LMT apgrozījums audzis vairāk nekā par 13% 5

 
LMT | 20.jūlijs 2016 16:13

Mobilā interneta popularitāte, viedtālruņu pārdošanas apjomu pieaugums, kā arī viedpalīgu tirdzniecība ļāvusi Latvijas Mobilajam Telefonam (LMT) sasniegt šajā pusgadā 13,3% apgrozījuma pieaugumu salīdzinot ar šo pašu periodu pērn.

Foto: Publicitātes attēls

LMT joprojām ir tirgus līderis pēc pieslēgumu skaita un arī šajā pusgadā tas audzis gandrīz par 7 tūkstošiem sasniedzot 1 139 198.

LMT apgrozījums šā gada pirmajos sešos mēnešos ir 89 miljoni eiro. Augusi arī uzņēmuma rentabilitāte jeb EBITDA*, kas šajā pusgadā ir 29 miljoni eiro.

„Mobilo sakaru tehnoloģijas strauji attīstās, kas veicina mobilā interneta augošu dominanti un iespēju ieviest jaunus pakalpojumus. Mobilais internets mājās un birojā, kā arī telefonā jau ir ikdiena lielai daļai Latvijas iedzīvotāju,” norāda LMT prezidents Juris Binde. „Šobrīd strauji attīstās dažādi viedie risinājumi uzņēmumu darbības efektivizācijai, kā arī pilsētu apsaimniekošanas un drošības uzlabošanai.

Pieaug arī visdažādāko viedpalīgu lietošana. Paplašinot mobilo sakaru tīkla izmantošanas iespējas, šonedēļ pirmie LMT klienti jau uzsākuši arī LMT Mājas viedtelevīzijas izmēģināšanu. Esam vieni no pirmajiem pasaulē, kas klientiem piedāvā televīziju 4G tīklā.”

Starp šī pusgada nozīmīgākajiem LMT sasniegumiem jāmin LMT Internets telefonā Neatkarība klientu skaita pieaugums. Šobrīd tie ir jau vairāk nekā 100 tūkstoši, kas viedtālrunī izmanto internetu bez apjoma ierobežojuma. Kopumā LMT Internets telefonā lietotāju skaits salīdzinājumā ar pirmo pusgadu pērn pieaudzis par 31%. No visiem LMT pēcapmaksas klientiem internetu telefonā lieto jau divas trešdaļas klientu.

Pieaudzis arī televīzijas LMT Straume skatījumu skaits – no aptuveni miljons skatījumiem pērn pirmajā pusgadā līdz 1,6 miljoniem šogad. Kopumā LMT Straumē šogad varēja noskatīties jau vairāk nekā 370 tiešraides, kas ir vidēji divas tiešraides dienā.

*EBITDA – peļņa pirms procentu, nodokļu, nolietojuma un amortizācijas atskaitījumiem.

 
Visi komentāri
 
909 20.jūlijs 2016 21:14
0 2 Atbildēt

tie kuri apzog tautu, tiem vienmēr būs peļņa....

LMT 21.jūlijs 2016 17:15
1 0 Atbildēt

Visu cieņu!

Brumburbaks 21.jūlijs 2016 21:25
3 0 Atbildēt

Arī mana naudiņa tur ir,gadu gaitā kaut kas no manis ir iekasējies.Bet kāds tad tam sakars ar iauto?

iAuto 21.jūlijs 2016 22:55
0 1 Atbildēt

Mums tagad iAuto ir arī tehnologiju sadaļa - JAUNUMS

kasinsh79 22.jūlijs 2016 23:52
2 0 Atbildēt

Izsenis bijis LMT klients gadiem, vairs pie viņiem neatgriezīšos. Jo viņiem bija iespēja piedāvāt līdzīgus nosacījumus, bet negribēja. Piedāvāja runāt tikai tad, kad jau notika numura pārreģistrācija uz citu operatoru. Bet jau bija par vēlu.

Arī CITIEM viss ir kārtībā ar pieejamību ;)

Tikai smieklīgi mazi tarifi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 8

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti