CSDD akcijā "Dienas bez rindām" iedzīvotājus aicinās lietot e-pakalpojumus 3

 

Foto: Publicitātes attēls

CSDD | 3.oktobris 2017 10:35

No 2. – 6. oktobrim Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) piedalās akcijā "Dienas bez rindām", kurā cilvēkus aicinās izmantot piedāvātos e-pakalpojumus.

CSDD e-pakalpojumu sniegtās priekšrocības ikdienā jau novērtējuši vairāk nekā pus miljons šoferu, jo katrs otrais Latvijas autovadītājs ir e-pakalpojumu lietotājs. Un, piemēram, veicot apmaksu par tehnisko apskati CSDD e-pakalpojumos, autovadītājs saīsina tehniskās apskates veikšanas laiku.

CSDD e-pakalpojumos var ērti iegūt informāciju par transportlīdzekļiem, to tehniskās apskates datiem un veikt darbības ar tiem, piemēram, noformēt vienas dienas atļauju, veikt īpašuma tiesību maiņu, transportlīdzekļa norakstīšanu u.c. darbības, kā arī veikt maksājumus par CSDD pakalpojumiem - tehnisko apskati, auto reģistrāciju un vadītāju kvalifikāciju. Tāpat CSDD e-pakalpojumos var pieteikties CSDD eksāmeniem un kursiem, kā arī iegūt informāciju par spēkā esošiem pārkāpumu uzskaites punktiem un liegumiem, piemērotiem naudas sodiem un veikt to apmaksu.

CSDD turpina attīstīt e-pakalpojumus un piedāvā iedzīvotājiem arvien jaunas iespējas - e.csdd.lv ir izveidots transportlīdzekļu tirdzniecības reģistrs, kurā iespējams iegūt aktuālo informāciju par visās Latvijas auto tirdzniecības vietās esošiem transportlīdzekļiem. Tas būs ērts rīks tiem, kas vēlas iegādāties transportlīdzekli, jo reģistrā var iegūt dažāda veida informāciju, t.sk. Latvijā reģistrēta transportlīdzekļa īpašnieku skaitu, vietu, no kurienes transportlīdzeklis ievests Latvijā, izmaksas, lai piereģistrētu transportlīdzekli u.c.

CSDD aicina potenciālos transportlīdzekļu īpašniekus pārdošanā esošus transportlīdzekļus pārbaudīt tirdzniecības reģistrā, jo publiski pieejamajā reģistrā ir objektīva informācija, kas palielina transportlīdzekļu iegādes procesa caurspīdīgumu.

"Dienas bez rindām" ietvaros un arī pēc tam CSDD klientu apkalpošanas centros varēs saņemt informāciju par CSDD piedāvātajiem e-pakalpojumiem.

Kampaņas "Dienas bez rindām" laikā Latvijas iedzīvotāji vairāk kā 90 valsts un pašvaldību iestādēs saņems ieteikumus un konsultācijās, kā turpmāk labāk saņemt pakalpojumus attālināti.

Šobrīd Latvijā pieejami teju 500 dažādi e-pakalpojumi un darbs pie to attīstības turpinās.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 3.oktobris 2017 11:05
2 0 Atbildēt

es reiz mēģināju izmantot prostitūtas e pakalpojumus. Sanāca onanēšana...

650 3.oktobris 2017 18:13
0 0 Atbildēt

Attiecībā uz TA šis tiešām efektīvi darbojas.Kādu 150 numuru garu dusmīgu rindu tādējādi var apiet dažu minūšu laikā, izsaucot izbrīnas un skaudības pilnus skatienus.Tātad, te nevajag skaļi runāt- jo mazāk garāmgājēju par to "zin", jo vieglāk tiem, kuri uzdrošinās to izmantot.Vēl labāk būtu, ja tos drosmīgos arī tālāk novirzītu uz kādu atsevišķu iebrauktuvi.

Uggga 4.oktobris 2017 13:13
0 0 Atbildēt

Internetā maksāt par TA tiešām ir forši, tikai diemžēl ir būtisks ierobežojums - maksāt var tikai ar karti. Ne visiem uzņēmumiem ir sava karte, bet ar internetbanku samaksāt nepiedāvā (vai arī mēs te esam nedaudz neaptēsti un neredzam, kur to var izdarīt?)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti