Lielbārži trešajā Pasaules čempionāta posmā Francijā izcīna ceturto vietu

 

Foto: WSC

LaMSF | 27.maijs 2024 14:31

25. un 26. maijā Francijā, Plomion mototrasē risinājās Pasaules čempionāta trešais posms blakusvāģu motokrosā, kurā pirmo reizi šajā trasē startēja un ceturto vietu ieguva Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis.

Daniels un Bruno Lielbārdis šajā posmā Francijā ieguva 32 punktus, pirmajā braucienā, pēc piedzīvota kritiena, finišeja 7. vietā. Otrais brauciens brāļiem izdevās veiksmīgāks, piedalījās cīņās par TOP3, taču finišā 4. vieta.

Daniels un Bruno Lielbādis savā sociālajā tīmekļa vietnē “Facebook” ziņo: “Pirmā reize “Moto Club de Plomion” trasē. Nebija viegli pierast pie trases, visu nedēļas nogali nevarējām atrast labākās līnijas un ritmu. Pēc sestdienas atradām pareizos iestatījumus motociklam un spējām uzlabot savus startus. Mūsu pirmais starts “Moto Club de Plomion” trasē bija labs. Pēc pāris apļiem jau cīnījāmies par ceturto pozīciju. Tikām līdz ceturtajai vietai, bet divus apļus pirms finiša, saskārāmies ar citu ekipāžu un piedzīvojām kritienu. Finišā 7. vieta. Otrajā braucienā izdevās daudz labāks starts. Visu braucienu cīnījāmies par TOP3 pozīciju. Braucienu finišējām kā ceturtie. Esam priecīgi, ka otrais brauciens izdevās labāks. Kopumā neesam īpaši priecīgi par nedēļas nogali, bet esam ieguvuši neatsveramu pieredzi. Gatavojamies Kramolinai un centīsimies atgūt sarkano plāksni.”

Uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena, ar 47 punktiem, šajā posmā kāpa ekipāža no Francijas Killian Prunier un Evan Prunier, otrajā vietā, arī ar 47 punktiem ierindojās šī brīža līderi, ekipāža no Nīderlandes Koen Hermans un Ben Van Den Bogaart un trešajā vietā, ar 40 punktiem, ierindojās ekipāža no Beļģijas Marvin Vanluchene un Glenn Janssens.

Brāļi Lielbārži pēc aizvadītajiem trīs posmiem, kopvērtējumā ierindojas 2. pozīcijā ar 131 punktu. Līdera pozīcijā, ar 136 punktiem, šobrīd atrodas ekipāža no Nīderlandes Koen Hermans un Ben Van Den Bogaart un trešajā vietā ar 121 punktu ierindojas ekipāža no Beļģijas Marvin Vanluchene un Glenn Janssens.

Pasaules čempionāta ceturtais posms blakusvāģu motokrosā notiks šajā nedēļas nogalē, 1. un 2. jūnijā Čehijā, Kramolinā, paralēli tam norisināsies arī Eiropas čempionāta trešais posms kvadriciklu motokrosā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar sveicienu no astoņdesmitajiem - Fiat piesaka krosoveru Grande Panda (+ FOTO)

3,99 m garais Grande Panda līdzinās Panda vectētiņam no tālajiem astoņdesmitajiem gadiem. Lasīt vairāk

 

Seat Leon piedzīvo modernizāciju 6

Seat Leon, Vokswagen Golf tuvākais radinieks no karstās Spānijas, piedzīvojis modernizāciju, kas ietver abus saimes modeļus – hečbeku un universālu. Lasīt vairāk

 

Elektrisks un 220 km/h ātrs - prezentēts sportiskais Alpine A290 (+ FOTO)

Ar Renault cieši saistītais Francijas autoražotājs Alpine iepazīstinājis ar Renault 5 tuvāko, taču krietni sportiskāko radinieku A290. Lasīt vairāk

 

Kādreiz būvēja, tagad jauc nost: pirmo reizi Latvijā sāk demontēt dambi (+ VIDEO) 7

Vēsturisks brīdis – pirmo reizi atjaunotajā Latvijā sākts darbs pie dambja nojaukšanas. Bejas aizsprosts atrodas uz aptuveni 24 kilometrus garās Alūksnes upes. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti