Krievijas dabasgāzes eksports uz valstīm ārpus NVS pērn sarucis par 45,5% 1

 

Foto: Pexels.com

Nozare.lv | 2.janvāris 2023 14:51

Krievijas dabasgāzes eksports uz valstīm ārpus Neatkarīgo valstu sadraudzības (NVS) pērn samazinājies par 45,5%, liecina pirmdien publiskotie Krievijas valsts dabasgāzes koncerna "Gazprom" dati.

Tie rāda, ka dabasgāzes eksports uz valstīm ārpus NVS 2022.gadā veidoja 100,9 miljardus kubikmetru, salīdzinot ar 185,1 miljardu kubikmetru 2021.gadā.

"Gazprom" vadītājs Aleksejs Millers norādīja, ka uzņēmums pērn turpināja palielināt piegādes Ķīnai, taču konkrētu informāciju par piegādāto dabasgāzes apjomu nesniedza.

Millers pagājušajā nedēļā notikušajā konferencē atzina, ka "Gazprom" bijis "ļoti, ļoti sarežģīts gads".

Viņš sacīja, ka enerģētikas tirgos novērojamas būtiskas izmaiņas, ņemot vērā sankcijas, kas ieviestas pēc Krievijas prezidenta Vladimira Putina lēmuma sākt karu Ukrainā.

 
Visi komentāri
 
Onsis 2.janvāris 2023 15:24
0 0 Atbildēt

nekas, šogad kritums būs vēl lielāks!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Elektriskie kravinieki jau 2030. gadā “noliks pie vietas” dīzeļus

Elektrisko kravas auto drīzu uzvaras gājienu paredz jaunākais pētījums. Lasīt vairāk

 

Vēl mazāk darba vadītājam - Ford uzlabojis BlueCruise autopilotu 5

ASV autobūves uzņēmums Ford uzlabojis savu BlueCruise tehnoloģiju, kas nodrošina daļēju autonomo braukšanu uz noteiktiem ceļiem. Tas iespējams, pateicoties jaunākajam atjauninājumam ar indeksu 1.4. Lasīt vairāk

 

Kad zīmes neredzam (+ FOTO) 13

Neredzam, nesaprotam vai ignorējam - iauto.lv lasītājs iesūtījis attēlus, kas uzņemti pie bērnu slimnīcas Rīgā. Lasīt vairāk

 

iAuto piedalās 24 stundu izturības sacensībās. Kā mums gāja? (+ foto) 5

20. un 21. septembrī Lietuvā, Panevežā tika aizvadītas “Enefit” 24 stundu auto sacīkstes elektriskajiem automobiļiem. Tajās piedalījās arī Latvijas auto žurnālistu komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti