Rallijs "Sarma" - ziema, Gulbene, Ape. 1

 

Foto: Jānis Grīnhofs

Jānis Grīnhofs speciāli iAuto | 22.janvāris 2015 23:45

Laiks palicis mazliet vēsāk, vairs nelīst lietus, uzsnidzis pūkains un balts sniedziņš. Tātad laiks rallijam "Sarma". Atšķirībā no pagājušā gada, šogad Gulbenes un Apes apkārtnē valda tīri ziemīgi laika apstākļi.

Rallijs "Sarma" būs ne tikai Latvijas, bet arī Igaunijas čempionāta posms. Par punktiem abu čempionātu ieskaitēs cīnīsies 89 ekipāžas. Cīņas gaidāmas ļoti sīvas, jo dalībnieku sastāvs ir gana iespaidīgs gan kvantitatīvi, gan kvalitatīvi. LČR 1 ieskaitē galvenie cīnītāji būs Elvis Hermanis, pirms nedēļas Alūksnes rallijā lieliski startējušais Guntis Lielkājis un gluži pretēji, neveiksminieks Jānis Berķis. Finišs Gulbenē parādīs, kurš tad ir ziemā labākais.

Interesantākā cīņa gaidāma populārajā N4(LČR 2) klasē. Spēcīgākie igauņu braucēji, Timu Korge, Rainers Aus, Egons Kaurs stāsies pretī Jānim Vorobjovam, Andim Neikšānam un Mārtiņam Svilim, kurš atkal atgriezies rallijā un ar jaunu Mitsubishi EvoX. Jānis Vorobjovs ar Andi Neikšānu jau ievingrināja rokas "Alūksnes" rallijā un varēs demonstrēt labu ātrumu.Cerēsim, ka mūsu braucēji sastādīs nopietnu konkurenci kaimiņiem.

Vissīvākās cīņas noteikti norisināsies vienas ass oiedziņas ieskaitē(LČR 3). Apes un Gulbenes novadu ceļos savu meistarību demonstrēs Ralfs Sirmacis, Nikolajs un Vasilijs Grjazini, kā arī ātrie igauņi Karls Martins Volvers, Kenets Seps un Gustavs Krūda. Kā jau zināms Ralfs Sirmacis pārliecinoši uzvarēja Alūksnē pilnpiedziņas klasē.  Rīt  Ralfs pirmo reizi izbrauks uz starta ar Peugeot 208. Tādi paši spēkrati būs arī brāļu Grjazinu un igauņa Volvera rīcībā. Kurš būs ātrākais un taktiski gudrākais šajos sarežģītajos laika apstākļos noskaidrosies jau sestdien.

 
Visi komentāri
 
LMT 23.janvāris 2015 13:33
1 2 Atbildēt

Varēja arī nemaz nerīkot šogad...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 2

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 10

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Komisijā neatbalsta piedāvājumu liegt pārdot alkoholu degvielas uzpildes stacijās 25

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti