Kārlis Reišulis Ķegumā izcīna 4.vietu, TOP10 iekļūst arī Bidzāns un Pumpurs

 

Foto: LaMSF

LaMSF | 4.jūnijs 2023 14:19

Latvijas motosportists Kārlis Alberts Reišulis svētdien "Zelta zirga" trasē Ķegumā ieņēma 4. pozīciju Eiropas čempionāta 250cc klases otrajā braucienā, nodrošinot 4. vietu arī divu braucienu summā. TOP10 iekļuva arī Edvards Bidzāns un Mairis Pumpurs.

EMX250 klasē pirmajā braucienā Kārlis Alberts Reišulis izcīnīja ceturto vietu, Edvards Bidzāns finišēja sestais, Mairis Pumpurs bija devītais, Martinam Platkēvičam  - 25. vieta, Raulam Blumfeldam  - 33. vieta, bet Roberts Lūsis 37. Uzvarēja francūzis Marks Antoins Rossi, taču par dzelteno karogu neievērošanu viņam piespriests desmit vietu sods, līdz ar to pirmajā braucienā viņš vienpadsmitais. Līdz ar to uzvarētāja godā nonāca nīderlandietis Ivo van Erps, otrais palika Andrea Bonakorsi no Itālijas, bet ar trešo vietu atzīmējās Kajs Karsemakers no Nīderlandes.

Arī otrajā braucienā Reišulis finiša līniju sasniedza kā ceturtais. TOP10 no latviešiem iebrauca arī Bidzāns, kuram 7.vieta. Pumpurs šajā braucienā ieņēma 11. pozīciju, Lūsis palika divdesmit pirmais, Platkēvičam 29. rezultāts, bet Blumfelds izcīnīja 31. vietu.

Divu braucienu summā par Latvijas posma uzvarētāju kļuva Ivano Van Erps no Nīderlandes, Erpa tautietis Kajs Karsemakers - otrais, bet labāko trijnieku noslēdza Andrea Banakorsi no Itālijas. Uzreiz ai goda pjedestāla palika Kārlis Reišulis, 7. vieta – Edvardam Bidzānam, 10. vieta – Mairim Pumpuram, Robertam Lūsim – 23. vieta, Martinam Platkēvičam -31. vieta, bet Raulam Blumfeldam 33. pozīcija.

Nākamais Eiropas čempionāta posms EMX250 klasē notiks jau nākamnedēļ, 10. un 11. jūnijā, Vācijā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti