 15. decembrī no plkst. 14.00 līdz 17.00 Circle K Latvia visās degvielas uzpildes stacijās samazinās degvielas cenu par 15 centiem litrā.

Īpašā trīs stundu akcija ir dāvana ikvienam autobraucējam, lai svētku laikā izdotos kaut nedaudz samazināt ikdienas tēriņus. Šāda akcija Latvijā norisinās pirmo reizi un ir daļa no uzņēmuma Eiropas iniciatīvas.

Circle K Austrumeiropas un Īrijas nodaļas vadītājs Nials Andertons norāda: “Līdz ar cenu pieaugumu patēriņa precēm, elektroenerģijai un degvielai, šī gada nogale daudziem var būt izaicinošs laiks. Kā uzņēmums mēs esam atraduši iespēju saviem klientiem uzdāvināt svētku prieku un ļaut bez raizēm doties brīvdienu ceļā. Akcija vienlaikus norisinās 2000 uzņēmuma grupas degvielas uzpildes stacijās, kas nozarē Eiropā ir pirmā tik liela vēriena akcija.”

Klienti aicināti izmantot izdevīgos piedāvājumus un pirms došanās nedēļas nogales izbraucienos, savlaicīgi uzpildīt degvielu un izmēģināt kādu no sezonas karsto dzērienu un maltīšu jaunumiem. Īpaši izdevīgi piedāvājumi sagaida EXTRA programmas dalībniekus, kas atkarībā no sasniegtā EXTRA līmeņa, papildus esošajai degvielas cenai saņems atlaidi līdz pat 6 c/l. Ātrākai un ērtākai degvielas uzpildei klienti aicināti izmantot norēķinu iespēju uzreiz pie sūkņa vai mobilajā lietotnē.  

Par akciju

Piedāvājums spēkā tikai 2022. gada 15. decembrī no plkst. 14.00 līdz 17.00 visās Circle K Latvia degvielas uzpildes stacijās. Cenai, kas tiek norādīta pie sūkņa akcijas laikā, atlaide jau ir piemērota. Maksimālais uzpildāmās degvielas apjoms vienam auto ir 100 litri. Vairāk par kampaņas nosacījumiem šeit.

Lasi iAuto vēl par šo tēmu:

Circle K cenu tablo 15.12.2022 plkst.13:15 Foto: iAuto.lv

 
49 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Opis 15.decembris 2022 9:37
11 2 Atbildēt

Un tas nozīmē, ka auni tagad veidos sastrēgumus pie Cirkuļiem.

Atlaides apjoms gan norāda uz degvielas tirgotāju tauku slāni, kaut gan mums mēģina iestāstīt, ka bizness turās tikai uz kafijas un bulciņām!

Nja 15.decembris 2022 11:25
5 3 Atbildēt

Labākais ko esmu redzējis. Iznāk āra ar bulciņām un tad mašīnu pardzen uz stāvvietu, lai parītu. Cilvēki vnk nesaprot ka mašīnu var pabraukt malā un ieet samaksāt. Bet nu tad jāpiepulē atmiņa. Jāatceras cik iepildīja. Ne visiem ir tādas spējas.

Cirkuls 15.decembris 2022 12:22
3 0 Atbildēt

Atved kaimiņu un ielej tam bākā teiksim, 50L un piekodini, ka nākamnedēļ viņš lies 50L tava auto bākā

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Elektriskie kravinieki jau 2030. gadā “noliks pie vietas” dīzeļus 1

Elektrisko kravas auto drīzu uzvaras gājienu paredz jaunākais pētījums. Lasīt vairāk

 

Vēl mazāk darba vadītājam - Ford uzlabojis BlueCruise autopilotu 5

ASV autobūves uzņēmums Ford uzlabojis savu BlueCruise tehnoloģiju, kas nodrošina daļēju autonomo braukšanu uz noteiktiem ceļiem. Tas iespējams, pateicoties jaunākajam atjauninājumam ar indeksu 1.4. Lasīt vairāk

 

Kad zīmes neredzam (+ FOTO) 13

Neredzam, nesaprotam vai ignorējam - iauto.lv lasītājs iesūtījis attēlus, kas uzņemti pie bērnu slimnīcas Rīgā. Lasīt vairāk

 

iAuto piedalās 24 stundu izturības sacensībās. Kā mums gāja? (+ foto) 5

20. un 21. septembrī Lietuvā, Panevežā tika aizvadītas “Enefit” 24 stundu auto sacīkstes elektriskajiem automobiļiem. Tajās piedalījās arī Latvijas auto žurnālistu komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti