Sesks ERC sezonu sāk ar uzvaru ERC Open klasē un izcīna septīto vietu kopvērtējumā (+ FOTO) 1

 

Foto: FLAT-OUT media agency

Ieva Hmieļevska | 15.marts 2022 10:39

Sesks Eiropas rallija čempionāta (ERC) sezonu sāk ar uzvaru ERC Open klasē un finišē augstajā septītajā vietā kopvērtējumā. Par spīti tam, ka Rally 2-Kit automašīnai ir par 35 zirgspēkiem mazāka jauda kā R5 automašīnām, Seska/ Franča ekipāža rallijā Serras de Fafe e Felgueiras mērķtiecīgi spēja apsteigt lielāko daļu konkurentu un aizvadīja ātru un stabilu ralliju.

Nedēļas nogale Portugālē bija nokrišņiem bagāta un dubļainā trase sagādāja daudz izaicinājumu.  Segums bija ļoti mainīgs un brīžiem bija jāpieliek pūles, lai vispār noturētos uz ceļa. “Noslēdzošais ātrumposms nebija vienkārši slidens, tas bija īsts dubļu ķīselis. Segums mainījās ik mirkli. Lietus bija lijis nevienmērīgi, tāpēc bija grūti uzminēt, kāda saķere būs nākamajā līkumā. Sākumā saķeres nebija vispār. Pa ceļam redzēju ļoti daudz vietu, kur iepriekšējās ekipāžas bija noskrējušas no ceļa. Mēs braucām salīdzinoši drošā ātrumā un izdzīvojām,” sacensību finālu raksturoja Sesks.

Seska/ Franča ekipāža startēja Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) jaunveidotajā kategorijā ERC Open. Ņemot vērā Rally 2-Kit popularitātes pieaugumu, jaunā ERC kategorija izveidota Rally 2-Kit, N4 grupas un RGT automašīnām, lai nodrošinātu iespēju sacensties starptautiska mērogā.       

Sesks/Francis startē Lietuvā bāzētās “Proracing Rally team” sastāvā.
Sportistu gaitām ERC posmos iespējams sekot www.wrcplus.com un TV6 tiešraidēs. Nākamais ERC posms ar liepājnieku līdzdalību notiks Portugālē, “Rally Azores” (26.-27.martā).

Plašāka informācija par ekipāžas sportiskajām gaitām atrodama sociālo tīklu kontos „Twitter” @MSesks, „Facebook” @MartinsSesksRallying un „Instagram” @martins_sesks.

 
Visi komentāri
 
GTD2 15.marts 2022 11:54
0 0 Atbildēt

lai veicās arī turpmāk, un tā soli pa solim uz augšu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti