Degvielas cenas Baltijas valstīs turpina augt 11

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.oktobris 2021 11:59

Pagājušajā darba nedēļā otro nedēļu pēc kārtas Baltijas valstu galvaspilsētās kāpa degvielas cenas, straujāk tām augot Viļņā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākais benzīns bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai šajā nedēļā, nomainot Rīgu, bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kāpa par 0,7% - līdz 1,384 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena auga par 0,8% - līdz 1,284 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena palielinājās par 2,5% - līdz 1,359 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena auga par 5,2% - līdz 1,279 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kāpa par 1,4% - līdz 1,499 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena auga par 2,4% - līdz 1,299 eiro par litru.

Savukārt autogāzes cena visās Baltijas galvaspilsētās sasniegusi 0,7 eiro cenu līmeni. Rīgā autogāzes cena kāpa par 4,3% - līdz 0,725 eiro par litru, tikmēr gan Viļņā, gan Tallinā autogāzes cena palielinājās par 2,9% un maksāja attiecīgi 0,719 eiro un 0,71 eiro par litru.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Aug! 4.oktobris 2021 12:27
4 4 Atbildēt

Un turpinās augt, kamēr nesasniegs eur2. Kad uz pie veikaliem vairs nebūs auto kas darbojas tukšgaitā, varēs teikt ka cenas ir gana lielas. Kamēr dračī pa tukšo, tikmēr lai cenas aug uz vella paraušanu.

2 EUR 4.oktobris 2021 13:21
3 2 Atbildēt

Būtu jau labi, ka apstātos tikai pie 2, bet ticāmāks ir scenārijs par 2,40-2,45

Nja 4.oktobris 2021 14:30
3 0 Atbildēt

Un ko citu bija gaidīt, redzot kas notiek ar Gāzi un Elektrību. Eiropai absolūti nekā nav, viss tiek iepirkts, bet pērkot vēl diktē savus noteikums, vajag tik zaļi visam būt, zaļais dzīves veids nav lēts. Tikai tagad to sāk izjust visi. Tikmēr tādai Austrālijai par visu pajāt un dzīvo cepuri kuldāmi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti