Neste Latvija 2020. gadā kļuvusi par lielāko degvielas tirgotāju Latvijā 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Neste | 24.maijs 2021 14:14

SIA Neste Latvija neto apgrozījums 2020. gadā bija 301 miljons eiro, kas ir par 12 % mazāk nekā gadu iepriekš un kas skaidrojams ar naftas produktu cenu samazināšanos Covid-19 izraisītās vispasaules pandēmijas rezultātā.

Peļņa pēc nodokļu nomaksas pērn bija 5,3 miljoni, savukārt uzņēmuma investīcijas Latvijā pagājušajā gadā bija 1,8 miljoni. Valsts budžetā Neste Latvija pērn ieskaitīja 192 miljonus eiro. Uzņēmums 2020. gadā kļuvis par lielāko degvielas tirgotāju Latvijā.

2020. gadā uzņēmums veiksmīgi turpināja uzņēmējdarbību visās darbības jomās, attīstot infrastruktūru un paplašinot automātisko degvielas uzpildes staciju tīklu, kurā šobrīd ietilpst 76 degvielas uzpildes stacijas visā valstī. Pērn tika atvērta viena jauna degvielas uzpildes stacija Limbažos. Aizvadītajā gadā uzņēmums aktīvi turpināja vējstiklu šķidruma automātu uzstādīšanu, pateicoties kuriem tika ietaupīti vairāk nekā 35 tūkstoši plastmasas kanniņu. Pagājušajā gadā turpināja pieaugt 100 % atjaunojamo resursu dīzeļdegvielas Neste MY tirdzniecība, palīdzot ietaupīt 41192600 kg CO2 emisijas. Produktu var iegādāties gan tīrā veidā, gan kā 7 % piejaukumu Futura dīzeļdegvielai.

Uzņēmums ļoti veiksmīgi strādājis arī jaunu klientu piesaistē gan komercsektorā, gan privātpersonu segmentā. Klienti arvien vairāk novērtē Neste degvielas nemainīgi augsto kvalitāti, ātro uzpildi, izdevīgo cenu, kas kopā veido labāko degvielas uzpildes pieredzi. Par nozīmīgāko aizvadītā gada notikumu ir kļuvis Neste mobilās aplikācijas ieviešana, kas strauji audzēja lietotāju skaitu.

Arī 2021. gadā uzņēmums turpinās investēt jaunu produktu, tehnoloģiju un pakalpojumu izstrādē un attīstībā, meklējot arvien ilgtspējīgākus risinājumus, kā arī stiprinot savu pozīciju kā Latvijas degvielas tirgus inovāciju līderis.

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Zārks,arī rozā 25.maijs 2021 17:24
2 1 Atbildēt

Tik nez kādēļ Limbažos benzīns smird pēc autogāzes

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti