Motokross atgriežas Jaunpilī

 

Foto: Publicitātes attēls

LaMSF | 8.jūlijs 2021 10:32

11. jūlijā, Jaunpilī, Jaunpils mototrasē notiks Latvijas Junioru čempionāta, Zelta Mopēda čempionāta, Retro kausa un MX Dāmu kausa otrais posms motokrosā.

Paralēli šim pasākuma norisināsies arī “2T” festivāls, kurā aicinām reģistrēties 2T 18+ un 2T 30+ klases braucējus no amatieru klasēm ar divtaktu motocikliem.

Latvijas Junioru čempionāta pirmais posms aizvadīts 3. jūlijā Lubānā, kur bija ieradušies vairāk kā 200 motobraucēju. Skatīsimies, kā ies Jaunpils posmā, vai šoreiz ieradīsies tik daudz braucēju, vai varbūt vēl vairāk? To varēsim noskaidrot sacensību dienā.

Jaunpils mototrase ir īpaša ar to, ka organizators Ikars Leimanis šogad šeit trešo reizi uzņems sportistus. Jūnija otrajā pusē, divas nedēļas nogales pēc kārtas šajā trasē notika Jaunpils Amatieru čempionāts, Jaunpils Līgo kauss un Nacionālais kauss motokrosā. Tagad laiks Latvijas Junioru čempionātam.

Sarunā ar Latvijas Motosporta federācijas motokrosa komisijas locekli, “Camk Latgale” kluba vadītāju Aigaru Virzu, viņš pastāstīja, ka “Jaunpilī būs vēl spēcīgāks “Camk Latgale” komandas sastāvs. Domāju, ka savas klubu komandas pozīcijas neatdosim arī nākamajā posmā. Sportisti brauc un trenējās, viss notiek,” saka Aigars Virza. Klubā “Camk Latgale” vienmēr ir bijuši daudz sportistu un pēdējos gados arvien vairāk bērni un jaunieši. “Šogad Latvijas Junioru čempionātā esam gatavi gūt kārtējo klubu komandas uzvaru,” atklāj komandas vadītājs un atīzst, ka “pāris sportistiem ir traumas, bet sastāvs ir līdzīgs, tāpēc ir, kas aizvieto. Jaunpils trase dažiem sportistiem ir jau zināma, jo startēja Nacionālā kausa posmā. Cik zinu, tad Jaunpils trase ir diezgan tehniska. Domāju, ka viss būs labi. Trase visiem vienāda. Labus finišus un bez traumām!” tā Aigars Virza.

Latvijas Junioru čempionāta klases: MX50 Vecākie (no 7 gadu vecuma), MX65 Jaunākie, MX65 Vecākie, MX85 Jaunākie, MX85 Vecākie, MX125, MX125B, MX2 Juniori, MX2 Juniori B, B/V Bērni.

Katras Latvijas Junirou čempionāta solo klases uzvarētājs tiks pie balvas no sacensību atbalstītāja SIA “Gumipro” riepas.

MX50 klases dalībniekeim balvas no AS “Dobeles dzirnavnieka”.

MX65 un MX85 klases sportistiem “holeshot” gardās balva no AS “Dobeles dzirnavnieka”.

Zelta mopēda čempionāta klases: ZM Retro mopēdi, ZM Sporta mopēdi, ZM 2A Standarts, ZM 2A Retro, ZM Meitenes, ZM45 Standarts (līdz 16 gadu vecumam), ZM45 Standarts (no 16 gadu vecumam).

Retro kausa klases:: MX Retro 175, MX Retro 250, MX Retro 350, MX Retro 500, 2T 18+ un 2T 30+.

MX Dāmu kausa klase: MX Dāmas.

Skatītājiem:

Ieejas maksa: 5,- eiro

Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bezmaksas.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 23

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 

Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju (precizēts 15.04, plkst: 10.00) 30

Piektdien Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

Mazda gatavo CX-80 Eiropas tirgum (+ VIDEO) 3

Japānas autobūves uzņēmums pieteicis krosoveru CX-80, kas Eiropas tirgū pasūtīšanai kļūs pieejams jau pēc dažām nedēļām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti