ss.lv apgalvo, ka VID darbības ir nepamatotas; VID esot stratēģija, lai panāktu savu arī no ss.com (+ video) 25

 
iAuto | 5.augusts 2017 8:17

ss.lv veikli pārtapis par ss.com un savu darbību turpina; Valsts ieņēmumu dienests apņēmies nepadoties; uzņēmums SIA “Internet”, kura saimnieciskā darbība šīs lietas kontekstā apturēta, Valsts ieņēmumu dienesta rīcību sauc par prettiesisku un neloģisku un plāno taisnību meklēt tiesā.

Redzams, ka līdz ar viena uzņēmuma saimnieciskās darbības apturēšanu, šis stāsts vēl nebūt nav galā.

Lasi vēl iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
viencexperc 5.augusts 2017 9:10
12 22 Atbildēt

Nodokļi ir jāmaksā. Vai tu tirgo pankūkas feisbukā, vai krievu soļarku garāžā, vai kaut ko ss.lv.

Ceru, ka drīz VIDs ķersies klāt Feisbuka " biznesmeņiem".

........ 5.augusts 2017 9:28
21 9 Atbildēt

Kārtējais "exepert" nonopērtais! Tātad, pēc VID un viencexperc loģikas sanāk, ja lidmašīnā, taxi, autobusā vai citā tr.līdzeklī būs pasažieris ar zagtu naudu, mantu, transporta līdzekli vajadzēs konfiscēt, jo vadītājs nav pārliecinājies, kas par cilvēku brauc un ko ved, vadītājs kļūst līdzvainīgs noziegumā, ja!? SS.lv cenšas aizvērt, gribu redzēt, ka veiksies ar sejasgrāmatu!!!

viencexperc 5.augusts 2017 9:56
7 2 Atbildēt

Jā, tā ir. Piemēram, valūtu maiņas punktos, maiot naudu, kas pārsniedz konkrētu summu, klientam jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Ja taksists atved bankas aplaupītājus uz banku, gaida, un tad savāc, tad taksists arī būs aizdomās turamais. Vai šoferis, kurš pārved narkotikas.

Kāpēc ss.lv nevarēja cilvēkiem, kuri publicē vairāk par vienu sludinājumu ( telefonu, adresi) likt viņiem iesniegt dokumentus, lai vid varētu izsekot?

viencexperc 5.augusts 2017 10:01
8 1 Atbildēt

Par sejasgrāmatu.

Neuztraucies, ir vesala nodaļa, kas ar to nodarbojas. Pagaidām prioritāte ir tas ss.lv, kā arī tiek ievākta informācija par lietotājiem - tirgoņien. Ja ss.lv bija tikai telefons un epasts, tad sejasgrāmatā ir īsts profils ar fotogrāfijām, draugiem un visu pārējo. Vienkārši tur daudz tirgoņu un grūti izsekot, kurš ir " biznesmenis".

Bet nodarbojas. Drīz būs pirmie rezultāti.

.......... 5.augusts 2017 10:47
6 5 Atbildēt

Nu re, pats atbildēji, ir vesela nodaļa, kas nodarbojas ar sludinājumiem, ss.lv sludinājumi nav slepeni, lai dara savu bezjēdzīgo darbu, apzvana šos tirgotājus, izsauc uz pārrunām, atnāks šie tirgotāji, uzrakstīs ziņojumu un viss ar to beigsies, varētu padomāt, ka tā visu laiku nenotiek! Tas saucās, VIDā imitē darbu, izšķiedē resursus uz sīkumiem!

Gan sejasgrāmatā, gan ss.lv var uztaisīt kreisos profilus, uz sveša vārda!!!! Izskatās, ka atgriežas vecās čekas tradīcijas!

Zemesgramata 5.augusts 2017 16:29
4 0 Atbildēt

Protams, mūsu valstī tikai mazos pankūku cepējus māk noķert ,jo tiem nav naudas juristiem. Bet lai kratītu naudu no lielajiem parādniekiem, kuri kopā parādā budžetam ir miljardu € , tur štats par īsu. Vajag pieņemt vēl 200 cilvēku.

Bradypus 5.augusts 2017 14:21
1 1 Atbildēt

Doma, ka jāmaksā nodokļi (vismaz pašreizējā komunistiskajā apjomā) ir pilnīgi nepareiza. Vislabākais piemērs, kā valsts ar savu kārtību spēja sajāt jebku, kam pieķeras - ir situācija medicīnā. Zobārstniecība, kas no pirmsākumiem kļuva par maksas pakalpojumu, ir pieejama un kvalitatīva. Savukārt pārējās "bezmaksas" medicīnas nozarēs ir katastrofa un faktiski normāli medicīniskie pakalpojumi par pēc nodokļu reketa atlikošo naudu ir jāpērk alternatīvā privātās medicīnas sektorā, kas nav ne lēts, ne īsti bez pazīšanās pieejams.

ivars 5.augusts 2017 9:29
29 2 Atbildēt

VID visu grib uzreiz paņemt gatavu un pasi neko nedarīt!Ja ss-portāls piederētu kādam deputātam vai tā draugam,tad diez vai tada ķeza te būtu!Tur viņiem rociņas par īsām.

Hujiplots. 5.augusts 2017 9:50
5 10 Atbildēt

Vid.Huj jums manus nodoklus neredzet.Zagli.

gg 7.augusts 2017 9:39
1 0 Atbildēt

tad pārcelies dzīvot uz citu valsti un neizmanto manis apmaksātos ceļus, medicīnu, drošību (policija), ugunsdzēsējus, neaizņem ar saviem bērniem vietu skolās un bērnudārzos!

Lai arī kādi tie pakalpojumi ir, es par tiem maksāju un tev nav tiesībus tos izmantot, jo tu par tiem nemaksā!

klimpa 5.augusts 2017 9:59
7 1 Atbildēt

Nu jau vairs dzīvot neiespējams, VID vajag visu gatavu priekšā, lai paceļ pakaļas un pakustas...tagad vēl rakņāsies pa bankas kontiem...idiotu bars....

Raiko 5.augusts 2017 10:02
5 1 Atbildēt

VID vecene pēc stulbas blondīnes izklausās

FF 5.augusts 2017 10:05
1 0 Atbildēt

Kāpēc Feisbuka biznesmeņiem ?Feisbuks jāklapē ciet !

viencexperc 5.augusts 2017 10:08
7 3 Atbildēt

Feisbukā ir pilna informācija par lietotājiem, kā arī feisbuks sadarbojas ar tiesībsargājošajām instancēm. Tāpēc feisbuku neaizklapēs. Bet SS.lv lai ievietotu sludinājumu, pietika ar kreiso epastu, izdomātu vārdu un kaut kādu telefonu.

Bradypus 5.augusts 2017 14:17
4 0 Atbildēt

Feisbukā arī pietiek ar tieši to pašu.

iAuto 5.augusts 2017 14:55
3 2 Atbildēt

Ne Facebook, ne Ebay nečakarē, bet vietējo kapitālu, jā, to var

viencexperc 5.augusts 2017 10:11
5 8 Atbildēt

Informācija brēcējiem - nezinīšiem, vai vienkārši, stulbņiem:

Ķīna par nodokļu nemaksāšanu, maksimalais soda mērs ir nāvessods. ASV par nodokļu nemaksāšanu ir cietumsods.

Bet Latvānijā vieni nodokļu nemaksātāji aizstāv citus, un vaino pie tā valdību.

Patiešām idiņi.

imzz 5.augusts 2017 12:10
2 3 Atbildēt

Tikai, kāds "prieks maksāt nodokļus", ja VID pats pārskaita naudu krāpniekiem. Un tas notiek dažādās fiktīva eksporta shēmās un daudzus gadus.

Piemēram: "Latvijā nav zelta atradnes, tomēr sešos gados Latvijas uzņēmumi spējuši eksportēt 11 tonnas zelta 160 miljonu eiro apmērā. Patiesībā Latvijas zelts eksistē tikai uz papīra. Īstas ir tikai Pievienotās vērtības nodokļa atmaksas, ko no Valsts ieņēmumu dienesta saņēmušas veiklās firmas. Dienests blēžiem uzdāvinājis ap 30 miljoniem eiro, ko citi uzņēmēji iemaksājuši valsts kasē." No retingi.lv 2016.gads

Pļurkt 5.augusts 2017 14:40
2 3 Atbildēt

Pats esi liels stulbenis!

Par tiem auto kas tiek ievietoti ss PVN ir pilnībā nomaksāts, Latvijā vai kādā citā valstī kur tas ir iegādāts jauns.

uldis 5.augusts 2017 11:04
4 1 Atbildēt

VID iznīcina visu, jo tāds viņu pienākums. Mēs pārcēlām savu firmas adresi uz Rīgu, jo mazpilsētā viņi nāca katru mēnesi un lika sodu katru reizi, citādi viņas zaudētu darbu...

iAuto 5.augusts 2017 14:56
1 0 Atbildēt

Šis ir labs piemērs, būtu labi, ja varētu tomēr konkrētāk uzrakstīt

ludis 5.augusts 2017 11:46
1 1 Atbildēt

Ja tev ir ienākumi un nauda, ir jābrauc prom, jo citur pat bonusus dabūsi,bet te maigu mīlestību no mugurpuses...

Jānis 5.augusts 2017 11:48
1 0 Atbildēt

jā ,NODOKļI IR JāMAKSā--, BET CIK MILJONUS VID NORAKSTA Kā NEATGūTOS ????KO VEIKLIE AFēRISTI IEBāž KABATā----Jā VID PIEKļUS ---SS.LV DATU BāZEIJ-TAD BūS KO SLAUKT !!!!

GB12 5.augusts 2017 14:02
4 1 Atbildēt

Tas, ka jūs esat bagāts, nav jūsu nopelns, bet mūsu nolaidība. Ar sveicieniem, Jūsu partneris godīgā saistību izpildē pret valsti "Valsts Ieņēmumu Dienests"

Kanibaals 5.augusts 2017 23:48
0 0 Atbildēt

SS.lv neviens jau vēl nebija bloķējis, bloķēs 5 dienu laikā. Ja būtu bloķēts tad nepārvirzītu uz ss.com, bet parādītos aptuveni šāds paziņojums - casino.com/

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti