Supersprintā uz starta arī olimpiskais medaļnieks Šics 3

 
LAF | 6.marts 2014 14:58

Jau svētdien, 9.martā, ar pavasarīgajām dienām mazliet neatbilstoša nosaukuma sacensībām „Ziema Biķerniekos” tiks atklāta šī gada LAF SAK rallija supersprinta sezona.

Rallija supersprintam ir pieteikušies jau turpat 100 braucēju, tostarp pagājušā gada kopvērtējuma līderis FWD 1600 un 2 WD klasē Modris Žentiņš, 4 WD ātrākais braucējs Artis Upītis, 2013.gada sezonas uzvarētājs 4 WD+ klasē Vigo Rubenis, RWD klasē - Andris Vovers un daudzi citi.

Foto: Dace Janova

Dalībnieku sarakstā arī olimpisko medaļu īpašnieks kamaniņu sportā Juris Šics. 2010. gada Vankūveras Ziemas olimpiskajās spēlēs iegūtajai sudraba medaļai šogad notikušajās Soču Olimpiskajās spēlēs Juris kopā brāli Andri piepulcināja vēl divas bronzas godalgas. Juris Šics sacensībās piedalīsies ar Porsche 924, startējot RWD klasē.

„Rallija supersprints ir laba iespēja slēgtā trasē pilnveidot savas braukšanas prasmes un spēju reaģēt ekstrēmās situācijās ikdienas satiksmē,” komentē Šics, kurš pirms pāris gadiem piedzīvojis nopietnu avāriju.

9.marta supersprintu šoreiz var dēvēt par starptautisku pasākumu, jo izmēģināt savus spēkus te ieradīsies arī sportisti no Krievijas – pleskavieši Olga Stebikhova un Kirils Ksenofontovs (BMW M3). Ne Kirils, ne Olga Latvijas trasēs iepriekš nav braukuši un tuvākā Baltijas autosporta sacensību pieredze viņiem ir pagājušajā gadā Lietuvā notikušais 300 Lakes rally.

Dalībnieki trasē 9.martā tiks gaidīti jau no 8:30, savukārt skatītāji – no 11:30, kad startēs pirmais brauciens.

Rallija supersprintu „Ziema Biķerniekos” atbalsta Biķernieku kompleksā sporta bāze.

 
Visi komentāri
 
pipars 6.marts 2014 20:39
0 0 Atbildēt

raksta autors ir visai neizglitots, ja pat nezin kura gada notika vankuveras olimpiskas speles!!!

LMT 6.marts 2014 20:42
0 1 Atbildēt

Lai iet uz reni šļūkt nevis traucēt citiem braukt!

Amatieris 7.marts 2014 11:23
1 1 Atbildēt

Zinot kā Juris brauc, tad gribētos redzēt kāds būtu savstarpēji jūsu laiks abiem braucot ar vienādām mašīnām, vienādā trasē!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti