Velobraucējs - huligāns; Valsts policija lūdz atpazīt attēlā redzamo vīrieti (+ FOTO) 45

 

Foto: VP

VP | 5.augusts 2021 10:49

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Baložu iecirkņa amatpersonas lūdz palīdzību attēlā redzamā vīrieša personības noskaidrošanā.

Šī gada 28. jūlijā Baložu iecirknī tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta pirmās daļas – par to, ka šī gada 6. jūlijā pulksten 07.08 Ķekavas novadā, uz autoceļa A7 (Rīga-Bauska), krustojumā pie pagrieziena uz Baložiem, pie sabiedriskā pasažieru autobusa ISUZU TURQUOISE piesteidzās kāds velobraucējs, kurš tīši nolauza abus priekšējā vējstikla loga tīrītājus, kamēr autobuss stāvēja krustojumā pie sarkanās gaismas.

Ar vīrieti kopā bija vēl otrs velobraucējs, kurš noskatījās notiekošajā. Pēc incidenta abi velobraucēji aizbrauca Ķekavas virzienā. Video ierakstā, kurš tika iegūts no autobusa kameras, ir labi saskatāms, iespējams, vainīgā persona. 

Ja jūsu rīcībā ir informācija, kas sekmētu vīrieša personības vai atrašanās vietas noskaidrošanu, Valsts policijas Baložu iecirknis aicina ziņot, zvanot pa tālruņa numuriem 67099200, 29175802 vai 110.

 
45 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pļurkt 5.augusts 2021 12:36
12 6 Atbildēt

Nospiešana no ceļa, it sevišķi ar smago vai autobusu, tas jau ir slepkavības mēģinājums!!

Es pilnīgi nopietni.

gunbox 5.augusts 2021 12:06
10 8 Atbildēt

Nabagiem bija jānobrauc no asfalta. Šausmas! Šādam purnam varu derēt, ka nākošie divi sarkanie luksofori nemaz neeksistētu kā CSN objekts. Logu tīrītāji? Ha! Visatļautības piemērs na ļico.

Laimīgais! 5.augusts 2021 16:11
9 7 Atbildēt

Vaģilam paveicās, Ņujorkā piespiedīsi kurjeru pie apmales, viņu veseles bars sabrauks apkārt un daudzīs auto ar metāla saslēdzamajiem tā ka dzīvas nepaliks. 30 sekundēs auto paliks bez neviena vesela stikla un katrai virsbūves detaļai būs buktes. Slotiņas ir sūds un prieki!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti