Vorobjovs ļoti pārliecinoši triumfē Lietuvā notikušajā "300 ezeru" rallijā (+ video) 1

 
Nozare.lv | 10.augusts 2014 12:14

Jāņa Vorobjova un Andra Mālnieka ekipāža sestdien ļoti pārliecinoši uzvarēja Lietuvā notikušajā "300 ezeru" rallijā, kas vienlaicīgi bija Latvijas rallija čempionāta (LRČ) sestais posms.

Jāņa Vorobjova un Andra Mālnieka ekipāža Foto: Ekrānšāviņš no youtube.com

Ar "Mitsubishi Lancer Evo X" braucošais Vorobjovs pēc pirmās dienas četriem ātrumposmiem lietuvieti Vītautu Švedu ("Mitsubishi Lancer Evo X") apsteidza vien par trim sekundēm, tomēr otrajā dienā viņa ekipāža uzvarēja piecos no astoņiem "dopiem", kas noslēgumā pār mājinieku Martinu Samuiti ("Mitsubishi Lancer Evo X") deva 55,19 sekunžu pārsvaru.

Savukārt trešo vietu izcīnījušā lietuvieša Ramūna Čapkauska ekipāža ("Mitsubishi Lancer Evo IX") jau zaudēja vairāk nekā divas minūtes.

Vorobjovs līdz ar to triumfēja LRČ posma ieskaitē un posma N4 klases vērtējumā. LRČ posma ieskaitē aiz Vorobjova un Samuita otro vietu izcīnīja krievs Igors Bulancevs ("Mitsubishi Lancer Evo X").

Tikmēr LRČ ieskaites R2 klasē uzvarēja Emīls Blūms ("Honda Civic Type-R"), kurš par minūti apsteidzot Ralfu Sirmaci ("Ford Fiesta R2").

Latvijas autorallija čempionātā šogad paredzēti septiņi posmi. Pirmie divi februāra sākumā notika Eiropas autorallija čempionāta (ERČ) Latvijas posma - rallija "Liepāja" - laikā, bet trešais maijā tika aizvadīts Talsos. Pēcāk jūnijā sekoja sacīkstes Igaunijā, kur risinājās Veru rallijs, bet sezona turpināsies ar rallijiem "Kurzeme" un "Latvija".

 
Visi komentāri
 
aidza 17.augusts 2014 10:13
0 0 Atbildēt

Nesaprotu ko śito rasipi..... šeit slavē

Cik zinu , tad ar sporta automašinām ceļu satiksme piealīties nedrīkst.

Bet šim viss pa barabanu - traucē ceļu satiksmes dalībniekiem un izraisa avārijas situācijas .

Tiku ziņojis ceļu policijai , bet tā kā vienmēr "reaģē" zibenīgi ..

Ta ka esiet uzmanīgi Doles salas apkārtnē un pat līdz daugmalei

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti