Markuss Ozoliņš Nīderlandē izcīna trešo vietu

 

Foto: Publicitātes attēls

LaMSF | 18.marts 2024 15:26

17. martā Nīderlandē norisinājās “Dutch Masters” sacensības motokrosā, kurā startēja seši latviešu motosportisti. MX125 klasē startēja Markuss Ozoliņš (privāti), kurš ieguva godalgoto trešo vietu, bet Raivo Laicāns MX125 klases kopvērtējumā izcīnīja 15. vietu.

MX 85 klasē startēja Jēkabs Hudolejs (“Rodeo MX”), izcīnot 11. vietu, 15. vietā Toms Dankerts (“Motosports Racing Team”), 22. Sebastians Olsens (privāti) un 25. vietā Rainers Grasis (“Saldus motoklubs”).

MX125 klases trešās vietas ieguvējs Markuss Ozoliņš sacensību dienā kopumā jutās ļoti labi, bet, kā pastāstīja sportists, tad bija jūtams arī neliels stress. Kvalifikācijā viņš uzrādīja ceturto ātrāko apļa laiku, ar to Markuss bija apmierināts. “Pirmajā braucienā starts nebija tas labākais, bet pirmajā līkumā jau ļoti labi sanāca apsteigt vairākus sportistus, ierindojos piektajā pozīcijā. Brauciena laikā sanāca apdzīt vēl trīs konkurentus. Centos “uzbrukt” pirmajai vietai, bet tas neizdevās, pirmajā braucienā finišēju otrajā pozīcijā,” stāsta Markuss Ozoliņš.

Otrajā braucienā starts sportistam bija labāks, no pirmā līkuma viņš aizbrauca trešais un pirmajā aplī apsteidza otro pozīciju. “Pēc trīs apļiem izvirzījos vadībā, biju pirmais, bet tad jutu, ka sagura rokas un līdz ar to nācās atkrist uz trešo pozīciju brauciena gaitā. Kopvērtējumā trešā vieta. Ar iegūto rezultātu esmu apmierināts. Protams, varēju labāk,” tā Markuss Ozoliņš.

MX85 klases 11. ieguvējs Jēkabs Hudolejs (“Rodeo MX”) pastāstīja, ka nav apmierināts ar aizvadīto posmu Nīderlandē. “Kopumā neizdevās nobraukt tā, kā vēlējos un varēju.  Pirmajā braucienā, startā biju vadībā, tad mani apdzina, biju otrais. Pieļāvu kļūdu un atkritu uz astoto pozīciju, bet finišā aizcīnījos līdz ceturtajai vietai. Otrajā braucienā no starta aizgāju kā pirmais, tad mani apsteidza viens sportists, biju stabilā otrajā vietā, bet tad atkal pieļāvu kļūdu un atkritu uz piekto. Cīnījos par trešo vietu, bet pēdējā aplī piedzīvoju kritienu un finišēju kā 21.,” stāsta Jēkabs Hudolejs.

Kopumā abi starti sportistam bija veiksmīgi, viņš bija ātrākais. “Man patika, tā ir smilšu trase, kas bija grūta, jo tā bija ļoti bedraina. Sacensībās bija stipra konkurence ar ātrākajiem sportistiem no Holandes, Beļģijas, Austrijas, Šveices, Dānijas, Zviedrijas, Igaunijas, Vācijas. Sacensības vērtēju kā neveiksmīgas, jo zinu, ka varēju izcīnīt vietu uz pjedestāla,” tā par aizvadīto posmu stāsta Jēkabs Hudolejs.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 8

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Liepājā ražos lidmašīnas ar ūdeņraža dzinēju (+ VIDEO) 1

Liepājā pēc dažiem gadiem tiks ražotas lidmašīnas. Uzņēmums “Fokker Next Gen” Liepājas Speciālajā ekonomiskajā zonā veidos ūdeņraža lidmašīnu ražošanas un testēšanas rūpnīcu, kā arī plāno inženierzinātņu centra izveidi. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti