Brāļi Cīruļi 2024. gada sezonā startēs ar Husqvarna markas motocikliem 20

 

Foto: Publicitātes foto

LaMSF | 18.decembris 2023 16:24

Sestdien, 16. decembrī jaunie un talantīgie motokrosa braucēji Martins un Patriks Cīruļi parakstīja līgumu ar Husqvarna rūpnīcu. Nākamgad sportisti sacensībās piedalīsies ar Husqvarna 85CC markas motocikliem.

Sportistu tētis Jānis Cīrulis: “Pēc Junioru Pasaules čempionāta uzvaras mūs uzrunāja Husqvarna rūpnīcas parstāvji un piedāvāja sadarbību. Kopā ar treneri Augustu Justu, izskatījām piedāvājumu. Tā kā šie motocikli sportistiem nav sveši, viņi ar tiem brauca arī iepriekšējās 4 sezonas un pateicoties lieliskajai sadarbībai ar veikalu “Motosports”, tā vadītāju un galveno Husqvarna pārstāvi Latvijā Lauri Ermani, esam parakstījuši līgumu ar Husqvarna.

Paldies Laurim Ermanim, visa komunikācija notika caur viņu. Dēlu emocijas ir neaprakstāmas! Viņi ir priecīgi par šo iespēju. Puiši ir vieni no pirmajiem Latvijā, kurus 10 gadu vecumā atbalsta rūpnīcas komanda. Esam priecīgi un tiekamies jaunajā sezonā!”

 
20 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Husis 18.decembris 2023 17:38
4 1 Atbildēt

Pateicoties KTM protams, tur no huša tikai nakļene.

Husis 18.decembris 2023 17:39
4 1 Atbildēt

Tas pohuj, tur vismaz kaut kas notiek, nevis kā tu, sēdi mājās un aizlūdz pie amerikas auto.

es 18.decembris 2023 18:04
3 3 Atbildēt

Tehniskajos sportos talantīgie ir tie, kam ir bagāti sponsori. Pa lielam, tā ir visos sporta veidos, bet tehniskajos vajag vēl bagātāku tētuku vai nastavņiku. Un, protams, pašam sportistam ir jābūt ar vāju raksturu, jo visu laiku ir jālien dirsā sponsoriem un jārunā citu sastādītus tekstus.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

35 miljoni dolāru: Henriks Fiskers pārdod savu Holivudas villu

Bankrota priekšā nonākušais elektroautomobiļu ražotājs meklē izeju no smagās situācijas. Lasīt vairāk

 

40 gadi bez kārtīga remonta: “Kur paliek mūsu ceļa nodoklis, ko maksājam?” Protests Rojā (+ VIDEO) 9

Pēdējā administratīvi teritoriālā reforma Roju pievienoja Talsiem, rojniekiem solīja, ka uz novada centru tie varēs aizbraukt pa sakārtotu ceļu. Taču realitātē viņiem regulāri salauztas automašīnas, dārgi remonti. Viņuprāt, arī atpūtnieki izvēlas piejūras ciemam mest līkumu. Lai beidzot skaļāk pievērstu uzmanību nesakārtotajam ceļam, ap 250 automašīnu devās protesta braucienā. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti